- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bu zamana kadar hiç 2. çizgiyi görmemiştim.insan çok heyecanlanıyor.inş arkadaşım hayırlısıyla kucağımıza alırız.Ayy inşallah canım ilk defa hemen çıkan 2.çizgi görünce kendime inanamıyorumRabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin canım
![]()
Canım benim sonuç yarın ama bugun adet oldum malesef 2.denememde olumsuz
arkadaşım gözün aydınnnnn Allah daim etsin inşallahhhhhh canım darısı başımıza inşallahhhhhhh...Kızlar cok sagolun ama hal inanamiyorum. Insallah katlanir degerlerim. Bu haberin sevinci bile yetti. Allahım hicbirimizin kucagini bos koymasin.
canım bende 2.çizgiyi gördüm ama çok belirgin değil di ve kahverengi akıntılarım oluyor sendede öyle şeyler varmıydıAyy inşallah canım ilk defa hemen çıkan 2.çizgi görünce kendime inanamıyorumRabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin canım
![]()
Doktoruma çok güveniyorum o dediyse doğrudur ilk zamanl
Sen kaçıncı haftada dinledin kalp atışını kontrole gittiğimde 7 haftalık olmuş olacak erkenmi oluyor
çift çizgiyi silikte olsa görenler hamilelik müjdesi veriyor inşallah senin de oyle olur canimKızlar bugün transferden sonra 8.günüm.sabah idrar testi yaptım hemen silik 2.çizgi çıktı..ara ara da karın ağrısı yaşıyorum..ilk denemem de kimyasal gebelik oldu 22.35 gibi bi değerdi..küçük bi değer olsaydı idrarda cikarmiydi. .idrar da pozitif olup kan da negatif olan var mı..çok şaşkınım
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin... Darısı başımıza artık :)Kızlar bugün 9.günum dondurulmus 5.gün tek embriyo transfer edildi ve çıkan değer 257:))
hadi hayırlı olsun arkadaşımmm gözünüz aydınKızlar bugün 9.günum dondurulmus 5.gün tek embriyo transfer edildi ve çıkan değer 257:))
idrar testini yapmadım direkt kanda baktırdım değeri düşük bekliyodum çok yüksek geldi, merkezimi de aradım çok güzel dedi,cuma bi daha yapıcam umarım ikiye katlanır :)Halgan ve meleğimgelsin gözünüz aydın darı sı başıma inş. Ben de cuma kan testi yaptircam ama heyecan ve korku var meleğim gelsin ile aynı gün transferimiz olmuştu sen idrar testi yaptın mı
Kızlar bugün 9.günum dondurulmus 5.gün tek embriyo transfer edildi ve çıkan değer 257:))
Tesekkurler canım benim. Darısı başınıza inşallah.arkadaşım gözün aydınnnnn Allah daim etsin inşallahhhhhh canım darısı başımıza inşallahhhhhhh...
Tesekkürler canım. Simdi sıra sizde bizim de değerlerin katlanmasında artık.Halgan ve meleğimgelsin gözünüz aydın darı sı başıma inş. Ben de cuma kan testi yaptircam ama heyecan ve korku var meleğim gelsin ile aynı gün transferimiz olmuştu sen idrar testi yaptın mı