öncelikle hayırlı olsun çoğu tüp bebek merkezi çoğul gebeliği önlemek amacyla iki embrşyo transferi yapmıyor ancak dahaönce 2 kez tüp bebek denediyseiz yada 35 yaşından büyüksenz 2 tane tranfer ediyor nasipMerhaba Kızlar bu ay kısmetse tüp bebek tedavisine başlayacağız. Ben çoğul gebelik istiyorum ancak intte 35 yaş altına birden fazla transfer yapmak yasak yazıyor. Ben 25 yaşındayım son zamanda yaptıran var mı. Yasak mı gerçekten birden fazla embriyo transferi
İlk denemem ve 25 yaşındayım. Yapmazlar mi yaniöncelikle hayırlı olsun çoğu tüp bebek merkezi çoğul gebeliği önlemek amacyla iki embrşyo transferi yapmıyor ancak dahaönce 2 kez tüp bebek denediyseiz yada 35 yaşından büyüksenz 2 tane tranfer ediyor nasip
Ben bugün transfer oldum 25 yaşındayım sorunum yok 2 tane koydularİlk denemem ve 25 yaşındayım. Yapmazlar mi yani
Ayrıca ilk denememBen bugün transfer oldum 25 yaşındayım sorunum yok 2 tane koydular
Hangi hastane canim bana da iki tane koyarlar inşallahAyrıca ilk denemem
Altunizade Kozyatağı canım ama toplama transfer işlemleri altunizadede yapıldı Benim duyduğum durumum yok bi daha deneyecek vs konuşunca 2 tane koyuyorlarmış ben dr a 1 mi koycaksınz 2 mi size bırakıyorum dedim 2li dondurmuşlar embriyoları 2side çözüncek çöpe gtmesin 2 sini de koyucam dedi tamam dedmHangi hastane canim bana da iki tane koyarlar inşallah
Demekki yasal bı yasak yok koyan varsaAltunizade Kozyatağı canım ama toplama transfer işlemleri altunizadede yapıldı Benim duyduğum durumum yok bi daha deneyecek vs konuşunca 2 tane koyuyorlarmış ben dr a 1 mi koycaksınz 2 mi size bırakıyorum dedim 2li dondurmuşlar embriyoları 2side çözüncek çöpe gtmesin 2 sini de koyucam dedi tamam dedm
Yok ya yapan yapıyor vallaDemekki yasal bı yasak yok koyan varsa
Sonucunu da paylaşır mısın canim. İnssllah iki transferin de tutunurYok ya yapan yapıyor valla
Tabiki canım hepimizin kucağı boş kalmasın inşallahSonucunu da paylaşır mısın canim. İnssllah iki transferin de tutunur
Aminn inşallah canımTabiki canım hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah
Bir de biseyler sormak istiyorum canım sana biz ctesi doktora gidicez benm sali günü falan regli günüm. Nasıl oluyor bu işler yani ilaca ne zaman başladın yumurtayi ne zaman topluyorlar transferden sonra işe gidebilir miyim gibi şeyler. Şimdiden teşekkürler canımTabiki canım hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah
Reglin 3.günü genelde ilaca başlatıyolar yumurtaları büyütmek için iğne kullanıyosun yaklaşık 10 gün sonra yumurtalar anestezi altında toplanıyor embriyonun durumuna göre transfer zamanın belli olur taze mi dondurulmuş mu olacak ona bakılır ama transfer basit bi işlem sonra dr zaten yönlendiriyo stresli ayakta bi işin yoksa işe devam diyolar yinede 1-2 gün dinlenmeni tavsiye ederimBir de biseyler sormak istiyorum canım sana biz ctesi doktora gidicez benm sali günü falan regli günüm. Nasıl oluyor bu işler yani ilaca ne zaman başladın yumurtayi ne zaman topluyorlar transferden sonra işe gidebilir miyim gibi şeyler. Şimdiden teşekkürler canım
Tesekkur ederim canım çok heyecanlıyım. Benm eşimin sperm azlığı var.cok az sayıda çıktığı için direkt tüp bebeğe yönlendirme yaptılar. Benm hormon tahlillerm var yaptirmistjm önceden ama bı tek rahim filmi yok ins onu istemezler bendenReglin 3.günü genelde ilaca başlatıyolar yumurtaları büyütmek için iğne kullanıyosun yaklaşık 10 gün sonra yumurtalar anestezi altında toplanıyor embriyonun durumuna göre transfer zamanın belli olur taze mi dondurulmuş mu olacak ona bakılır ama transfer basit bi işlem sonra dr zaten yönlendiriyo stresli ayakta bi işin yoksa işe devam diyolar yinede 1-2 gün dinlenmeni tavsiye ederim
Bende heyecanlıydım başlamadan senin gibi tüm başlıkları okudum nerdeyseTesekkur ederim canım çok heyecanlıyım. Benm eşimin sperm azlığı var.cok az sayıda çıktığı için direkt tüp bebeğe yönlendirme yaptılar. Benm hormon tahlillerm var yaptirmistjm önceden ama bı tek rahim filmi yok ins onu istemezler benden
Bazi doktorlar yapiyo canim doktorla gorusurseniz yapabilir bende cift embriyo koyulmasini istiyorum insallah basladigimda doktorla konuscam kabul ederse sizin sıkınti neydi?Merhaba Kızlar bu ay kısmetse tüp bebek tedavisine başlayacağız. Ben çoğul gebelik istiyorum ancak intte 35 yaş altına birden fazla transfer yapmak yasak yazıyor. Ben 25 yaşındayım son zamanda yaptıran var mı. Yasak mı gerçekten birden fazla embriyo transferi
Sperm sayısı azligi. 500 bin çıktı canımBazi doktorlar yapiyo canim doktorla gorusurseniz yapabilir bende cift embriyo koyulmasini istiyorum insallah basladigimda doktorla konuscam kabul ederse sizin sıkınti neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?