Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşım.bende hemen hemen senin gibiyim.nor
Gözün aydın çok sevindim inşallah katlanırKızlar deger 49.30. Bakalım iki gun sonra da katlarsa insallah.
Ayy tebrikler çok güzel maşallahKızlar deger 49.30. Bakalım iki gun sonra da katlarsa insallah.
O kadar hormon alıyoruz bebekler iyi olsunda çok heyecanla bekliyorum inşallah muayene üstten olur onu bende merak ediyorum kizimda çok küçük olduğundan alttan bakmıştı kalp atisida aynı gün duyarız BiDe onun stresini ysamayiz insallahmerhaba arkadaşım.bende hemen hemen senin gibiyim.normal herhalde bunlar.kese görmek için gittiğinde alttan mı bakacaklar?benimde 9şubat kese görme tarihim.üstten görünmezse alttan muayene olmak istemiyorum
Ol canım hiçbir zararı yok emin ol 9ay alttan bakılanlar var riskli durumlar için..bi iki kereden bi şey olmaz sadece kalp atışını dinleme sadece göstersin erken zamanda dinletilmesi otizm riskiymiş benim doktorum demişti sonra büyüyünce dinletiyolar..merhaba arkadaşım.bende hemen hemen senin gibiyim.normal herhalde bunlar.kese görmek için gittiğinde alttan mı bakacaklar?benimde 9şubat kese görme tarihim.üstten görünmezse alttan muayene olmak istemiyorum
Bu otizm riskini ilkkez duyuyorum Hergün yeni bişey öğreniyorum bilgi için saolOl canım hiçbir zararı yok emin ol 9ay alttan bakılanlar var riskli durumlar için..bi iki kereden bi şey olmaz sadece kalp atışını dinleme sadece göstersin erken zamanda dinletilmesi otizm riskiymiş benim doktorum demişti sonra büyüyünce dinletiyolar..
hadi hayırlı olsunnnnnnKızlar deger 49.30. Bakalım iki gun sonra da katlarsa insallah.
Canımmm çok sevindim gözünaydınKızlar deger 49.30. Bakalım iki gun sonra da katlarsa insallah.
kalp atışı zaten duyulmaz büyük olasılık.alttan gerekmedikçe muayene olmam yaa.gerekirse 1 hafta daha beklerimOl canım hiçbir zararı yok emin ol 9ay alttan bakılanlar var riskli durumlar için..bi iki kereden bi şey olmaz sadece kalp atışını dinleme sadece göstersin erken zamanda dinletilmesi otizm riskiymiş benim doktorum demişti sonra büyüyünce dinletiyolar..
evet inş iyidir bebeklerimiz.kalp atışı için erken bence.O kadar hormon alıyoruz bebekler iyi olsunda çok heyecanla bekliyorum inşallah muayene üstten olur onu bende merak ediyorum kizimda çok küçük olduğundan alttan bakmıştı kalp atisida aynı gün duyarız BiDe onun stresini ysamayiz insallah
bende senin gibi 8.gün bakmıştım çıkmıştı.evet değer yüksekki idrarda çıkmış.doktoruma sormuştum idrarda çıktı diye süper demişti.idrarda çıkıpta kanda çıkmayan duymadım.ama kan gününü bekle.sakin ollll:))))Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm.sabah idrar testi yaptım hemen silik 2.çizgi çıktı..ara ara da karın ağrısı yaşıyorum..ilk denemem de kimyasal gebelik oldu 22.35 gibi bi değerdi..küçük bi değer olsaydı idrarda cikarmiydi. .idrar da pozitif olup kan da negatif olan var mı..çok şaşkınım
Doktoruma çok güveniyorum o dediyse doğrudur ilk zamanlBu otizm riskini ilkkez duyuyorum Hergün yeni bişey öğreniyorum bilgi için saol
Arkadasım 6.gün yapmıştı çizgiyi gördü doktor ilaç etkisi dedi ama7.gun yine gördü degeri de cok iyi çıktı genelde pozitif çıkar seninki tutunmuş :)Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm.sabah idrar testi yaptım hemen silik 2.çizgi çıktı..ara ara da karın ağrısı yaşıyorum..ilk denemem de kimyasal gebelik oldu 22.35 gibi bi değerdi..küçük bi değer olsaydı idrarda cikarmiydi. .idrar da pozitif olup kan da negatif olan var mı..çok şaşkınım
çok sevindim canım inşallah katlar ve bebeğini kucağına alırsın darısı başımıza inşallah :)Kızlar deger 49.30. Bakalım iki gun sonra da katlarsa insallah.
Ayy inşallah canım ilk defa hemen çıkan 2.çizgi görünce kendime inanamıyorumbende senin gibi 8.gün bakmıştım çıkmıştı.evet değer yüksekki idrarda çıkmış.doktoruma sormuştum idrarda çıktı diye süper demişti.idrarda çıkıpta kanda çıkmayan duymadım.ama kan gününü bekle.sakin ollll:))))
Inşallah canım dediğin gibi tutunmuşturDoktoruma çok güveniyorum o dediyse doğrudur ilk zamanl
Arkadasım 6.gün yapmıştı çizgiyi gördü doktor ilaç etkisi dedi ama7.gun yine gördü degeri de cok iyi çıktı genelde pozitif çıkar seninki tutunmuş :)