transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kızlar benim transferimin 10. günüydü bugün demin dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm hemde net bişekilde erken mi sevinmek için bilmiyorum ama çok mutluyum

kızlar merhaba. bugün transferimin 5. günü bugun. sabah ve öğlen olmak üzere iki kere normal test yaptım evde. silik çizgi belirdi. acaba hamilemiyim yaa???

o zaman bence gebesin cnm hadi inşallah bende bugün gördüm ikinci çizgiyi çok güzel bi duygu ama çokta sevinmeyelim bence kan vermeden

İlk beş gün yumurtalar geliştirildi. Sonra o ilaca devam ederken çatlamamasi için başka bir iğneye daha başladım. Sonra catlatma iğnesi vuruldu ve yumurtalar alındı. Ve hormon hapı ,corasprin , anestezi sebebiyle iltihap olabilir diye bir hap daha verildi. Ve en önemlisi progesteron ignesine başlandı kalçadan. Ancak iki gün dayanabildim acısına. Onun yerine crinone jele başladım. Bu süreçte her gün bir folbiol kullandım. 3.gün embriyo transferi yapıldı. Şuan 3 gün oldu. 11 mayıs büyük gün. Bel kasik ağrısı oluyor arada bir. En farklı olan şey canım hiç tatlı istemiyor. Normalde adet günüme yakın gözüm dönerdi ben kısaca süreci anlattım. İnşallah faydalı olmuştur.

slm hanımlar blastosist transferimin 7. günündeyim hergün adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce normalmi tutmamışmıdır hatta bu ağrılar transferden önce başlamıştı

Benimde bugün7.Gün 3.Gün2embriyo transfer edilmişti. Az once kan verdim7.34 çıktı doktoru aradim normal daha 7.Gün diyor ama canım sıkkın. Başına böyle bişey gelen varmi ne dersiniz
canım seninle transferimiz aynı zamanda galiba ben 25 nisanda transfer oldum ilk gün sayılıyormu benimde

kızlar bugun 7. günüm ve miğde yanmam başladı bu bı beırti mi ki
aynı şey bende var özelikle bugün başladı mide yanmam benimde 7 gün bugün..ayaklarım çook üşüyüo çorap patik ve terlik giydiğim halde..

sizde ağrı falan var mı ben transfer öncesinden beri hep adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…