Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bel ve kasık ağrım olmuştu ama çok çok şiddetli değildi.Hić yaşayan yok mu bu belirtileri lütfen yardimci olun
Çok aşırı şiddetliyse doktorunu bi ara bence. Ama benimde bel kasık ağrım oldu... Hatta senin gibi bacağıma vuruyodu ağrı. Kaçıncı gün embriyoduydu?yesilinci valla belim bayaği agriyo korluyorum hayirlisi
Amin inşallah:) ilk transferimde hiç ağrım sızım olmamıştı. İnşallah senin ağrılarında iyiye işarettir3.gün embriyosu 8hücreli dr aradik kanama olmadigi sürece sorun yok dedi 2embriyo transferi yapildi. Sen hamilesin heralde Allah sahlickla licagina almayi nasip etsin
Ay umarim inşallah mutlu haber alirain lütfen merak ettm sonucunu benmlede paylaş. Canımbenim transfer ctesi bugün 6.gün çok şükür belimin o korkuç agrisi gećti benmde dondurulmuş 3.gün 2 tane jayirlisi artikBenimde 7. günüm dün adet oluyorum sandım çok şiddetli agrilarim vardı özellikle belin. Bugün geçti çok sükür. Ve idrar testi yaptım silik çizgi oluştu 2 tekrardada forumdada paylastim. Yarin test günüm inşallah mutlu haberle donucem. Bu arada benim dondurulmuş blastosit di.
hastahanedeyim simdi. 2 saate belli olur dua edin neolurAy umarim inşallah mutlu haber alirain lütfen merak ettm sonucunu benmlede paylaş. Canımbenim transfer ctesi bugün 6.gün çok şükür belimin o korkuç agrisi gećti benmde dondurulmuş 3.gün 2 tane jayirlisi artik
Insallah ya insallah pozitif görmek bebegimi kucagima almak bana da nasip olur. Umarim sende saglicakla kucagina alirsin inşallahbenim bütün belirtim buydu; bel karın ağrısı ve sol bacağım çok ağırmasıydı.. inşlh sneinde pozitf olur canm
Ay kiyamam yainşallah bu güzel hayirli kandil gününde güzel sinuç alirsin Allah gönlüne göre versin canmhastahanedeyim simdi. 2 saate belli olur dua edin neolur
Çok çok sevindim Allah sağlıcakla kucagina almayi da nasip etsin. Benim bi haftam var test icin dua et lütfen benm içinde155 çıktı hamileyim. Bu mübarek günde bu müjde rabbime sonsuz şükürler olsun...