- 3 Ocak 2016
- 110
- 57
- 98
- 34
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı isteyen herkeseTeşekkür ederim canım, rabbim isteyen herkese versin inşallah!aslında çok belirti yoktu! Yada biz çok fazla belirti bekliyoruz, hatta ben belirti yok diye çok umutsuzdum.göğslerim şişti dolgun dolgun, ana oda ilaçlarsan zaten şişiyor,6. Denemem bu benim, negatiflerdede şişmişti sızlanmıştı5. Gün transferi yapıldı,ilk iki gün kasık Ağrı'm vardı sonra kalmadı,3. Günün gecesi yatarken sanki rahimde böyle tırnağınla toprağı kazarsın ya öyle bi kazınıyormuş gibi his yaşadım bi kaç defa, demekki bebeğim yerini eşeliyormuş:)sonra hep normaldi herşey,10. 11. Günler koku hassasiyeti oldu hafif mide kabarması,sanki herşey ağır ağır koktu, bugün öyle bişey yok!enteresan durumlar işte!!!
Demekki test günümüz aynı benimde 7.gün bugunbenimde transferimin 7,günü 5,gün tek embriyo konuldu bana benimde idrar testi yapmak içimden geçmiyor değil
İnşallah hepimiz mutlu haberlerimızı burada paylasirizaynen o büyük gün 4 mayıs belkide sevinçten havalara uçacağımız gün belkide......söylemeye dilim varmıyor
Iki embriyo olması zaten umutlandırıyor. Allahtan hayirlisini diliyorum bekleyen herkes için.canım inşallah vardır ama idrar için erken sanki ama belki iki embriyoda tutunduysa idrara da çabuk geçmiş olur bence bir kanda baktır canım
Benim transferim 24 nisanda oldu ama 3mayıs dediler test için. Siz 12 gunmü bekliyosunuzKızlar merak ettim 4 mayısta benim gibi sonuç alacak olan kimler var??
Allah sabır ve şifa versin.Esim ile bana yapilan Genital test sonuclarimiz cok sukur temiz cikti..
Tedaviye devam...
Allah yardimcim olsun
Rabbim herkesin kucagini doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?