• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Çok iyiymiş ya :) 5.gün transferimiydi birde dondurulmuş Muş TaZemiydi transferiniz
Evet canım. Dondurulmuş 5.gün transferiydi. 2 embriyo verilmişti :) Ben nasıl olsa çıkmayack diye dalgasına alıp yapmıştım testi. Çıkınca test bozuk diye hastanenin yolunu tuttum. Orda da çıkınca bu sefer hastaneye makineniz bozuk hamile olamam daha dedim :KK48:
Kendi doktorum, embriyologlar, hemşireler bile şokta. 4.günde pozitif alan ilk hasta olarak hastane tarihine geçtin diyorlar :KK48:

Evet canım. Dondurulmuş 5.gün transferiydi. 2 embriyo verilmişti :) Ben nasıl olsa çıkmayack diye dalgasına alıp yapmıştım testi. Çıkınca test bozuk diye hastanenin yolunu tuttum. Orda da çıkınca bu sefer hastaneye makineniz bozuk hamile olamam daha dedim :KK48:
Kendi doktorum, embriyologlar, hemşireler bile şokta. 4.günde pozitif alan ilk hasta olarak hastane tarihine geçtin diyorlar :KK48:
Çok iyi gerçekten bende ptesi 5AA tek blast. Dondurulmuş Transfer oldum , bugün 2.günüm bitiyor 6. Yada 7.günden itibaren başlarım test yapmaya, ilk hamileliğimde 7.günümde çift çizgiyi görmüştüm

Çok iyi gerçekten bende ptesi 5AA tek blast. Dondurulmuş Transfer oldum , bugün 2.günüm bitiyor 6. Yada 7.günden itibaren başlarım test yapmaya, ilk hamileliğimde 7.günümde çift çizgiyi görmüştüm
İnşallah hayırlısıyla pozitifi alıp, sağ salim kucağına alırsın bebişi❤️

Kızlar sizde belirti var mı bende dün transfer oldum beşinci gün embriyosu ben de hiç bir belirti yok normal mi acaba

Herkesin farklı oluyor belirti bende ilk iki gün birşey yoktu sonra başladı kasık ağrısı adet olucakmis gibi sancı bugünde karın guruldamalari var

Kızlar sizde belirti var mı bende dün transfer oldum beşinci gün embriyosu ben de hiç bir belirti yok normal mi acaba
Normal cnm test gününe kadar hiç belirti olmayabilir , benimde 2.günüm bitiyor işten izin aldım sadece yatmaktan belim ağrıdı evde sürekli yatmıyorum yemek falan yapıyorum ama alışık değil vücut o yüzden diyorum

Selam kızlar benim 5. Gün embriyosu dün 2 tane embriyo transferimi oldum. 29 nisan dediler test için de yuh yani 12 gün var
Aynen canım ya ben de dün transfer oldum beşinci gün embriyosu bana da test tarihi 29 Nisan dediler ben iki gün önce yapıcam tabi inşallah hepimizki olumlu olur

canım çok erken yapmıişsın sanırım 10. gün yapman gerekiyordu bi daha ne zaman kan yapıcan bu sonuçlar ikiye katlanacak
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200:

Canım bugun tekrar kan testı verdım. 7. Gün 60, 8. Gun 110 cıktı cok sukur. Yarında kendı doktoruma gıdıp verıcem. Hergun o artısı gormek benı cok mutlu ediyor... :)

İdrar testim negatif çıktı
Transferden sonra ki 7. Günüm ama normal testti (erken gebelik testi değil)sizce bu seferde mi olmadı :)

Back
X