Transfer

Ogr000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
558
331
103
32
Merhaba Kızlar bu ay kısmetse tüp bebek tedavisine başlayacağız. Ben çoğul gebelik istiyorum ancak intte 35 yaş altına birden fazla transfer yapmak yasak yazıyor. Ben 25 yaşındayım son zamanda yaptıran var mı. Yasak mı gerçekten birden fazla embriyo transferi

Tabiki en önce Allah bir tane versin yeter inşallah ama spermde sıkıntı olduğu için böyle istiyoruz

öncelikle hayırlı olsun çoğu tüp bebek merkezi çoğul gebeliği önlemek amacyla iki embrşyo transferi yapmıyor ancak dahaönce 2 kez tüp bebek denediyseiz yada 35 yaşından büyüksenz 2 tane tranfer ediyor nasip

İlk denemem ve 25 yaşındayım. Yapmazlar mi yani

Yapılmıyor canım bende 26 yaşındayım iki embriyo istedik tek konuldu. Şükür şimdi kızım olacak bilmiyorum şuan iyki tek diyorum sag salim gelsinde

Hangi hastane canim bana da iki tane koyarlar inşallah
Altunizade Kozyatağı canım ama toplama transfer işlemleri altunizadede yapıldı Benim duyduğum durumum yok bi daha deneyecek vs konuşunca 2 tane koyuyorlarmış ben dr a 1 mi koycaksınz 2 mi size bırakıyorum dedim 2li dondurmuşlar embriyoları 2side çözüncek çöpe gtmesin 2 sini de koyucam dedi tamam dedm

Demekki yasal bı yasak yok koyan varsa

Tabiki canım hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah
Bir de biseyler sormak istiyorum canım sana biz ctesi doktora gidicez benm sali günü falan regli günüm. Nasıl oluyor bu işler yani ilaca ne zaman başladın yumurtayi ne zaman topluyorlar transferden sonra işe gidebilir miyim gibi şeyler. Şimdiden teşekkürler canım

Reglin 3.günü genelde ilaca başlatıyolar yumurtaları büyütmek için iğne kullanıyosun yaklaşık 10 gün sonra yumurtalar anestezi altında toplanıyor embriyonun durumuna göre transfer zamanın belli olur taze mi dondurulmuş mu olacak ona bakılır ama transfer basit bi işlem sonra dr zaten yönlendiriyo stresli ayakta bi işin yoksa işe devam diyolar yinede 1-2 gün dinlenmeni tavsiye ederim

Tesekkur ederim canım çok heyecanlıyım. Benm eşimin sperm azlığı var.cok az sayıda çıktığı için direkt tüp bebeğe yönlendirme yaptılar. Benm hormon tahlillerm var yaptirmistjm önceden ama bı tek rahim filmi yok ins onu istemezler benden

Bende heyecanlıydım başlamadan senin gibi tüm başlıkları okudum nerdeyse bizimde aynı sorun var ama rahim filmini istiyorlar kesinlikle çekilmen lazım sende sorun olması önemli değil bilmediğn bişey varsa bile filmde cıkıyor ona göre yönlendiriyolar kısa 15 dk süren bi olay zaten aynı gün çıkıyo sonucu hic bi dr rahim filmi olmadan tedaviye başlamaz cok zor mutlaka çektir derim ve hep olumlu düşün

Bazi doktorlar yapiyo canim doktorla gorusurseniz yapabilir bende cift embriyo koyulmasini istiyorum insallah basladigimda doktorla konuscam kabul ederse sizin sıkınti neydi?

Bazi doktorlar yapiyo canim doktorla gorusurseniz yapabilir bende cift embriyo koyulmasini istiyorum insallah basladigimda doktorla konuscam kabul ederse sizin sıkınti neydi?
Sperm sayısı azligi. 500 bin çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…