Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Tebrikler hamisler ayy inş darısı bekleyenlere..Benimde bugün transferin 6.gunü sol kasıkta batma oldu,of regl belirtisi galiba korkuyorum
Canim benim de sağ kasik batıyor ara ara ya benimde 6. günüm inan 2 gündür o kadar korkuyorum ki

canlar dün 5. günümde idrar testi yaptım tabiki negatifti. az önce dayanamayip tekrar yaptım gölge gibi çıktı normal de hiç iz olmuyor du dünkü de öyleydi ama şimdi test çizgisini ışıkta görebiliyorum ne derseniz ya umutlaniyorum eşime gösterdim o da hafif çizgi var diyor heyecan yaptım

Bu arada kaçıncı gün embriyosu acaba bende mi yapsam

ellerim m falan titriyor canım eşimin gözleri doldu insallah boşa degildir. o Omarka testi ile ihepyapiyorum Hiç hicboyle çıkmıyordu
Benim bugún 9. Gün ve beta hcg 257 cıktı,sonra idrar testi yaptim cokbelirgin olmsa da ikinci çizgi vardi,bence gördúgûn silik de olsa yavrunun belirtisi bol şans dualardasiniz

i
Benim bugún 9. Gün ve beta hcg 257 cıktı,sonra idrar testi yaptim cokbelirgin olmsa da ikinci çizgi vardi,bence gördúgûn silik de olsa yavrunun belirtisi bol şans dualardasiniz
inşallah canım daha önce testte silik te olsa çizgi hiç görmedim o kadar heyecanlandim ki içim içime sığmayanyor

Kendi mi kandırdim sanırım tüm geçe uyuyamadim az önce tekrar yaptım testi hiç birşey yok bugün 7. günüm

Cnm stres yapma bak cok etkiliyor rahat olmaya calis...bekleyemeyecek gibiysen de 10.gun kandan baktir..idrar testi ile moralini bozma
Dün eşim i de kendimi de gaza getirdi m buna kızıyor um sen bugün yaptircan dimi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…