Ben tutmayacam cnm. Malum ilaclari saati saatine almam lazım iğnesi fitili derken orucu bozmaz mi bunlarKızlar test gününe kadar oruç tutacak misiniz ?
Gayet guzel çıkmış 2 ye katlamış tebrikler :)Kizlar benim 8. Gün bhcg 11 di bugün 10. Gün bhcg 28 çıktı düşük degil mi
Teşekkür ederim de sanki düşük değer gibi geldi inşallah yükselirGayet guzel çıkmış 2 ye katlamış tebrikler :)
Kızlar test gününe kadar oruç tutacak misiniz ?
Teşekkürler canım ya
2 embriyo Dondurulmuş.Canım tek embriyo mu transfer edilmişti
Ben ilaçların hepsini aynı anda içiyorum iftarda içerim jeli de bi iftar bi sahur yaparimda . Bu sıcakta korkuyorum yanlış bişey yaparım aç kalarak diye . Testte kadar tutvsam mi tutmasan mi karar veremedimBen tutmayacam cnm. Malum ilaclari saati saatine almam lazım iğnesi fitili derken orucu bozmaz mi bunlar
Bikac gün tut dene birşey olmazsa devam edersinBen ilaçların hepsini aynı anda içiyorum iftarda içerim jeli de bi iftar bi sahur yaparimda . Bu sıcakta korkuyorum yanlış bişey yaparım aç kalarak diye . Testte kadar tutvsam mi tutmasan mi karar veremedim
canım Bende de olmustu olumlu bişey tabiki ama alınan hormon ilaçlarına da bağlı olabilir atlamayalim...Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün transferimin 10. Günü, 5. Gün embiryosu transfer edildi ilk tüp bebek deneyimim, yarın kan tahlili yaptıracam..benim güğüslerimde damarlanmalar oldu bu olumsuz bişey mi bilemedim sizlerde böyle bişey oldu mu
Arkadaşlar bugün 6.günüm ama göğüslerim indi agrim da kayboldu böyle olan varmi sonuç alan olmadı mı hiç
canım Bende de olmustu olumlu bişey tabiki ama alınan hormon ilaçlarına da bağlı olabilir atlamayalim...
Teşekür ederim canım bakalım hayırlısı yarın test günüm. Tabiki alınan ilaçların iğnelerin ve bantları etkiside çokcanım Bende de olmustu olumlu bişey tabiki ama alınan hormon ilaçlarına da bağlı olabilir atlamayalim...
Benim ilk tedavinde taş gibilerdi üzerine saga sola yatamiyordum uçları desem ayri hassastı ama sonuç negatif. Bu denememde transferden sonra hemen indiler hic acı yok bekliyorum sonuc ne olacak :) belirtilere çok takilmamak gerek aldığımız ilaclar bizi yaniltabiliyorArkadaşlar bugün 6.günüm ama göğüslerim indi agrim da kayboldu böyle olan varmi sonuç alan olmadı mı hiç endiseleniyorum
transfer sürecinde gögüste meydana gelen şişkinliklerin hamilelikle ilgisi olmadığını düşünüyorum..alınan ilaçlarla hormonların etkisi olduğunu düşünüyorum..benim transfere giderken göğsümde şişti ama sonrasında azaldı..hiç sıkma canını herkesin ilaçlara verdiği tepki farklıArkadaşlar bugün 6.günüm ama göğüslerim indi agrim da kayboldu böyle olan varmi sonuç alan olmadı mı hiç endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?