transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Transfer olarak evet 2. Deneme olacak
Bende yumurt layamama sorunu var tek yumurtam var digeri 12 yasindayken alinmis rahatsizligimdan dolayi hos ben apandist oldum sadece saniyordum
Diger yumurtamda kotu tedaviye basladigimizdan beri simdiye kadar dort kere yumurta toplandi 3 u kalitesizdi dollenme gerceklesmedi.. 4. ü de olmadi iste kismet degilmis allah buyuk
Ne diyebilirim ki baska
Rabbime sigindim

Çok zor!perşembe günü 12 günümdü sonuç pozitif çıktı hamileyim! 61 çıktı değer,bugün tekrar kan verdim sonuç 33 çıktı.değer yükselmedi düştü! Pzt bidaha kan vericem!çok kötü durumdayım!bebeğim beni bırakıp gidicek!bu 6. Denemem. Tam hamileyim derkenbu durumda yükselen olmuşumdur acaba!hiç umudum yok ama pzt yinede kan vericem! Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin!

Amidal benimde 4 mayıs test günüm ama bende yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı sen yaptınmı bugün

Amidal benimde 4 mayıs test günüm ama bende yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı sen yaptınmı bugün
Bugün sabah ilk idrarimla yaptım ama ikinci çizgi ışığa tutunca belli oluyodu o kadar silik yani bilmiyom belkide tek gebelik olduğu içindir yinede ümidimi kaybetmek istemiyorum bugün 9.gunum

Canım tabiki allahtan ümit kesilmez ama benim ikinci denemem senin gibi olmuştu değerlerim de düşüş oldu ve bidaha yükselmedi seni çok iyi anlıyorum yaşadıkların çok zor allah yardımcın olsun hayırlısı hakkinda

Merhabalar benim gibi infertilite olan var mı? Sebepsiz yere bebis olmuyor. 32 yaşıma günler kaldı. İlk tüp denemem bekleyişteyim.

Canım bende pcosum transferimin 6.günü bugun benim de Ağrı'm bar sürekli yatmama rağmen adet olacak gibi sanki sen sonucu aldın mı Can'ım test yaptın mı

Ben yarın idrarda yapacam yarın 10. Gün belki çıkar Çarşamba günü kan testim var Kasık Ağrı'sı bende 5. Gün daha sancılı oldu halada var geceleri daha çok oluyor yani yatınca çok ta yatmamak lazım doktorlar o kadar iğne işlem yapıldığı için diyor bakalım hayırlısı güzel haberleri alalım artık rabbimin izniyle

Benimde bugün7.Gün 3.Gün2embriyo transfer edilmişti. Az once kan verdim7.34 çıktı doktoru aradim normal daha 7.Gün diyor ama canım sıkkın. Başına böyle bişey gelen varmi ne dersiniz

Benimde bugün7.Gün 3.Gün2embriyo transfer edilmişti. Az once kan verdim7.34 çıktı doktoru aradim normal daha 7.Gün diyor ama canım sıkkın. Başına böyle bişey gelen varmi ne dersiniz
Canım daha yeni tutunuyor çok erken vermişsin kanı... Boşuna moralini bozmasın... Biraz daha sabret inşallah hayırlı sonuçlar alırsın... Lütfen kendini üzmeden bekle.. Stres çok etkiliyor tutunmayı...

Merhabalar benim gibi infertilite olan var mı? Sebepsiz yere bebis olmuyor. 32 yaşıma günler kaldı. İlk tüp denemem bekleyişteyim.
,bende ayni şekilde. Sebepsiz denildi. İki tane aşılama yaptım tutmadi. Adet olunca gidecem tüp bebege başlayacağız..

,bende ayni şekilde. Sebepsiz denildi. İki tane aşılama yaptım tutmadi. Adet olunca gidecem tüp bebege başlayacağız..
Benim bir aşılama yapıldı ama çok da iyi bir şekilde yapılmadı. Acıbademde tüp bebek denemesi oldu bakalım bekliyoruz.

Yaşımız aynı infertilite sebebimiz de ve ben de ilk tüp bebek tedavisine başladım beş gün önce :) sana transfer yapıldı mı canım hangi hastaneye gittin aslında çok soru sorasım var daha :) tedavin hayırlı olsun bu arada

3.gün 2 embriyo transferi yapıldı cuma günü. Acıbademde yapıldı.

Teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun. İnşallah süreç güzel geçer. Sizin hastane hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…