amin canım amin. benim daha ilk denememdi. herhalde başarısız ilk denemeleri çok gördüğümden mi bilmiyorum üzülemedim bile.geçmiş olsun 4ncü denemede eli boş kalmış biri olarak benimde umudum hala var ...rabbim umudumuzu hiç bitirmesin inşalahhh
ben raporlu yaptırıyorum o özelde olur sanırım. bir arkadaşım bu şekilde yapıyor. iğnesiz ilaçsız yumurtası büyütülüyor ve alınıp döllendirilip donduruluyor ama her yumurta toplamaya 3 bin tl alıyor. ben onu yaptıramam çok zorinş.diğer tedavinde kavuşursun..arkadasımın 4.denemesi için yumurta havuzu oluşturuluyor her ay doğal olarak 1 yumurta toplancak bu yöntem iyiymiş bi araştır istersen..
inşalla hayırlısı olur ikimizde beklemek çok zor. pazartesi dersim yok okula gitmicem yaptırmayı düşünüyorum sonuçta varsa artar yoksa artmaz bence. eşimde 0.1 için bile dediğin gibi ümit arıyordu bunda gitmiş doktorla konuşmuş doktor bekleyin demiş kesin diyor. artacak diyor o kadar emin ve ben ona inanmayı o kadar çok istiyorum kiCanım aynı duyguları paylaşıyoruz inan benim eşimde seninki gibi sürekli internette araştırıp bakıyo geçen denemede 12. Günde 0.0 yazıyordu bunda yazmıyo ümit ediyo o da benim yarın test günüm yarın fakat kardeşimin nişanı var insanların morali bozulmasın diye pazar yaptırcam testi bakalım kısmetse olur aklımdasın sende
Inşallah canım rabbim sanada ttattirsin allahım kimsenin kucagini boş birakmasin.estrofem sanırım rahim duvarını kalınlastirmak içindi değilmi..evet canım devam ettim hamile kaldigimi ogrenincede doktorum devam dedi dediğim gibi...birde acı onu yutunca arkasından ne yesem şaşırıyorum :) aminn canım hadi inşallah seninde güzel haberini duyarım[/QUOTE]E="esma_kavak1907, post: 39293149, member: 554021"]inşallah canım darısı inşallah banada olur bende kullanıyorum bu tedavimde ilk defa bakalım bende günde birtane kullanıyorum şuan estrofem folik asit corasprin prednol birde lucrin iğne yapıyorum pazartesi kontrolüm var peki transferden sonrada hala prednol kullanıyormusun cevabın için çok saol allah hamileliğini tamamına erdirsin
Kendi kişiler bilgileriniz yazan yere tıkla ..orda görürsün doğacağı tarihi ekle oraya..Nasıl yapılıyor ki???
Tatlım ilk denemense gerek yok buna ben senin 3.sanmıştım..her hastanede fiyat öyle değil başkentte arkadasım sorarım ama sanmam öyle pahalı olmaz orda..ben raporlu yaptırıyorum o özelde olur sanırım. bir arkadaşım bu şekilde yapıyor. iğnesiz ilaçsız yumurtası büyütülüyor ve alınıp döllendirilip donduruluyor ama her yumurta toplamaya 3 bin tl alıyor. ben onu yaptıramam çok zor
amiin inşallah evet rahim duvarı kalınlaşması için aynen canım çok acı inşallah güzel haber veririm dua et[/QUOTE]Inşallah canım rabbim sanada ttattirsin allahım kimsenin kucagini boş birakmasin.estrofem sanırım rahim duvarını kalınlastirmak içindi değilmi..evet canım devam ettim hamile kaldigimi ogrenincede doktorum devam dedi dediğim gibi...birde acı onu yutunca arkasından ne yesem şaşırıyorum :) aminn canım hadi inşallah seninde güzel haberini duyarım
Tatlım ilk denemense gerek yok buna ben senin 3.sanmıştım..her hastanede fiyat öyle değil başkentte arkadasım sorarım ama sanmam öyle pahalı olmaz orda..
Canım insallah yükselmiştir. Aslında hatayı vaktinden önce test yaparak yapıyoruz. Bosu bosuna üzülüyoruz. Biraz sabır gerek. Ben bu kez ne idrar testi yaptım ne de kan testini vatinden once yaptım. Yapsaydim değerim cok dusuk cıkacaktı ve üzülecektim. Kısıden kisiye değisiyor çunkü. Insallah test gününde pozitif sonucu alırsın.kızlarrrrr az önce idrar testi yaptım 9. günüm bugün ve bu defa hayalet falan değilll gerçekten çok silik çizgi çıktı dün kanda 4 çıkmıştı sanırım yükseliyor dünkü idrar testinde hiç birşey çıkmamıştı çünkü geçen defa ışkta çizgi arıyorduk ama bu kez karanlıkta bile görünen silik çizgi var umarım yarın daha da koyulaşır yaaaa dua edinnn.
Canım baskentte ne fiyati soruyorsun? Ben de tedavimi orda gordum belki yardimci olabilirim.o zaman rica etsem benim için bi sorabilir misin
Canım baskentte ne fiyati soruyorsun? Ben de tedavimi orda gordum belki yardimci olabilirim.
inşallah canım bugün gerçekten onu farkettim kızdım kendime. ama ilk kez idrar testi m böyle çıktı inanılmaz bir şey bu.Canım insallah yükselmiştir. Aslında hatayı vaktinden önce test yaparak yapıyoruz. Bosu bosuna üzülüyoruz. Biraz sabır gerek. Ben bu kez ne idrar testi yaptım ne de kan testini vatinden once yaptım. Yapsaydim değerim cok dusuk cıkacaktı ve üzülecektim. Kısıden kisiye değisiyor çunkü. Insallah test gününde pozitif sonucu alırsın.
Canımmm çok sevindim..benim de 8.gün sabahı ilk idrar testi ile kendini belli etmişti..RABBİM inşallah dualarimizi kabul eder senin de değerin kat kat artmış olurkızlarrrrr az önce idrar testi yaptım 9. günüm bugün ve bu defa hayalet falan değilll gerçekten çok silik çizgi çıktı dün kanda 4 çıkmıştı sanırım yükseliyor dünkü idrar testinde hiç birşey çıkmamıştı çünkü geçen defa ışkta çizgi arıyorduk ama bu kez karanlıkta bile görünen silik çizgi var umarım yarın daha da koyulaşır yaaaa dua edinnn.
Canim değerin yükselmiş ki idrar testinde de göstermiş kendini,artik rahatla benceinşallah canım bugün gerçekten onu farkettim kızdım kendime. ama ilk kez idrar testi m böyle çıktı inanılmaz bir şey bu.
sakın üzülme canım...Daha öncede yazmıştım...9.gün predictor denilen erken gebelik testi idrar testi yapmıştım sonucum negatif çıktı...hem de ertesi gün kanda 383.6! düşün bu değeri ölçememiş...o yüzden kesinlikle sıkıntı yapma...Kan testini bekle...Kızlar bugün 11. Günümdü idrar testi yaptım
Tebrik ederim Cnm darısı başımıza inşallah hayırlısıyla ...inşallah canım bugün gerçekten onu farkettim kızdım kendime. ama ilk kez idrar testi m böyle çıktı inanılmaz bir şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?