Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
Canım Hayırlı olsun çok sevindim..inşallah hepimiz bu duyguyu tadarız:nazar:

canim Allah razi olsunnn Allahim insallah tamamina erdirir. icimde korku da var. bizim gibiler zor elde edince sevinemiyo bile . 150 cikti canim. :nazar::nazar:insallah 2 gun sonra deger yukselir. transferle birlikte 9.gunum bugun.
Canim cok cok guzell haberr bu cok sevindim gerçekten. sendede batmalar oluyordu demi canım

canim evet batma gibi oluyor.gogus hassasiyetim cok var ama ilaclardan olabilir bu. bi de akintim su gibi .cok oluyo :) insallah dua edin de iki gun sonra artsin degerim canimm :)
Canim cok cok guzell haberr bu cok sevindim gerçekten. sendede batmalar oluyordu demi canım

canim evet batma gibi oluyor.gogus hassasiyetim cok var ama ilaclardan olabilir bu. bi de akintim su gibi .cok oluyo :) insallah dua edin de iki gun sonra artsin degerim canimm :)
inşallah canım ya benimde yarın 9. Gün bende kan vermeyi düşünüyorum sen idrar testi yapmış mıydın

evet canim.sin 2 gundur yapiyodum sabah aksam idrar testi :) ve hepsinde de gordum cift cizgiyi ve bu savah daha koyu idi Allahima sukurler olsun ki
inşallah canım ya benimde yarın 9. Gün bende kan vermeyi düşünüyorum sen idrar testi yapmış mıydın

evet canim.sin 2 gundur yapiyodum sabah aksam idrar testi :) ve hepsinde de gordum cift cizgiyi ve bu savah daha koyu idi Allahima sukurler olsun ki
Cnm tebrik ederim maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim kucağına sağlıkla versin yavrunu inşallah..umudumuz güzel haber alan canlarımız bizde bir gün alırız inşallah güzel haberler:anneadayı:

Bu mübarek Cuma akşamı hem kendime hem sizlere dua edeceğim kızlar, sonucu negatif çıkanların tez zamanda Rabbim muratlarını versin, pozitifi görenlerin Allah tamamına erdirsin, benim gibi sonuç bekleyenlerin de yüzleri gülsün inşallah.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Rabbim çektiklerimizin mükafatını versin.

Rabbi hebli mines salihin.... okuyun kızlar

bende dün yaptı m çıkmadı sabah ta çıkmadı demek ki yok yaa

10uncu gün için senin değerin 5 ise yükselme ihtimalin olabilir canım 3ncü gün transferimi seninki geç tutunmadır innşalahh normalde 5 üzeri hamile sayılıyor...ama değerler 50 üzeri falan çıkması daha iyi bugünlerde böle durumlarda kimyasal gebelikte olabilir ki inşalahhhhhh senin geç tutunmadır bu forumda değeri 4 olup yükselen birisini okumuştum imkansız diye bişi yok ......inşalahhh 12nci gün değerin katlana katlana gider...benim değerim 1,7 yani hiç bi ihtimal yok..bide benim 2 tane 5nci gün embriyosuydu....allah yardımcın olsun canım
Yelizcim cevabın için çok teşekkür ederim inş. bir mucize olur da değerim kat kat artar çok umudum yok ama bakalım benimde 5. Gün embiryosuydu 1 adet kaçıncı denem en bilmiyorum ama inş bidahakine allah yüzümüzü güldürür
10uncu gün için senin değerin 5 ise yükselme ihtimalin olabilir canım 3ncü gün transferimi seninki geç tutunmadır innşalahh normalde 5 üzeri hamile sayılıyor...ama değerler 50 üzeri falan çıkması daha iyi bugünlerde böle durumlarda kimyasal gebelikte olabilir ki inşalahhhhhh senin geç tutunmadır bu forumda değeri 4 olup yükselen birisini okumuştum imkansız diye bişi yok ......inşalahhh 12nci gün değerin katlana katlana gider...benim değerim 1,7 yani hiç bi ihtimal yok..bide benim 2 tane 5nci gün embriyosuydu....allah yardımcın olsun canım

Kızlar bi sorum olacak,tüpler tamamen kapaliysa dış gebelik olur mu,sonuçta dış gebelikte embriyo tüplere yerleşiyor

canim olur muuu hic oyle dusunme.benle birlikte tedavi olan arkadasim once kan testi yaptirdi . degeri 40 cikti.pozitif. sonra idrar yapti.idrar da cikmadi. yani ona hiiic takilip da uzme kendini de bebisini de
bende dün yaptı m çıkmadı sabah ta çıkmadı demek ki yok yaa

canimm oncelikle belirti hiic arayip da kendimi strese sokmadim :) ama degisik olarak su gibi akintim oldu. goguslerim hassaslasti ama ben crimome jele bagladim bu durumj.. onun haricinde de inan bisey olmadi ki hala anlamiyorum zaten bise :) arada kasikta hafif hafif batma ama onu da tedavi gorduk yumurta falan toplandi ya ona bagladim. cunku kendimi biliyom.eger belirti aramak icin kafami yorsaydim streslenecektim :) bence bu yontemi deneyin insandan stresi uzajlastiriyo :)
Halide25 artık sorabilirim belirtilerin nelerdi ?:-)

canim olur muuu hic oyle dusunme.benle birlikte tedavi olan arkadasim once kan testi yaptirdi . degeri 40 cikti.pozitif. sonra idrar yapti.idrar da cikmadi. yani ona hiiic takilip da uzme kendini de bebisini de
dua et bana noluuuuuurrrrr birde öyle bir moddayim ki sürekli canım tatlı istiyor rüyalarıma giriyor o kadar. kilo aldım şu süreçte. yarin iğne olmaya gidicem zaten gitmiş ken vereyim diyorum genelde herkesiherkese in 8. gün çıkmış

canimm oncelikle belirti hiic arayip da kendimi strese sokmadim :) ama degisik olarak su gibi akintim oldu. goguslerim hassaslasti ama ben crimome jele bagladim bu durumj.. onun haricinde de inan bisey olmadi ki hala anlamiyorum zaten bise :) arada kasikta hafif hafif batma ama onu da tedavi gorduk yumurta falan toplandi ya ona bagladim. cunku kendimi biliyom.eger belirti aramak icin kafami yorsaydim streslenecektim :) bence bu yontemi deneyin insandan stresi uzajlastiriyo :)
Tmm Cnm ben dün test yaptım silik çıktı ama bugün başka markada çıkmadı hiçbişey.Transfer gününü saymazsak bugün 6.gün meraklandım yok galiba bendede bebis

Back
X