- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 36
Etmezmiyim canim Allah size saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah isteyen herkese versinOh maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah bizede dua Et bizde sevinelim
Hadi gözün aydınYaptim canim 251.7 cikkti cok şükür
Sagol canimHadi gözün aydın
Benimde 8 toplanıp 6 döllenmisti darisi basina inssalllahhhhMerhaba kızlar benm bugün opu oldu 5 demişti doktor 8 yumurta toplandı şükürbakalım Kaci dollenecek...
7 tanesi döllenmiş canm haber geldiBenimde 8 toplanıp 6 döllenmisti darisi basina inssalllahhhh
Cok sevindim senin adina canim7 tanesi döllenmiş canm haber geldişimdi saymaya yumurta toplama gününden mi basliyoruz kaçıncı gün embriyosu olacağını belirlemek icin. Mesela ben ptesi opu oldum. 5. Gün embriyosu için hangi gün transfer olmam gerekli
Evet canm ilk deneme 25 yaşındayım inşallah pozitif olur çok heycanliyimCok sevindim senin adina canim5.gün embriyosu olursa c.tesi günu transferin gerceklesir canim kac yasindasin ilk denemen mi canim
Hayrlı olsun canm. Senin bu 3. Denemen mi hangi hastanede hangi doktora yaptn. Infertilite sebebi neydi sizin takviye biseyler kullandnz mıYaptim canim 251.7 cikkti cok şükür
Dua et canim ananas ye her gün bir dilim bende yedim ve komposto ictim insallah dualarim seninle pozitif düşün ben hep konusuyordum hamileydim diyordum insallah seninde olurEvet canm ilk deneme 25 yaşındayım inşallah pozitif olur çok heycanliyim
Hayir canim birinciyi saymiyorum cunku transfer olmadim bunda tuttu dr cookkk iyi sefkatli ve pozitif Dilek Aslan izmirde esimdede bendede problem yoktu sadece yumurta toplanana kadar sadece ari sutü kullandimHayrlı olsun canm. Senin bu 3. Denemen mi hangi hastanede hangi doktora yaptn. Infertilite sebebi neydi sizin takviye biseyler kullandnz mı
Bende 12 gün yaptim canim 251.7 cikti 7. Ve 9 gün idrar testim pozitif ciktiBenim 10cu gun. 93 çıktı arkadaşlar. 12 ci gun tekrar kan vermeliyim doktorjm öyle istiyo
Anladm canm Allah'ım hayrlı etsin devamını getrsn sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et 3.'yu deneyecm 2 ay sonra dua et bana. Sorun olmayınca tutması daha kolay oluyo sanrm. Allah her zorluktaki kolaylığı benm gibi bekleyen herkese göstersin. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versinHayir canim birinciyi saymiyorum cunku transfer olmadim bunda tuttu dr cookkk iyi sefkatli ve pozitif Dilek Aslan izmirde esimdede bendede problem yoktu sadece yumurta toplanana kadar sadece ari sutü kullandim
Anladm canm Allah'ım hayrlı etsin devamını getrsn sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et 3.'yu deneyecm 2 ay sonra dua et bana. Sorun olmayınca tutması daha kolay oluyo sanrm. Allah her zorluktaki kolaylığı benm gibi bekleyen herkese göstersin. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin
[/QUOTE Canim Alalh nasipp ederse oluyor sadece inancini yitirme canim insallahhhh hakkinda hayirlisi olur
kacıncı gunun bugun canım ?Bugün ki sonucum 541.9 kizlar
14.gün canim 12 gün ki değerim 251.7kacıncı gunun bugun canım ?
Canm daja ne kadar test yapicn tamam değil mi artık ultrasona gün vermesi lazm doktorun14.gün canim 12 gün ki değerim 251.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?