- 13 Aralık 2018
- 233
- 107
- 103
- 34
Çok sık yaptırmışsın. Ama hesaba göre 32 saatte 2 ye katlamış oluyor yanı gayet normalCumartesi: 4.6
Pazar:7.8
Pazartesi;17 (21.30)
Salı:22 (sabah 9)
Tebrikler allah tamamına erdirsinKızlar müjdemi isterim. 11. Gün ilk testten 36 saat sonra 19 dan 53 e yükselmis :)
Canim 2gun arayla 2kati olmasi lazim sakin ol ve doktorunla yaza merkezle gorus derim ilaclarinida sakin birakma devam etSonucu aldım dün 22 bugün 30 olmadı galiba
Düne bakma önceki gün 17 idi bu gün 30 olmuş hemen hemen 2 katı. Zaten bu gün transferin 12. günü ise en a 30 olması bekleniyor ki olmuş. Artık test yapma, en azından iki gün geçmeden yapma!Sonucu aldım dün 22 bugün 30 olmadı galiba
Acilde kadın doğum varsa bakar.Kizlar acilde ulturasyona bakiliyormudur
çok haklısın artık yapmıcamDüne bakma önceki gün 17 idi bu gün 30 olmuş hemen hemen 2 katı. Zaten bu gün transferin 12. günü ise en a 30 olması bekleniyor ki olmuş. Artık test yapma, en azından iki gün geçmeden yapma!
Hic sorma canm ya keseyi goruncede diycez bebegin kalp atisini da bi duyalim..rabbim kucagimizda gostersin..alana kadar hep korkusağolun kızlar hastane de normal dedi şimdi konuştum ama çok zor kavuşunca bu hisse insan endişeli oluyor haliyle... ah ah bi sağlıkla görseydik keseyi
Hayırlı olsun inşallah katlanarak devam ederKızlar müjdemi isterim. 11. Gün ilk testten 36 saat sonra 19 dan 53 e yükselmis :)
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah katlanarak devam eder
Değerleriniz nasıldı acaba?Benimde 4 gün önce 2 haftaya gel dediler kese için değerlerim güzel artıyor çok şükür ilk değerim çok düşük olmasına rağmen bende de arada pembe akıntı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?