Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

geçmiş olsun 4ncü denemede eli boş kalmış biri olarak benimde umudum hala var ...rabbim umudumuzu hiç bitirmesin inşalahhh
amin canım amin. benim daha ilk denememdi. herhalde başarısız ilk denemeleri çok gördüğümden mi bilmiyorum üzülemedim bile.

inş.diğer tedavinde kavuşursun..arkadasımın 4.denemesi için yumurta havuzu oluşturuluyor her ay doğal olarak 1 yumurta toplancak bu yöntem iyiymiş bi araştır istersen..
ben raporlu yaptırıyorum o özelde olur sanırım. bir arkadaşım bu şekilde yapıyor. iğnesiz ilaçsız yumurtası büyütülüyor ve alınıp döllendirilip donduruluyor ama her yumurta toplamaya 3 bin tl alıyor. ben onu yaptıramam çok zor

inşalla hayırlısı olur ikimizde beklemek çok zor. pazartesi dersim yok okula gitmicem yaptırmayı düşünüyorum sonuçta varsa artar yoksa artmaz bence. eşimde 0.1 için bile dediğin gibi ümit arıyordu bunda gitmiş doktorla konuşmuş doktor bekleyin demiş kesin diyor. artacak diyor o kadar emin ve ben ona inanmayı o kadar çok istiyorum ki

Inşallah canım rabbim sanada ttattirsin allahım kimsenin kucagini boş birakmasin.estrofem sanırım rahim duvarını kalınlastirmak içindi değilmi..evet canım devam ettim hamile kaldigimi ogrenincede doktorum devam dedi dediğim gibi...birde acı onu yutunca arkasından ne yesem şaşırıyorum :) aminn canım hadi inşallah seninde güzel haberini duyarım[/QUOTE]
amiin inşallah evet rahim duvarı kalınlaşması için aynen canım çok acı inşallah güzel haber veririm dua et

Tatlım ilk denemense gerek yok buna ben senin 3.sanmıştım..her hastanede fiyat öyle değil başkentte arkadasım sorarım ama sanmam öyle pahalı olmaz orda..

amiin inşallah evet rahim duvarı kalınlaşması için aynen canım çok acı inşallah güzel haber veririm dua et[/QUOTE]
ınsallah canım rabbım ısteyen herkese sanada nasıp etsın ınsallah.sen bugun kacıncı gundesın canım..

takvımı yaptım ama benım netten hesapladıgımda 4+5 gunluk cıkıyor burda besıncı hafta cıkmıs nasıl oluyor...bırde tup bebekde son sata goremı transfer tarıhınden sonramı hesaplanıyor kızlar

kızlarrrrr az önce idrar testi yaptım 9. günüm bugün ve bu defa hayalet falan değilll gerçekten çok silik çizgi çıktı dün kanda 4 çıkmıştı sanırım yükseliyor dünkü idrar testinde hiç birşey çıkmamıştı çünkü geçen defa ışkta çizgi arıyorduk ama bu kez karanlıkta bile görünen silik çizgi var umarım yarın daha da koyulaşır yaaaa dua edinnn.

Canım insallah yükselmiştir. Aslında hatayı vaktinden önce test yaparak yapıyoruz. Bosu bosuna üzülüyoruz. Biraz sabır gerek. Ben bu kez ne idrar testi yaptım ne de kan testini vatinden once yaptım. Yapsaydim değerim cok dusuk cıkacaktı ve üzülecektim. Kısıden kisiye değisiyor çunkü. Insallah test gününde pozitif sonucu alırsın.

Canım baskentte ne fiyati soruyorsun? Ben de tedavimi orda gordum belki yardimci olabilirim.

yumurta havuzu oluşturuluyormuş her ay doğal olarak 1 yumurta toplanıyomuş. onu merak ettim. benim bi arkadaşım iğnesiz ilaçsız yumurta büyütülüyo ama her toplama için 3 bin tl alınıyo

inşallah canım bugün gerçekten onu farkettim kızdım kendime. ama ilk kez idrar testi m böyle çıktı inanılmaz bir şey bu.

Canımmm çok sevindim..benim de 8.gün sabahı ilk idrar testi ile kendini belli etmişti..RABBİM inşallah dualarimizi kabul eder senin de değerin kat kat artmış olur

Kızlar bugün 11. Günümdü idrar testi yaptım
sakın üzülme canım...Daha öncede yazmıştım...9.gün predictor denilen erken gebelik testi idrar testi yapmıştım sonucum negatif çıktı...hem de ertesi gün kanda 383.6! düşün bu değeri ölçememiş...o yüzden kesinlikle sıkıntı yapma...Kan testini bekle...

Kizlar hep takip ediyordum k.kulubunu.uye olup yazmak istedim. Cunku tek basina bklemek cok yorucu. Benim de bugun 10. Gunum.idrar testi yapmaya bile korkuyorum. 3- 4 gundur de adet olcakmisim gibi agrim oluyor ara ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…