transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı isteyen herkese

Arkadaşlar benim transfer pazar günü olmustu bugün6. Gün diyelim. Az once idrarda baktım hafif silik yanıltıcı olabilirmi acaba şaşkınım. Bu arada 3. Gün2 embriyoydu

canım inşallah vardır ama idrar için erken sanki ama belki iki embriyoda tutunduysa idrara da çabuk geçmiş olur bence bir kanda baktır canım

benimde transferimin 7,günü 5,gün tek embriyo konuldu bana benimde idrar testi yapmak içimden geçmiyor değil

Slm kızlar benimde transferim 7.günü 2 fun evvevelinden belirtilerim vardı ama şimdi hafif bel ağrım var 4 mayıs test günüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun

aynen o büyük gün 4 mayıs belkide sevinçten havalara uçacağımız gün belkide......söylemeye dilim varmıyor

evet benimki 5, günü embriyosu olmasına rağmen transferden 12 sonra yapın dediler aslında 9 ve 10. günlerdede kanda çıkıyor ama deeğer düşük çıktığı için tekrarlatmak gerekiyor hakkımızda hayırlısı olsun kızlar sonuçlarımızı alınca yazalım buraya başkalarına umut olalım

Esim ile bana yapilan Genital test sonuclarimiz cok sukur temiz cikti..
Tedaviye devam...
Allah yardimcim olsun
Rabbim herkesin kucagini doldursun

Genetik test yazacaktim yanlis yazmisim heycandan
İki aylik hamile iken kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim buyumedi kalp atisini duyamadik
Genetigi bozuk cikmisti o yuzden bizim genlere baktilar cok sukur temiz cikti..

ah canım çok üzücü bir durum bir yandan olmuyor diye üzülmek tam kavuştum derken kaybetmek ama kısmet değilmiş kucağına almak inşallah bu sefer tutar benim de hp düşündüğüm konu bu pozitifi görsem bile kucağıma almadan kaybetme korkusu rabbim esirgesin 2. denememi olacak senin tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…