- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Benim Bursa acıbadem sizinki de mi Bursa yoksa :) iğneler biraz gıcık etti beni puregon ve orgalutran kullanıyorum şuan. Puregonu Nasıl kullanacağımı anlattılar ama orgalutran için bişey demediler ben de prospektüste yazıldığı gibi bacaktan yaptımTeşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun. İnşallah süreç güzel geçer. Sizin hastane hangisi?
Aramız çok az peşpeşe güzel haberler alırız inşallah hayırlısı ile. Adana acıbadem. İlaçlar farklı. Gonal f kullanmasını mi?Benim Bursa acıbadem sizinki de mi Bursa yoksa :) iğneler biraz gıcık etti beni puregon ve orgalutran kullanıyorum şuan. Puregonu Nasıl kullanacağımı anlattılar ama orgalutran için bişey demediler ben de prospektüste yazıldığı gibi bacaktan yaptımsiz de bu ilaçları mı kullandınız? inşallah bebeğiniz ya da bebekleriniz sizinledir :) bana umut olursunuz.
ben bugün ilk kez yaptım olgalutranı ya vebacaktan yaptım. Akşam olduğu için de hemşireye ulaşamadım. Of zaten zor yapıyorum strese giriyorum. Senin bebişim var mıydı canım çatlatma iğnesini ne Zaman yapışmıştın ?Canım bende puregon ve orgalutranla başladım orgalutran yumurtaları korumak için kullanılıyor göbekten yapın demişlerdi bana deri altı olduğu için sorun olmaz heralde
İnşallah hayırlı haberler alırız. yok ilaçlarımız farklı o Zaman benim dediğim yumurta koruyucu bi ilaç gonal f sanırım geliştirici.Aramız çok az peşpeşe güzel haberler alırız inşallah hayırlısı ile. Adana acıbadem. İlaçlar farklı. Gonal f kullanmasını mi?
Canım inşallah bebeğin seninledir ve sağlıklıdır çok az kalmış kan testine. İdrar testi yapma ya çıkar mı idrarda? Eğer yaparsan sonucu bildir olumsuz olursa üzülme çünkü çok erken idrar için. Ben de çok heyecanlıyım bazen de moralim bozuk sanki yeterli ilgiyi göremedim merkezdenankanese benim bebiş varmı bilmiyorum çarşamba kanda belli olucak ilk denemem ve çok heyecanlıyım bugün akşama doğru idrar testi yapmayı düşünüyorum orgalutran yumurta koruyucu iğnedir yani toplamadan önce yumurtalar erken çatlamasın diye ben 17 nisan pazar saat tam 21.30 da çatlatma iğnesini vurdum 19 nisan salı da yumişler toplandı
senin anladığım kadarıyla daha yumurtalar toplanmamış yumurtalar toplandıktan sonra kullanman gereken ilaçlar var büyük ihtimal verirler yoksa iste folik asit alımı çok önemli diye biliyorum idrar testi yapıcam bugün kararlıyım en azından silik çizgiyi görmeyi umut ediyorum ama hissediyorum sanki bebeğim benimleCanım inşallah bebeğin seninledir ve sağlıklıdır çok az kalmış kan testine. İdrar testi yapma ya çıkar mı idrarda? Eğer yaparsan sonucu bildir olumsuz olursa üzülme çünkü çok erken idrar için. Ben de çok heyecanlıyım bazen de moralim bozuk sanki yeterli ilgiyi göremedim merkezden( folikasid vermedi mesela ben sordum olabilir dedi pişkin pişkin ya da ben çok pimpirikliyim
Evet canım şimdi yumurta geliştirme aşamasındayım. Bugün daha yedinci günüm. ben de gelsem o günlere hayırlısıyla. Senin de hislerin doğru çıkar inşallah pozitifi görürsünsenin ga
senin anladığım kadarıyla daha yumurtalar toplanmamış yumurtalar toplandıktan sonra kullanman gereken ilaçlar var büyük ihtimal verirler yoksa iste folik asit alımı çok önemli diye biliyorum idrar testi yapıcam bugün kararlıyım en azından silik çizgiyi görmeyi umut ediyorum ama hissediyorum sanki bebeğim benimle
ah inşallah canım bildirmez miyim hiç inşallah hepimiz görürüz biz çok meşakatli bir yoldan geçiyoruz zor bir imtihandan rabbim aratmasın daha fazla göndersin meleklerimizi hayırlısıyla Allah gerçekleştirmeyeceği birşeyin hayalini ettirmez.Evet canım şimdi yumurta geliştirme aşamasındayım. Bugün daha yedinci günüm. ben de gelsem o günlere hayırlısıyla. Senin de hislerin doğru çıkar inşallah pozitifi görürsün. Sonucunu bize de bildir.
ah ne mutlu sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini ilk denemen miydikızlar ben çok şükür pozitifi gördüm.cumartesi aldım sonucumu .kendi belirtilerimi paylaşmak istedim sizinle.ara ara karın ağrısı.sol bacağımda ara ara kramp gibi bir kasılma.tam adet günümde ciddi bi adet ağrısı benzeri bi durum yaşadım.bel ağrım olmadı. normalde adetten bi hafta önce cok tatlı çekerdi cnm ama olmadı.akıntım da olmadı. ama her bünye farklı tabıkı.benım beliritilerim bunlardı.Rabbım inşaalh gönlünüze göre verir.
yok cnm 2. denememde pozitifi gördük çok şükür.ah ne mutlu sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini ilk denemen miydi
Çok sevindim ya böyle haberler bile o kadar çok moral oluyor ki bana. Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah.kızlar ben çok şükür pozitifi gördüm.cumartesi aldım sonucumu .kendi belirtilerimi paylaşmak istedim sizinle.ara ara karın ağrısı.sol bacağımda ara ara kramp gibi bir kasılma.tam adet günümde ciddi bi adet ağrısı benzeri bi durum yaşadım.bel ağrım olmadı. normalde adetten bi hafta önce cok tatlı çekerdi cnm ama olmadı.akıntım da olmadı. ama her bünye farklı tabıkı.benım beliritilerim bunlardı.Rabbım inşaalh gönlünüze göre verir.
Amin amin amin canım. Senden güzel haber bekliyorum inşallahah inşallah canım bildirmez miyim hiç inşallah hepimiz görürüz biz çok meşakatli bir yoldan geçiyoruz zor bir imtihandan rabbim aratmasın daha fazla göndersin meleklerimizi hayırlısıyla Allah gerçekleştirmeyeceği birşeyin hayalini ettirmez.
kızlar iki embriyo transferine kim karar veriyoo?????? doktordan böyle bi istekte bulunsak yapar mı acaba[/QUOT
canım buna doktor değil sağlık bakanlığı karar veriyor 2010 yılında yürürlüğe giren yasaya göre 35 yaş altı 1 ve 2. denemede tek embriyo 3, denemede iki embriyo transfer edilebilir.35 yaş üstü her denemede 2 embriyo transfer ediliyor yani yaşa bağlı doktorların yapacağı birşey yok böyle hem çoğul gebeliklerin önüne geçilme amaçlanmış kaç tane embriyo olursa olsun kaliteli olması çok önemli
çok teşekkürler cnm.darısı sizlere inşallh.Çok sevindim ya böyle haberler bile o kadar çok moral oluyor ki bana. Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah.
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin güzel haberler almak bizleride çok mutlu ediyor. Betahcg kaç çıkmıştı kaçıncı gündü acabakızlar ben çok şükür pozitifi gördüm.cumartesi aldım sonucumu .kendi belirtilerimi paylaşmak istedim sizinle.ara ara karın ağrısı.sol bacağımda ara ara kramp gibi bir kasılma.tam adet günümde ciddi bi adet ağrısı benzeri bi durum yaşadım.bel ağrım olmadı. normalde adetten bi hafta önce cok tatlı çekerdi cnm ama olmadı.akıntım da olmadı. ama her bünye farklı tabıkı.benım beliritilerim bunlardı.Rabbım inşaalh gönlünüze göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?