- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
Cnm idrar testine takılma bünyeyle alakalı bence..kan testinî bekle..Kızlar inş.değerlerimiz kat kat artar ben idrar testi yaptım negatif sonucumun negatif olduğuna inanıyorum umutlarım tükendi çok üzgünüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm idrar testine takılma bünyeyle alakalı bence..kan testinî bekle..Kızlar inş.değerlerimiz kat kat artar ben idrar testi yaptım negatif sonucumun negatif olduğuna inanıyorum umutlarım tükendi çok üzgünüm![]()
İnşallah canim stres hic bitmiyor ki,katlanacak mi,kalp atacak mi,kese oluşacak mi,rabbim zorlaştirmasin,dileyen herkese nasip etsinmeleklercenneti değerin cok güzel. Hayırlı olsun. Insallah katlanır değerlerimiz.
benim hala batmalarım oluyor.ümidini yitirme sabret.Tebrikler hamislerayy inş darısı bekleyenlere..Benimde bugün transferin 6.gunü sol kasıkta batma oldu,of regl belirtisi galiba korkuyorum
Canım benim akıntım pek yok..arkadaşım da vardı ama o jelden kaynaklandığını söylüyordu..belki senin de öyledir..kaçıncı gunundesin?canım bende 2.çizgiyi gördüm ama çok belirgin değil di ve kahverengi akıntılarım oluyor sendede öyle şeyler varmıydı
Maşallah çok güzel bir değerKızlar bugün 9.günum dondurulmus 5.gün tek embriyo transfer edildi ve çıkan değer 257:))
Canım senin kaçınci gün 61di degerin?Ne güzel haberler var kızlar çok mutlu oldum rabbim kucağımiza almayİda nasip eder inşallah..bende testi tekrarladım pzrtsi 61 di bugün 122 olmuş elhamdulillah doktorum cuma tekrar yaptır dedi on gün sonraya da ultrason dedi çok heyecanlıyım..rabbim isteyen herkese yasatsin inşallah
benim bugün transfer gününü sayarsak 10.gün saymassak 9.günüm ve ben o jelden kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorumCanım benim akıntım pek yok..arkadaşım da vardı ama o jelden kaynaklandığını söylüyordu..belki senin de öyledir..kaçıncı gunundesin?
Bence tedirgin olma..silik çizgi çıkmış canım..akıntinin olması da çok normal..Kırmızı kan olursa insan tedirgin oluyor..Ayrıca o kadar ilaç kullandık ve adet olmuyoruz..belki rahim duvarı etrafını temizliyor olabilir..inşallah çok güzel bir değer ile gelirsinbenim bugün transfer gününü sayarsak 10.gün saymassak 9.günüm ve ben o jelden kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorum
7.gun canım ben çok erken yaptırdım normal test günüm yarindi:)[/QUOTE][Qgün E="halgan, post: 39246484, member: 625933" ]Canım senin kaçınci gün 61di degerin?
Karamsar olma,ben dün saatlerce agladim,tamam olmadi dedim,ama gercekten rabbim isterse oluyo,kırmızı akıntı mı,kahverengi normal diyorlar,eger kırmiziysa igne falan yaptiriyolar,iyi düşün ki herşey güzel olsubcook. guzel canım ya ama ben ümidimi yitirmeye başladım akintilarim durmadı adet olabilirim artık mucize gerek..
iyi akşamlar.işlem sonrası hafif kanama normalKızlar dun transfer oldum bugun kanamam oldu halada tuvalete gittikçe geliyor akıntıyla karışık boyle durum yasayan var mı
allah sabır versin arkadaşım.herşeyin hayırlısıBenimsonucuum negatif kızlar ..rabbim sizin yüzünüzü güldürsün
Kızlar inş.değerlerimiz kat kat artar ben idrar testi yaptım negatif sonucumun negatif olduğuna inanıyorum umutlarım tükendi çok üzgünüm![]()