- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
Konu eskiymis siz transfer olmuşsunuz bile peki kaç tane transfer edildi?Bu arada hamilesiniz inş ama 12. Günde yaptırmanız gerekiyor sanırım inş o zaman a kadar yükselir değerlerinizMerhaba kızlar benjm dün 7. Gunumdu kan testi yaptırdım dayanamadım 21 kusur çıktı . Sizce nasıl
İdeal güzel tebriklerMerhaba kızlar benjm dün 7. Gunumdu kan testi yaptırdım dayanamadım 21 kusur çıktı . Sizce nasıl
Tebrikler sizinBugün 5hafta 3 günlük oldu bebeğim kesesini gördük bugün 3 hafta sonrada kalp atışı için kontrolümüz var bizi bugünlere ulastiran rabbime sonsuz şükürler olsun isteyen herkese bu duyguyu tattirsin
İnşallah yukselir. 5 embriyo dollendi 3 tane dondurup 2 tanesini transfer ettiler canımKonu eskiymis siz transfer olmuşsunuz bile peki kaç tane transfer edildi?Bu arada hamilesiniz inş ama 12. Günde yaptırmanız gerekiyor sanırım inş o zaman a kadar yükselir değerleriniz
Tesekkkur ederim 12.gün 251 14.gün 541 canim kesemizide gördukTebrikler sizin
Hcg değerleriniz nasıldı?
Kesenizi kaçıncı gün gördünüz acabaTesekkkur ederim 12.gün 251 14.gün 541 canim kesemizide görduk
Merhaba kızlar benjm dün 7. Gunumdu kan testi yaptırdım dayanamadım 21 kusur çıktı . Sizce nasıl
[/QUO Tebrik ederim canim bence gayet iyi katlanir hergün degerlerim rabbim hayirlisini nasip etsin
5 hafta 3 gunlukken gördum canimKesenizi kaçıncı gün gördünüz acaba
Yani pozitif gördükten kaç gün sonra canım. Kalp atışını duydun mu peki5 hafta 3 gunlukken gördum canim
Pozitifi gördükten 9 gün sonra keseyi gördüm canım keseye gidince dr 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atişi icin 18 aralıkta insallahhh duyacazYani pozitif gördükten kaç gün sonra canım. Kalp atışını duydun mu peki
5 haftalikken gördülerKesenizi kaçıncı gün gördünüz acaba
Bende seninle değerlerim ayni olduğu için. Aynı gidiyoruz bacım.Pozitifi gördükten 9 gün sonra keseyi gördüm canım keseye gidince dr 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atişi icin 18 aralıkta insallahhh duyacaz
Bende seninle değerlerim ayni olduğu için. Aynı gidiyoruz bacım.
Kese yi pozitifi (12.gün testi) gördükten 7 gün sonra gördük. Sıra kalpte.
Cok korkuyorum tedirginim inşallah oda nasip olur. Ilk gebeliğimde olmamıştı çünkükalbini görmüştük ama duymamıştım sonrada kalbi durdu. Simdi ikinci ye hamileyim. Allahım sen bize yardımcı ol. Dualarımı kabul et yarabbim
[/QKalbini ferah tut canim hersey guzel olacak bu arada senin ikizmiydi
Sen öyle deyince bende tedirgin oldum insallah duyariz miniklerimizin kalbiniYok tek kese
Ilac olarak magnezyum ignem var di iki adet birini birgün ara vererek kullaniyordum her gun ayni saat gunde 3 defa vajinal progesteran bir hap vardi sabak aksam ilaclarima halen devam ediyorum carsamba gunu dr usg icin cagirdi dilerim Allahtan sende kavus bebegine Allah yardimcin olsun
Evet kabizlik olmasin diyeTransfer sonrası mı kullandınuz magnezyumu
Hangi markaydı acaba bi çok cinsi var magnezyum sitrat sülfat vs gibiEvet kabizlik olmasin diye
Inanin şuan hic hatirlamiyorum kutum bitince çöpe attim kullanmadim artik suan zaten incir kayisi zaytinyagi ile kabizligimi önlemeye çalsiiyorumHangi markaydı acaba bi çok cinsi var magnezyum sitrat sülfat vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?