Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Selam kızlar, bende 5 yıllık evliyim. Bu ikinci denemem. İlkinde herşey yolundaydı, tutmadı. Rabbim inanın bu konuda zamanını bekliyor. Benim hiçç belirtim olmadı, hatta kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı gırdı 2 gün boyunca. Rabbimle konuşun sürekli nolur. O nasip edecek inşallah hepimize. Bugün transferden sonraki 16 üncü günüm ve beta hcg sonucum 4020. Hala inanasın gelmiyor. Moralimiz sürekli yüksek olsun :)

Ne güzel ne mutlu sana ..bizde yasarmiyiz bu duyguyu

İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım. Sancıların kaçıncı gün oldu, şiddetli mi hafif miydi, başka bi belirti yaşadın mı? Akıntı, kasık batması, göğüs çevresş büyümesi falan?

Ay ne kadar guzel yaaa canim insallah kucagina da alirsin !

Masallah..masallah... insallah bizde bir sonraki denememizde senin gibi saglikli guzel sonuclar aliriz...

5.gun canim ilkndede 5 gundu ama tutmadi

Sancılarım 4üncü gün ile 8 inci gün arasında oldu. Sonra kesildi. Ben dedimki aha olmadı sancı bitti. Şiddeti ise, adet sancısı gibiydi. Öyle göğüsümde falan hiçbişey hissetmedim. Sadece sürekli yattım ben. Bi wc ye kalktım. Kabız olmamak içinde osmalak şurup içtim. Amann dedim içimden, benim vicdanım rahat elimden gelen herşeyi yaptım. Dünyanın sonu deil ya, bi daha deneriz deyip hep temkin ettim kendi kendimi. Güzel düşünelim arkadaşlar

Evet bu sancılar tutunma esnasında da olabiyımuş aslında. Eşim araştırmış. Benim 2. Gün gece aşırı sancım oldu uykumdan uyandırdı o zaman demişti. 6.7. Günlerde hafif sancım oldu. Eğer tutunduysa bunları belirti olarak söylerim inşallah hayrlısı bakalım.

Benim eşimde sağlıkçı, oda korkma dedi tutunuyor o yüzden ağrın var dedi. İşte insan kan sonucunu görene kadar inanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…