saol cnm.12. gün 186,35 değerim. 3. gün embriyosu.Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin güzel haberler almak bizleride çok mutlu ediyor. Betahcg kaç çıkmıştı kaçıncı gündü acaba
Sevin bence hadi gözün aydin kan verince sonucuda yaz bizlere umut olsunkızlar benim transferimin 10. günüydü bugün demin dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm hemde net bişekilde erken mi sevinmek için bilmiyorum ama çok mutluyum
Transfer günü de dahilmi bu 12 Günesaol cnm.12. gün 186,35 değerim. 3. gün embriyosu.
Transfer günü de dahilmi bu 12 Güne
sağol cnm 12. günü bekliyim diyorum kan vermek için mutlaka yazarım meraketme rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsünSevin bence hadi gözün aydin kan verince sonucuda yaz bizlere umut olsun
canım iki embriyomu transfer oldu sanakızlar merhaba. bugün transferimin 5. günü bugun. sabah ve öğlen olmak üzere iki kere normal test yaptım evde. silik çizgi belirdi. acaba hamilemiyim yaa???
canım iki embriyomu transfer oldu sana
canım seninle transferimiz aynı zamanda galiba ben 25 nisanda transfer oldum ilk gün sayılıyormu benimdeBenimde bugün7.Gün 3.Gün2embriyo transfer edilmişti. Az once kan verdim7.34 çıktı doktoru aradim normal daha 7.Gün diyor ama canım sıkkın. Başına böyle bişey gelen varmi ne dersiniz
benimde transferim 25 inde oldu 4 mayıs test günümcanım seninle transferimiz aynı zamanda galiba ben 25 nisanda transfer oldum ilk gün sayılıyormu benimde
benimde transferim 25 inde oldu 4 mayıs test gün
canım benim 25 nisan transferim oldun 3 gün emriyosu 10 mayıs test günüm senin 5 gün galiba..
canım benim 25 nisan transferim oldun 3 gün emriyosu 10 mayıs test günüm senin 5 gün galibabenimde transferim 25 inde oldu 4 mayıs test günüm
benimki 5. gün transferi o yüzden galibacanım benim 25 nisan transferim oldun 3 gün emriyosu 10 mayıs test günüm senin 5 gün galiba
aynı şey bende var özelikle bugün başladı mide yanmam benimde 7 gün bugün..ayaklarım çook üşüyüo çorap patik ve terlik giydiğim halde..kızlar bugun 7. günüm ve miğde yanmam başladı bu bı beırti mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?