Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

cAnim ben beşinci gün idrarda silik çiZiya gördüm ilk yarımsaat icinde

Canim ben beşinci gün idrar testinde ilk yarım saatte silik çizgi görmüştüm yedinci günde ilk beş dk içinde gördüm yedinci gün kan verdim 61 çıkmıştı çok şükür..Fakat benim 5.gün embriyosuydu sen yinede bekle ne olur ne olmaz zor biliyorum beklemek insan alt üst oluyor stersten..rabbim sevindirir inşallah
Ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim stres çok fazla bende ne yapmam bilmiyorum

Kizlar 9. Gun degerim ne yazikki iyi degil.
Beta hcg 12.2 cikti. Ne negatif ne pozitif. Kendime gelemedim uzun bi sure. Cok nadir kisiler var topikte 9. Gun bu degerde olup degeri yukselip gebeligi bebekle sonuclanan. Ooff oofff.. Bu arada pozitif sonuc alan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Cok zaman olmus ama bugun bende 10.gun degeri 12.02 gordum. Sizin sureciniz nasil ilerledi

Ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim stres çok fazla bende ne yapmam bilmiyorum
Gunaydin, surec zaten cok stresli bi surec. Ama suna inanki stres sureci inanilmaz etkiliyo. Doktorum bana aynen soyle soyledi " biz elimizden geleni yaptim, bundan sonrasi senin elinde. Stresten kesinlikle uzak dur ve beslenmene dikkat et. Ilaclari da zamaninda al" gercekten cok etkileniyor bunyemiz stresten. Ben ilk 6 7 gun sakin kalmayi becerdim ama sonraki gunler ne kabuslar, ne kuruntular. Lutfen birazcik sakin olmaya calis.

Kizlar gunaydin. Dun miafirlik donusu nob.eczaneden 2 gebelik testi aldik. 3saat idrara cikmamistim. Ve cok belli belirsiz 2. Cizgi olustu. Kararti gibiydi. Sabah yine test yaptim yine hayalet bi cizgi. İsiga tutunca falan daha ii gozukuyor. Ya acaba ilaclarin etkisi mi.yarin test gunum oyle olsa doktor test gnumu yarina vermezdi degil mi:( korkuyorum.

IMG_20150208_101031.webp
IMG_20150208_101031.webp IMG_20150208_101031.webp

Kizlar gunaydin. Dun miafirlik donusu nob.eczaneden 2 gebelik testi aldik. 3saat idrara cikmamistim. Ve cok belli belirsiz 2. Cizgi olustu. Kararti gibiydi. Sabah yine test yaptim yine hayalet bi cizgi. İsiga tutunca falan daha ii gozukuyor. Ya acaba ilaclarin etkisi mi.yarin test gunum oyle olsa doktor test gnumu yarina vermezdi degil mi:KK43: korkuyorum.
İdrar testi varmı yokmu diye da daha çok strese sokuyor bence silikte olsa çizgi var inşallah yarın güzel haberler alirsin

Back
X