- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Olsun önemli olan hepsinin olgun olup döllenmesiAmh 3 un ustunde ama 5 yumurta oluştu anlamadık
2 negatif.sonuc gorfukten sonra esimi inandiramiyorum testlerin pozitif olduguna o yuzden p.tesiye beklemek zorundayim ama kalbim bir kus kadar hafif 🕊Bugün tekrar yaptim idrar testi daha koyu ciktiumarim ilaclardan değildir
Inanıp dua etmelisin insallah hayırlısı olur hakkindaMerhaba kızlar benim pazartesi yumurta toplama işlemim var. 5 yumurta oluştu inşallah transfere kadar her şey yolunda gider...
İnşallah aminInanıp dua etmelisin insallah hayırlısı olur hakkinda
Doktorum iyi kalite çıkarsa bı tsne koyarım orta kalite çıkarsa iki tane koyarım dedi canım geçen gün yine sordum. Yasaktan çok doktorumun kendi kararı böyleİlk denemem, yaşım 23, 3.gün embriyosu 2 embriyo transfer oldu. Cuma günü ikisinin de tutup tutmadığını öğrenicem. Merkeze göre değişiyor. Denetimin sıkı olmadığı yerlerde yasağı çiğniyorlar galiba. Bilemicem.
Canım ikiz mi ??Tabiki canım hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah
Pazartesi günü kese görmeye gidicem ama zannetmiyorum ikiz değerleri cok yüksek oluyo burdan okuduğum kadarıylaCanım ikiz mi ??
Neyse canm sağlıklı bir evlat sahibi ol da önemli olan o. Darısı başıma dua etPazartesi günü kese görmeye gidicem ama zannetmiyorum ikiz değerleri cok yüksek oluyo burdan okuduğum kadarıyla
İnşallah canımm darısı isteyen herkesin başınaNeyse canm sağlıklı bir evlat sahibi ol da önemli olan o. Darısı başıma dua et
Canım sen testte görmüştün zaten pozitifi hiç kendi sıkma tadını çıkar hamilesin inşalalhUyuyamiyorum yarin test günüm.kalbim yerinden çikacak sanki
Ama herkes ilaclardan oldugunu söylüyorCanım sen testte görmüştün zaten pozitifi hiç kendi sıkma tadını çıkar hamilesin inşalalh
Bende ikiz belki o yuzden erken cikti diye dusunmustum kafam karma karisikAma herkes ilaclardan oldugunu söylüyor
Sonuçta testte görüp netleşende çok kişi var ama canım kötüyü çağırma senBende ikiz belki o yuzden erken cikti diye dusunmustum kafam karma karisik
Amin canim insallah sen transfer oldun mu hepimiz saglik ile bebeklerimize kavuşalimSonuçta testte görüp netleşende çok kişi var ama canım kötüyü çağırma sen
Oldum canım bugün 3. GünümAmin canim insallah sen transfer oldun mu hepimiz saglik ile bebeklerimize kavuşalim
Naptın,testi yaptırdın mı bugün kuzum?Bende ikiz belki o yuzden erken cikti diye dusunmustum kafam karma karisik
Yaptim canim 251.7 cikkti cok şükürNaptın,testi yaptırdın mı bugün kuzum?
Oh maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah bizede dua Et bizde sevinelimYaptim canim 251.7 cikkti cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?