Transfer

Arkadaşlar merhaba ,

Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 7 gunum kan verdim negativ cikti asıl günüm 14 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor bana vaz geçti onlardan DEDI :KK43: ..
Bence erken bekleyin hucre sayısı kalitesi nasıldı

Arkadaşlar merhaba ,

Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 7 gunum kan verdim negativ cikti asıl günüm 14 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor bana vaz geçti onlardan DEDI :KK43: ..
Sakın öyle bişey yapim deme. Test tarihini bekle. Zaten sinir oluyorum böyle erken test yapıp sonrada panik olanlara.

Boşuna doktor test tarihi vermiyo. Biraz mantık lütfen

Arkadaşlar merhaba ,

3. Gün embriyosu daha geç belli olur canım bence de paniğe kapılma benim 4. Gündü kanda 21 çıkmıştı yani daha çok yeniydi. Senin sıfır cikmadi kötü bişey değil bence İki gün kalmış pozitif düşün bekle canım

Arkadaşlar merhaba ,

Selam canım sonucun ne oldu

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰

Back
X