Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ayy inşallah canım ilk defa hemen çıkan 2.çizgi görünce kendime inanamıyorum :110:Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin canım :anneadayı:
aynen bu zamana kadar hiç 2. çizgiyi görmemiştim.insan çok heyecanlanıyor.inş arkadaşım hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm.sabah idrar testi yaptım hemen silik 2.çizgi çıktı..ara ara da karın ağrısı yaşıyorum..ilk denemem de kimyasal gebelik oldu 22.35 gibi bi değerdi..küçük bi değer olsaydı idrarda cikarmiydi. .idrar da pozitif olup kan da negatif olan var mı..çok şaşkınım
çift çizgiyi silikte olsa görenler hamilelik müjdesi veriyor inşallah senin de oyle olur canim

Halgan ve meleğimgelsin gözünüz aydın darı sı başıma inş. Ben de cuma kan testi yaptircam ama heyecan ve korku var meleğim gelsin ile aynı gün transferimiz olmuştu sen idrar testi yaptın mı
idrar testini yapmadım direkt kanda baktırdım değeri düşük bekliyodum çok yüksek geldi, merkezimi de aradım çok güzel dedi,cuma bi daha yapıcam umarım ikiye katlanır :)

Halgan ve meleğimgelsin gözünüz aydın darı sı başıma inş. Ben de cuma kan testi yaptircam ama heyecan ve korku var meleğim gelsin ile aynı gün transferimiz olmuştu sen idrar testi yaptın mı
Tesekkürler canım. Simdi sıra sizde bizim de değerlerin katlanmasında artık.

Back
X