Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım transfer olupta gün sayan arkadaşlar varmı aranizda

bennnnnnnnnn ve listedeki arkadaşlarım

7.pares66 6 Şubat
8.YOosuN 6 Şubat
9.qaraqiz 6 Şubat
10.Ilyelizll 6 Şubat
11.halide25 6 Şubat
12.tebessumcu 8 Şubat
13.Hayrolsun 9 Şubat
14.umuttttt 10 Şubat
15.ilkgozagrim06 11 Şubat

hayırlısı olsun arkadaşım

Bugunde test yaptirdim 5.08 çıktı...nasipte yokmuş olmadi ...rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsun...hayirlisi olsun hepimiz için...

Arkadaslar negatif olunca doktor herhangi bir değerlendirme yapıyor mu...yani bu surecten sonra ne öneriyor..yoksa hemen gel tekrar deneyelim mi diyorlar...yani olmamasinin bir sebebi var mi buna dair arastirmayi nasil yapiyorlar...evet allah takdir etmedi olmadi ama sebepleri de yerine getirmek adina soruyorum...
benim donmuslarim var mesela doktor gel öbür ay tekrar deneyelim dese bana cok mantikli gelmiyor sonucta ayni rahim ayni embriyo yine tutmaz gibi geliyor...mesela histereskobi yada cgh pgt denilen testler falan yapilmali...Tecrübeli Arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var...

Yarin bayaği sonuç var,inşallah müjdeli haberler duyariz

doktor ne dicek başka bi tedavi yöntemi uygulayacak ..gerçi senin donmuşun var donmuşlarla başarı sağlayan cok aynı rahim aynı embriyo diye düşünme şansını dene...benim hiç donmuş embriyom olmadı 4ncü tedavimde de dün negatif sonuç aldım maalesef üstelik ilk defa 5nci gün emriyosuydu umutlu gibiydim o da olmadı demekki zamanı değilmiş diyorum ama gerçekten anlayamıyorum ...ankaranın en iyi doktorlarına gittim boşş....emriyoları koyana kadar herşey güzel gidiyor ama koyduktan sonra orda olanları sadece ve sadece rabbim biliyor..doktorlar orda neler olduğunu asla sölüyemiyorlar....uzun protokol olduysa şimdi kısa protokol dener...sana bi takım vitaminler önerirler karyotip testini yaptır sen ...pıhtılaşma testini yaptır... sorun eşindeyse ona da takviye bi vitaminler verebilirler veya ilaç...histereskopi yi doktoruna sor onu herkese yapmıyolar galiba bana hiç yapılmadı gerçi bizde sorun %90 olarak eşimde gözüküyor...
bilmiyorum yaaaa doktorlar hep aynı ..ama labaratuvarın çok önemli olmasını gerektiğini gerçekten anladım...neden diceksin daha önceki 3 tedavimde emriyolarım daha kötüydü hep 3ncü günde transfer yaptılar üstelik bir kere PGT de yapıldı.......son gittiğim yerde emriyolarım daha iyiydi daha cok sayıda ve 5nci gün taransferi oldum ...demekki labaratuvar şartları daha iyi bi merkez diye düşündüm ama olmayınca oda olmuyo işte ...hayırlısı neyse senin için o olsun inşalahhh...allah yardım etsin hepimize çok acı çekiyorum bendee

merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında tüp bebek yaptıranlardanım sayfayı sürekli okuyarak takip ediyordum, bugün transferden sonra 12. günüm ve kan testi yaptırdım 191.5 cıktı cok şükür rabbime, hepimiz için hep dua ediyorum 3 senedir, bizi ancak yaşayanlar anlayabilir, ben de hiçbir belirti olmadı ne lekelenme ne kasık ağrısı ne iştahsızlık hiçbirşey yaşamadım ayrıca ilk tüp bebek denememizdi

Gözün aydın ,hayirli uğurlu olsun bizi bizden başka kimse anlayamaz,bi de kazayla hamile kalanlar yok mu ne demeli onlara...Rabbim kucağina almayi nasip etsin

Bugunde test yaptirdim 5.08 çıktı...nasipte yokmuş olmadi ...rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsun...hayirlisi olsun hepimiz için...
hayırlısı olsun canım benim allah im önce sabır sonra güç versin buz bebeklerin var. Ben ne yapayım öyle düşün senin teselli n var benim kendimi avutacak birşeyim de yok. Bu da kötü bir teselli etme ama biraz olsun iyi hisset diye

Gözün aydın hayırlısı olsun darısı bekleyenlerin başına

Canım Rabbim sabır versin hakkında hayırlısı olsun ben daha almadım sonucu yurt disindayim hemen vermiyorlar burda zaten umidimde yok kanamam devam ediyor .Rabbim annelik duygusu ne yüce bir duygudur ki o kadar yipranmamiza ragmen hemen toparlanip bir daha ki süreçte neler yapabileceğimizi dusunuyoruz.Sukur ki imkanlarımiz var derdimiz dermani var vakti saati gelmemiştir daha.Allahim hepimize güç kuvvet versin.ve de tabiki sağlıklı bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…