Transfer

Carsamba gunu doktorum tekrar test istedi ona göre ultrason günü vericek ben hayatimda bu kadar iyi ve pozitif bir dr görmedim sukurler olsun karşılaştığımız gune

Merhaba kızlar benm bugün opu oldu 5 demişti doktor 8 yumurta toplandı şükür bakalım Kaci dollenecek...

Benimde 8 toplanıp 6 döllenmisti darisi basina inssalllahhhh
7 tanesi döllenmiş canm haber geldi şimdi saymaya yumurta toplama gününden mi basliyoruz kaçıncı gün embriyosu olacağını belirlemek icin. Mesela ben ptesi opu oldum. 5. Gün embriyosu için hangi gün transfer olmam gerekli

Cok sevindim senin adina canim 5.gün embriyosu olursa c.tesi günu transferin gerceklesir canim kac yasindasin ilk denemen mi canim

Benim 10cu gun. 93 çıktı arkadaşlar. 12 ci gun tekrar kan vermeliyim doktorjm öyle istiyo

Evet canm ilk deneme 25 yaşındayım inşallah pozitif olur çok heycanliyim
Dua et canim ananas ye her gün bir dilim bende yedim ve komposto ictim insallah dualarim seninle pozitif düşün ben hep konusuyordum hamileydim diyordum insallah seninde olur🕊

Hayrlı olsun canm. Senin bu 3. Denemen mi hangi hastanede hangi doktora yaptn. Infertilite sebebi neydi sizin takviye biseyler kullandnz mı
Hayir canim birinciyi saymiyorum cunku transfer olmadim bunda tuttu dr cookkk iyi sefkatli ve pozitif Dilek Aslan izmirde esimdede bendede problem yoktu sadece yumurta toplanana kadar sadece ari sutü kullandim

Hayir canim birinciyi saymiyorum cunku transfer olmadim bunda tuttu dr cookkk iyi sefkatli ve pozitif Dilek Aslan izmirde esimdede bendede problem yoktu sadece yumurta toplanana kadar sadece ari sutü kullandim
Anladm canm Allah'ım hayrlı etsin devamını getrsn sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et 3.'yu deneyecm 2 ay sonra dua et bana. Sorun olmayınca tutması daha kolay oluyo sanrm. Allah her zorluktaki kolaylığı benm gibi bekleyen herkese göstersin. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…