transferden sonra da çatlatma iğnesi olan var mı ?

zebekine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
34
merhabalar
transferımın ustunden bırkac gun gecmıstı doktorum kan tahlılı vs ıstedı verdım sonra bana recete verdı ovıtrelle catlatma ıgnesı de vardı. hıc duymamıstım aranızda transferden sonrada catlatma ıgnesı olan var mı

Çok şaşırdım transfer olmuşsunuz sonuçta. Neden çatlatma iğnesi verdi ki ? Hastaneyi arayıp sorsanız. Ben de merak ettim

Bana 3. Gün gonapeptyl yapıldı aynı mantık.. bhcg hormonu verip tutunma ihtimalini artıyor

banada transferımın ertesı gunu gonapeptyl verdıler onun 3 gun sonrasında da ovıtrelle verdıler. sızede vermısler bıraz rahatladım
ikisi aynı içerik zaten sanırım.. baya yakıyor gonapeptyl ama etkisine çok inanıyorum

Şuan içim rahatladı.. 4agustosta ucuncu gun embrıosu transfer oldu bana suan adet sancısı gıbı cekıyorum.. 18 ı test gunum.. bakalım
1-2 daha erken yapabilirsiniz testi, benim 5. Gün embriyosu 9. günde idrarda çıkmıştı kanda daha erken çıkıyor. Hayırlısı olsun, sağlıklı ilerlesin umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…