Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Üniversite hastanesi olduğu için kendileri ile pek konuşulamıyor. Sadece gayet güzel dedi. Hatta dayanamayıp bıgün de bir test yaptım birazdan alacağım sonucı

Kizlar beta degerinizin cok dusuk diye uzulmeyin sagkikli gelisior olmasi icin 2 katlamasi gerekio bence iyi 05_50 zaten ilk araliklar hafta hafta artmasi lazim ki regkiden once pek artmiyo benim 9 gun kan testim 35.06 12 kan testim 126.9 15 gunki kantesti 313.3 ve 19 kan testim 893.83 cikti ve 12 kan 15 gun kan testi verdim gun regli tarihimdi

sağolun kızlar hastane de normal dedi şimdi konuştum ama çok zor kavuşunca bu hisse insan endişeli oluyor haliyle... ah ah bi sağlıkla görseydik keseyi
Hic sorma canm ya keseyi goruncede diycez bebegin kalp atisini da bi duyalim..rabbim kucagimizda gostersin..alana kadar hep korku

Benimde 4 gün önce 2 haftaya gel dediler kese için değerlerim güzel artıyor çok şükür ilk değerim çok düşük olmasına rağmen bende de arada pembe akıntı oluyor

Benimde 4 gün önce 2 haftaya gel dediler kese için değerlerim güzel artıyor çok şükür ilk değerim çok düşük olmasına rağmen bende de arada pembe akıntı oluyor
Değerleriniz nasıldı acaba?
Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…