- 29 Eylül 2016
- 248
- 151
- 103
- 35
Çok iyiymiş ya :) 5.gün transferimiydi birde dondurulmuş Muş TaZemiydi transferinizİdrarda çift çizgiyi görünce hemen gidip kan verdim. 4.gün 11 çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyiymiş ya :) 5.gün transferimiydi birde dondurulmuş Muş TaZemiydi transferinizİdrarda çift çizgiyi görünce hemen gidip kan verdim. 4.gün 11 çıkmıştı
Evet canım. Dondurulmuş 5.gün transferiydi. 2 embriyo verilmişti :) Ben nasıl olsa çıkmayack diye dalgasına alıp yapmıştım testi. Çıkınca test bozuk diye hastanenin yolunu tuttum. Orda da çıkınca bu sefer hastaneye makineniz bozuk hamile olamam daha dedimÇok iyiymiş ya :) 5.gün transferimiydi birde dondurulmuş Muş TaZemiydi transferiniz
Çok iyi gerçekten bende ptesi 5AA tek blast. Dondurulmuş Transfer oldum , bugün 2.günüm bitiyor 6. Yada 7.günden itibaren başlarım test yapmaya, ilk hamileliğimde 7.günümde çift çizgiyi görmüştümEvet canım. Dondurulmuş 5.gün transferiydi. 2 embriyo verilmişti :) Ben nasıl olsa çıkmayack diye dalgasına alıp yapmıştım testi. Çıkınca test bozuk diye hastanenin yolunu tuttum. Orda da çıkınca bu sefer hastaneye makineniz bozuk hamile olamam daha dedim
Kendi doktorum, embriyologlar, hemşireler bile şokta. 4.günde pozitif alan ilk hasta olarak hastane tarihine geçtin diyorlar![]()
İnşallah hayırlısıyla pozitifi alıp, sağ salim kucağına alırsın bebişiÇok iyi gerçekten bende ptesi 5AA tek blast. Dondurulmuş Transfer oldum , bugün 2.günüm bitiyor 6. Yada 7.günden itibaren başlarım test yapmaya, ilk hamileliğimde 7.günümde çift çizgiyi görmüştüm
Normal cnm test gününe kadar hiç belirti olmayabilir , benimde 2.günüm bitiyor işten izin aldım sadece yatmaktan belim ağrıdı evde sürekli yatmıyorum yemek falan yapıyorum ama alışık değil vücut o yüzden diyorumKızlar sizde belirti var mı bende dün transfer oldum beşinci gün embriyosu ben de hiç bir belirti yok normal mi acaba
Hepimiz aynı yollardan geçtik, sabır :)Selam kızlar benim 5. Gün embriyosu dün 2 tane embriyo transferimi oldum. 29 nisan dediler test için de yuh yani 12 gün var
Ama bak 4. Günden test yapmışsın bende kesin arada biara yaparımHepimiz aynı yollardan geçtik, sabır :)
Aynen canım ya ben de dün transfer oldum beşinci gün embriyosu bana da test tarihi 29 Nisan dediler ben iki gün önce yapıcam tabi inşallah hepimizki olumlu olurSelam kızlar benim 5. Gün embriyosu dün 2 tane embriyo transferimi oldum. 29 nisan dediler test için de yuh yani 12 gün var
Ben kesinlikle çıkmayacak diye yaptım. Çıkacağı aklımın ucundan bile geçmedi :)Ama bak 4. Günden test yapmışsın bende kesin arada biara yaparım
Ayy ne güzel aynı tarih, inş hepimizin tutar kaç yaşındasın canım? Kaç tane konduAynen canım ya ben de dün transfer oldum beşinci gün embriyosu bana da test tarihi 29 Nisan dediler ben iki gün önce yapıcam tabi inşallah hepimizki olumlu olur
Ben 26 yaşındayım canım bir tane koyuldu o yüzden sana da mı bir tane koyulduAyy ne güzel aynı tarih, inş hepimizin tutar kaç yaşındasın canım? Kaç tane kondu
canım çok erken yapmıişsın sanırım 10. gün yapman gerekiyordu bi daha ne zaman kan yapıcan bu sonuçlar ikiye katlanacak
![]()
36 canım :) o yüzden 2 tane koyuldu şansım artsın diyeBen 26 yaşındayım canım bir tane koyuldu o yüzden sana da mı bir tane koyuldu
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canim.Allah razı olsun canım. Benimde senden 2 gün sonra kontrolüm var. Bizde hem kese hem kalbi duymayı bekliyoruz Allah nasip ederse
İnşallah canım. Eşim durdurmuyor. Yarın gidelim diye tutturdu :)Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canim.
Kaçıncı gün transferi cnm , erkenci davranmışsın stres yapma kan testi zamanını beklemek te fayda varİdrar testim negatif çıktı
Transferden sonra ki 7. Günüm ama normal testti (erken gebelik testi değil)sizce bu seferde mi olmadı :)