Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Inşallah canım..bizim için artık şafak doğan güneş En Büyük TÜRKİYE çok korkuyorum..ama eninde sonunda bu gerçekle yüzleşmemiz lazım bu yolda maddi manevi emek veren herkes inşallah gönlündekini kucağına alır :KK46::KK46:

amin arkadaşım amin.
Allah kimsenin elini boş çevirmesin

Test sonuclarindan sonra ne yapmak lazim. Ben erken test yaptim bugun ve suan sizi var kasiklarimda :-(

Kızlar dün sabah ilk idrarla ucuz testlerden yapmıştım 2.çizgi hemen belirmişti..Bugün eşim predictor almış onunla denedim fakat negatif çıktı...üzüldüm :KK42:belki bu kez tutar diyordum ama sanırım yine olmadı :KK34:

Cnm hepsini sordum bu adet gecsin birdahaki adete gel dedi... bu tedavide biz hep doktora biraktik...suna su kadar para muhasebe dediler odedik hic sorgulamadik ben cok sorgulamaya calistim ama siz o kategoride degilsiniz sizin hersey iyi onu öyle olursa konusuruz diye gecistirdiler hep esimde sorgulama ne diyorlarsa onu yap dedi keske en basinda sorsaydim hepsini...ama maddi olarak cok acildik...artık sormadan sorusturmadan hicbirseye adim atmam...
Cok haklisın canim. Aslinda sormadan icimizi rahatlatmaları lazım. Insallah diğer tedavinde pozitif sonucu alırsin canım. Aklına takılan her seyi sormak senin en buyuk hakkin.

Inşallah canım..bizim için artık şafak doğan güneş En Büyük TÜRKİYE çok korkuyorum..ama eninde sonunda bu gerçekle yüzleşmemiz lazım bu yolda maddi manevi emek veren herkes inşallah gönlündekini kucağına alır :KK46::KK46:
Allahım bu yolda emek veren hepimize çok çok güzel sonuçlar nasip eder. Inşallah güzel sonuçlarınızı duyarız.

Canım ben de senin gibiyim 10.gün değerim 5 sadece ama sonuçta negatif yada pozitif yazmıyor senin değerin kaç
10uncu gün için senin değerin 5 ise yükselme ihtimalin olabilir canım 3ncü gün transferimi seninki geç tutunmadır innşalahh normalde 5 üzeri hamile sayılıyor...ama değerler 50 üzeri falan çıkması daha iyi bugünlerde böle durumlarda kimyasal gebelikte olabilir ki inşalahhhhhh senin geç tutunmadır bu forumda değeri 4 olup yükselen birisini okumuştum imkansız diye bişi yok ......inşalahhh 12nci gün değerin katlana katlana gider...benim değerim 1,7 yani hiç bi ihtimal yok..bide benim 2 tane 5nci gün embriyosuydu....allah yardımcın olsun canım

Benim de degerim cok yuksek degil kızlar bildiginiz gibi. Ben de yarina bakacagim tekrar kanda. Hafif lekelenmelerim oluyor korkuyorum. Insallah hepimizin güzel sonuçları olur. Hepimiz birbirimiz için dua edelim.

Bugunde test yaptirdim 5.08 çıktı...nasipte yokmuş olmadi ...rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsun...hayirlisi olsun hepimiz için...
arkadaşım senin adına gerçekten çok üzüldüm.ama hep hayırlısını dileyelim rabbimden.bundan sonraki süreçte allahım yardımcın olsun.

Benim de degerim cok yuksek degil kızlar bildiginiz gibi. Ben de yarina bakacagim tekrar kanda. Hafif lekelenmelerim oluyor korkuyorum. Insallah hepimizin güzel sonuçları olur. Hepimiz birbirimiz için dua edelim.
Ben de yarin tekrarlayacagin,insallah ikimizde sorunsuz atlatiriz,bol bol dua edelim

halide25 halide25 canim hayirli olsun,rabbim kucagina almayi nasip etsin kac cikti degerin

canim Allah razi olsunnn Allahim insallah tamamina erdirir. icimde korku da var. bizim gibiler zor elde edince sevinemiyo bile . 150 cikti canim. :nazar::nazar:insallah 2 gun sonra deger yukselir. transferle birlikte 9.gunum bugun.

Back
X