Canim benim de sağ kasik batıyor ara ara ya benimde 6. günüm inan 2 gündür o kadar korkuyorum kiTebrikler hamislerayy inş darısı bekleyenlere..Benimde bugün transferin 6.gunü sol kasıkta batma oldu,of regl belirtisi galiba korkuyorum
Rabbim yardımcımız olsun ne deyim su bekleyişler öyle zor ki rabbim görüyordur,herşeyden haberdar..mutlaka meyvesini de tattırır inşallah cnmCanim benim de sağ kasik batıyor ara ara ya benimde 6. günüm inan 2 gündür o kadar korkuyorum ki
inşallah canım ya acaba test yaptirsam mi yarın diye düşünüyorumRabbim yardımcımız olsun ne deyim su bekleyişler öyle zor ki rabbim görüyordur,herşeyden haberdar..mutlaka meyvesini de tattırır inşallah cnm
Bilmiyorum ki Cnm yap beklemekten kurtul diycem ama kararsız kaldım sen bilirsininşallah canım ya acaba test yaptirsam mi yarın diye düşünüyorum
cuma hayırlı gün demişler cuma yaptircam bir tarafim erken diyor birtarafim yap kurtul diyorBilmiyorum ki Cnm yap beklemekten kurtul diycem ama kararsız kaldım sen bilirsin
Bu arada kaçıncı gün embriyosu acaba bende mi yapsamcanlar dün 5. günümde idrar testi yaptım tabiki negatifti. az önce dayanamayip tekrar yaptım gölge gibi çıktı normal de hiç iz olmuyor du dünkü de öyleydi ama şimdi test çizgisini ışıkta görebiliyorum ne derseniz ya umutlaniyorum eşime gösterdim o da hafif çizgi var diyor heyecan yaptım
ellerim m falan titriyor canım eşimin gözleri doldu insallah boşa degildir. o Omarka testi ile ihepyapiyorum Hiç hicboyle çıkmıyorduBence süper haber !!Cnm umutlan
Benim bugún 9. Gün ve beta hcg 257 cıktı,sonra idrar testi yaptim cokbelirgin olmsa da ikinci çizgi vardi,bence gördúgûn silik de olsa yavrunun belirtisi bol şans dualardasinizellerim m falan titriyor canım eşimin gözleri doldu insallah boşa degildir. o Omarka testi ile ihepyapiyorum Hiç hicboyle çıkmıyordu
Bu arada kaçıncı gün embriyosu acaba bende mi yapsam[/QUOT
inşallah canım daha önce testte silik te olsa çizgi hiç görmedim o kadar heyecanlandim ki içim içime sığmayanyorBenim bugún 9. Gün ve beta hcg 257 cıktı,sonra idrar testi yaptim cokbelirgin olmsa da ikinci çizgi vardi,bence gördúgûn silik de olsa yavrunun belirtisi bol şans dualardasiniz
Cnm stres yapma bak cok etkiliyor rahat olmaya calis...bekleyemeyecek gibiysen de 10.gun kandan baktir..idrar testi ile moralini bozmaKendi mi kandırdim sanırım tüm geçe uyuyamadim az önce tekrar yaptım testi hiç birşey yok bugün 7. günüm
günaydın arkadaşım sakin olmaya çalış ve kan gününü bekle.olumlu düşün hepKendi mi kandırdim sanırım tüm geçe uyuyamadim az önce tekrar yaptım testi hiç birşey yok bugün 7. günüm
Daha 7. Gu idrarda cikmamasi normal test gununu bekle kendini boyle strese sokup uzmeKendi mi kandırdim sanırım tüm geçe uyuyamadim az önce tekrar yaptım testi hiç birşey yok bugün 7. günüm
Dün eşim i de kendimi de gaza getirdi m buna kızıyor um sen bugün yaptircan dimi tekrarCnm stres yapma bak cok etkiliyor rahat olmaya calis...bekleyemeyecek gibiysen de 10.gun kandan baktir..idrar testi ile moralini bozma
Sanırım haklısın iz boşuna stres oluyorumDaha 7. Gu idrarda cikmamasi normal test gununu bekle kendini boyle strese sokup uzme
Çok şükür hamileyim darısı hepinizin başına inşallah
arkadaslar akintiniz var mi? varsa nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?