Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çözüme kavuştum şükür Allah düşmanımın başına vermedin çok zormuşKefirin herhangi bir zararı yok bağırsak florasına faydalı bakteriler içeriyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biran önce çözüm bulursun inşallah
Duphalac bana da önerdi ama bağımlılık yapar diye fazla içme hatta hiç içme dedi evdeki imkanlarla halletsen iyi olur dediBana doktorum ıkınma sakın demişti. Kefir, magnezyum, ve probiyotik önerdi. Çok zorlanırsan Duphalac şurup içebilirsin demişti. Öneri olarak bunları söyleyebilirim bende.
Tabiki şöyle dedi zeytinyağı iç kuru kayısı incir ye dedi bide duphalac önerdi ve bol su tabikiHaber gelince bizi de bilgilendirir misin
İncirde mi kuru yaş mı acabaTabiki şöyle dedi zeytinyağı iç kuru kayısı incir ye dedi bide duphalac önerdi ve bol su tabiki
Fark etmez oİncirde mi kuru yaş mı acaba
Kefir, bol su ve probiyotik ilaçların çok faydasını gördüm benTransferin 6.günün de sabah kabızlıkla uyandım resmen ve ıkınmak zorunda kaldım umarım kötü bişey olmamıştır kefir kayısı incir hepsini yapıyorum elimde venaturanın inülin fos olan prebiyotiği var içsem olur mu sizce kabızlık yaşadığım dönem kullanıyordum. Duphalacta bir işe yaramıyor çünkü bende ve devlette tedavi gördüğüm için doktorumla da iletişim kuramıyorum
Kefir su vs hepsini yapıyorum meyve sebze ama oldu maalesef probiyotik alayım birdeKefir, bol su ve probiyotik ilaçların çok faydasını gördüm ben
Bu ilaçtan çok memnun kaldım tavsiye ederim.Kefir su vs hepsini yapıyorum meyve sebze ama oldu maalesef probiyotik alayım birde
Teşekkürler takviye sanırım alayım bende günde bir mi aç tok farkediyor mu birdeBu ilaçtan çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Günde bir tok karnınaTeşekkürler takviye sanırım alayım bende günde bir mi aç tok farkediyor mu birde