transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben tutmayacam cnm. Malum ilaclari saati saatine almam lazım iğnesi fitili derken orucu bozmaz mi bunlar
Ben ilaçların hepsini aynı anda içiyorum iftarda içerim jeli de bi iftar bi sahur yaparimda . Bu sıcakta korkuyorum yanlış bişey yaparım aç kalarak diye . Testte kadar tutvsam mi tutmasan mi karar veremedim

Ben ilaçların hepsini aynı anda içiyorum iftarda içerim jeli de bi iftar bi sahur yaparimda . Bu sıcakta korkuyorum yanlış bişey yaparım aç kalarak diye . Testte kadar tutvsam mi tutmasan mi karar veremedim
Bikac gün tut dene birşey olmazsa devam edersin

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün transferimin 10. Günü, 5. Gün embiryosu transfer edildi ilk tüp bebek deneyimim, yarın kan tahlili yaptıracam..benim güğüslerimde damarlanmalar oldu bu olumsuz bişey mi bilemedim sizlerde böyle bişey oldu mu

canım Bende de olmustu olumlu bişey tabiki ama alınan hormon ilaçlarına da bağlı olabilir atlamayalim...

Arkadaşlar bugün 6.günüm ama göğüslerim indi agrim da kayboldu böyle olan varmi sonuç alan olmadı mı hiç endiseleniyorum

Merhaba canım öncelikle herkesin belirtileri farklı oluyor sen yine de olumlu düşün ama benim de aynı şekilde oldu ve malesef 4.denememde de tutunmadılar hala kasık ağrıları var belirtileri hala yaşıyorum sadece göğsüm indi ve göğüs ağrısı yok oldu 11.gün negatif sonucu aldım.inşallah sen sevinirsin Allahım bu süreci yaşayan herkese güzel haberler versin

Arkadaşlar bugün 6.günüm ama göğüslerim indi agrim da kayboldu böyle olan varmi sonuç alan olmadı mı hiç endiseleniyorum
Benim ilk tedavinde taş gibilerdi üzerine saga sola yatamiyordum uçları desem ayri hassastı ama sonuç negatif. Bu denememde transferden sonra hemen indiler hic acı yok bekliyorum sonuc ne olacak :) belirtilere çok takilmamak gerek aldığımız ilaclar bizi yaniltabiliyor

transfer sürecinde gögüste meydana gelen şişkinliklerin hamilelikle ilgisi olmadığını düşünüyorum..alınan ilaçlarla hormonların etkisi olduğunu düşünüyorum..benim transfere giderken göğsümde şişti ama sonrasında azaldı..hiç sıkma canını herkesin ilaçlara verdiği tepki farklı

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum benimde 4. Gunum transferde. Karnimda agrilar var adet sancisi gibi... birde igne yapiyorum gobekten biraz şisti ve morluk oldu sertlesti korktum aranizda varmi boyle olanlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…