- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Ne güzel ne mutlu sana ..bizde yasarmiyiz bu duyguyuSelam kızlar, bende 5 yıllık evliyim. Bu ikinci denemem. İlkinde herşey yolundaydı, tutmadı. Rabbim inanın bu konuda zamanını bekliyor. Benim hiçç belirtim olmadı, hatta kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı gırdı 2 gün boyunca. Rabbimle konuşun sürekli nolur. O nasip edecek inşallah hepimize. Bugün transferden sonraki 16 üncü günüm ve beta hcg sonucum 4020. Hala inanasın gelmiyor. Moralimiz sürekli yüksek olsun :)
İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım. Sancıların kaçıncı gün oldu, şiddetli mi hafif miydi, başka bi belirti yaşadın mı? Akıntı, kasık batması, göğüs çevresş büyümesi falan?Selam kızlar, bende 5 yıllık evliyim. Bu ikinci denemem. İlkinde herşey yolundaydı, tutmadı. Rabbim inanın bu konuda zamanını bekliyor. Benim hiçç belirtim olmadı, hatta kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı gırdı 2 gün boyunca. Rabbimle konuşun sürekli nolur. O nasip edecek inşallah hepimize. Bugün transferden sonraki 16 üncü günüm ve beta hcg sonucum 4020. Hala inanasın gelmiyor. Moralimiz sürekli yüksek olsun :)
Kacinci olcak canim ?Insallah hepinizde pozitif alirsiniz allahim emeklerimizin karsiligini versin ins.benimde transferim cuma gunu olucak smdiden ya bu defada tutmazsa korkusu basladii
Ay ne kadar guzel yaaa canim insallah kucagina da alirsin !Selam kızlar, bende 5 yıllık evliyim. Bu ikinci denemem. İlkinde herşey yolundaydı, tutmadı. Rabbim inanın bu konuda zamanını bekliyor. Benim hiçç belirtim olmadı, hatta kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı gırdı 2 gün boyunca. Rabbimle konuşun sürekli nolur. O nasip edecek inşallah hepimize. Bugün transferden sonraki 16 üncü günüm ve beta hcg sonucum 4020. Hala inanasın gelmiyor. Moralimiz sürekli yüksek olsun :)
Masallah..masallah... insallah bizde bir sonraki denememizde senin gibi saglikli guzel sonuclar aliriz...Selam kızlar, bende 5 yıllık evliyim. Bu ikinci denemem. İlkinde herşey yolundaydı, tutmadı. Rabbim inanın bu konuda zamanını bekliyor. Benim hiçç belirtim olmadı, hatta kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı gırdı 2 gün boyunca. Rabbimle konuşun sürekli nolur. O nasip edecek inşallah hepimize. Bugün transferden sonraki 16 üncü günüm ve beta hcg sonucum 4020. Hala inanasın gelmiyor. Moralimiz sürekli yüksek olsun :)
3.deneme olanlar da gelebilir miBen ikinci deneme diye konu acicam oraya gelin kizlar
5.gun canim ilkndede 5 gundu ama tutmadiHiç aklına kötüyü getirme canım. Ben en başta çok pozitiftim herşey yolunda gitti. Şimdi de gerçi ters bişey yaşamadım ama dün adet sancısı gibi sancı olunca hafiften biraz umutsuzlaştım. Hayrlısı olsun. Senin kaçıncı gün embriyosu verilecek canım?
5.gün... guya en kaliteli en tutma sansi yuksek derler.. benim de olmadi...5.gun canim ilkndede 5 gundu ama tutmadi
Sancılarım 4üncü gün ile 8 inci gün arasında oldu. Sonra kesildi. Ben dedimki aha olmadı sancı bitti. Şiddeti ise, adet sancısı gibiydi. Öyle göğüsümde falan hiçbişey hissetmedim. Sadece sürekli yattım ben. Bi wc ye kalktım. Kabız olmamak içinde osmalak şurup içtim. Amann dedim içimden, benim vicdanım rahat elimden gelen herşeyi yaptım. Dünyanın sonu deil ya, bi daha deneriz deyip hep temkin ettim kendi kendimi. Güzel düşünelim arkadaşlarİnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım. Sancıların kaçıncı gün oldu, şiddetli mi hafif miydi, başka bi belirti yaşadın mı? Akıntı, kasık batması, göğüs çevresş büyümesi falan?
Yaşarsın hiçç merak etme, güçlü olalım :) Rabbim bu güzel duyguyu sadece kadınlara bahşetmiş. Hepimiz anne olmayı hakedıyoruzNe güzel ne mutlu sana ..bizde yasarmiyiz bu duyguyu
İnşallah sende canım benimAy ne kadar guzel yaaa canim insallah kucagina da alirsin !
İnşallah canım benimMasallah..masallah... insallah bizde bir sonraki denememizde senin gibi saglikli guzel sonuclar aliriz...
Evet bu sancılar tutunma esnasında da olabiyımuş aslında. Eşim araştırmış. Benim 2. Gün gece aşırı sancım oldu uykumdan uyandırdı o zaman demişti. 6.7. Günlerde hafif sancım oldu. Eğer tutunduysa bunları belirti olarak söylerim inşallah hayrlısı bakalım.Sancılarım 4üncü gün ile 8 inci gün arasında oldu. Sonra kesildi. Ben dedimki aha olmadı sancı bitti. Şiddeti ise, adet sancısı gibiydi. Öyle göğüsümde falan hiçbişey hissetmedim. Sadece sürekli yattım ben. Bi wc ye kalktım. Kabız olmamak içinde osmalak şurup içtim. Amann dedim içimden, benim vicdanım rahat elimden gelen herşeyi yaptım. Dünyanın sonu deil ya, bi daha deneriz deyip hep temkin ettim kendi kendimi. Güzel düşünelim arkadaşlar
Benim eşimde sağlıkçı, oda korkma dedi tutunuyor o yüzden ağrın var dedi. İşte insan kan sonucunu görene kadar inanmıyorEvet bu sancılar tutunma esnasında da olabiyımuş aslında. Eşim araştırmış. Benim 2. Gün gece aşırı sancım oldu uykumdan uyandırdı o zaman demişti. 6.7. Günlerde hafif sancım oldu. Eğer tutunduysa bunları belirti olarak söylerim inşallah hayrlısı bakalım.
Heralde yani canim benim :) yani ilkinde negatif alanlar icin :) ayip ettin3.deneme olanlar da gelebilir mi
Sende adanadasin galiba canim nerede yaptiriyorsun tedavini5.gün... guya en kaliteli en tutma sansi yuksek derler.. benim de olmadi...
Hayir canim. Adanaliyim ama .. adanada yasamiyorum. Baska sehirde yaptirdim..Sende adanadasin galiba canim nerede yaptiriyorsun tedavini
Hmm ikinci denemeni ne zaman yaptiracaksin insallah bu defa tutar canimHayir canim. Adanaliyim ama .. adanada yasamiyorum. Baska sehirde yaptirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?