3 gun bolca yat ve ev işi yapmaBenim yarın transferim var çok heyecanlıyım. Allah'tan hafta sonu evde geçecek
12 ci günden sonra niye kan verdin.kiBugün ki sonucum 541.9 kizlar
Dr degerlerin yükselmesine bakti12 ci günden sonra niye kan verdin.ki
Ben transferden sonra 2 saat yattim hastahanede sonra cikis yaptim farkli sehirden gittigim icin 1 gece kaldim otelde transfer sonrasida iki saatde otelde yattim sonra eşimle bir kafede sigarasiz ortamda oturdum ara ara kalkip yuruyusler yaptimBenim yarın transferim var çok heyecanlıyım. Allah'tan hafta sonu evde geçecek
Canm başka naptın 12. Güne kadar ben öğretmenim mecbur pazartesi okula gidicem sabahciyim yarım gün çalışıyorum ama yine de kodkuyorumBen transferden sonra 2 saat yattim hastahanede sonra cikis yaptim farkli sehirden gittigim icin 1 gece kaldim otelde transfer sonrasida iki saatde otelde yattim sonra eşimle bir kafede sigarasiz ortamda oturdum ara ara kalkip yuruyusler yaptim
Bende çalışıyorum, hatta akşam 7 ye kadar.. Hafta sonuna denk geldi.. 2 gun yattım sonra iş başı.. Bol su iç fazla ayakta durma. İlaçlarını saati saatine göre iç.Canm başka naptın 12. Güne kadar ben öğretmenim mecbur pazartesi okula gidicem sabahciyim yarım gün çalışıyorum ama yine de kodkuyorum
Bir sürü ilaç verdi canm vajinal jel karın bandı vitamin. İki tane daha vardı onlar yumurtlamadan sonra 4 gün içildi içtim bitti.Bende çalışıyorum, hatta akşam 7 ye kadar.. Hafta sonuna denk geldi.. 2 gun yattım sonra iş başı.. Bol su iç fazla ayakta durma. İlaçlarını saati saatine göre iç.
Hangi ilaçların var?
Sen hamile kaldın mı canımBende çalışıyorum, hatta akşam 7 ye kadar.. Hafta sonuna denk geldi.. 2 gun yattım sonra iş başı.. Bol su iç fazla ayakta durma. İlaçlarını saati saatine göre iç.
Hangi ilaçların var?
Agir kaldirma canim ani bir sekilde eğilme ananas yedim ilk 5 gün hergün ince bir dilim kabiz olmamak icin şekersiz komposto ictim kabiz oldugumu hissettigim an aksamlari sadece corba ictim transfer olunca cok pozitif oldum direk hos geldin bebegim dedim transfer gununu saymazsak 7 gün idrar testi yaptim ve negatif ciksa bile uzulmeyecem dedim pozitif ciktiCanm başka naptın 12. Güne kadar ben öğretmenim mecbur pazartesi okula gidicem sabahciyim yarım gün çalışıyorum ama yine de kodkuyorum
Kaldım canım pozitif çıktı. Ben günümü bekledim olursa olur olmazsa tekrar devam dedim. Çalışıyorum gayette iyi başarıyorum. Kabız olunca muz yiyorum. Kahve ve sigara içmiyorum. Bol su ve sıfır ağır iş. Ev işi eşimle beraber yapıyoruz. Ama çalışırken daha fitsin, başın dolu ve zaman geçiyor. Aklında sürekli tüp bebek yok. Ev hanımı olsam kafayı sıyırırdım herhalde..Sen hamile kaldın mı canım
Estrofem. Kan sulandırıcı iğne ve hap yokmu sende?Ilac olarak magnezyum ignem var di iki adet birini birgün ara vererek kullaniyordum her gun ayni saat gunde 3 defa vajinal progesteran bir hap vardi sabak aksam ilaclarima halen devam ediyorum carsamba gunu dr usg icin cagirdi dilerim Allahtan sende kavus bebegine Allah yardimcin olsun
Bende progestan fitil 200mg sabah akşamBir sürü ilaç verdi canm vajinal jel karın bandı vitamin. İki tane daha vardı onlar yumurtlamadan sonra 4 gün içildi içtim bitti.
Canim simdi her hasta farkli olduğu icin benim ilaclarim enox progestan magnesium estrofem prolutex benim ilaclarim bunlarBende progestan fitil 200mg sabah akşam
Ve progestan ampul iğne tek akşamları
Estrofem 2 adet.
Aspirin.
Oksapar iğne kan sulandırıcı iğne
Amin inşallah.bugün transfer oldum bir iyi bir orta kalite iki embriyo konuldu. 9 Aralık test tarihim
Rabbim hayirlara ulaştırın
Yok öyle deniyor ama çoğu yerde yapılıyor bende tüp bebek tedavisi gördüm iki embriyo konuldu tabi tutmadı o ayrı.Ama cevremde yaşı 35 in altında olan ve tüp le ikiz üçüz doğuran bor çok örnek var.İlk denemem ve 25 yaşındayım. Yapmazlar mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?