Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ilk transferde sonra 4 gün bayagi kasik ve bel ağrıdı sonra adet günümde kasıklar tekrar ağrıya başladı 3 gün sürdü çoğunlukla sol tarafta batma vardı su şeklinde akıntı vardı birden donuyordum sonra biraz sonrada ates basiyodu cok fazla gazim oldu agzimda kuruluk oluyodu cok susuyordum psikolojik olarakda cok duygusal oldum zaten sonucu ogrendigimde oyle bir agladimki zor sakinlestirdiler negatif olsa bu kadar aglanirdi heralde bunlar ilactanmi oldu yoksa belirtimiydi bilmiyorum bide ben negatif denemelerimde adet gunumde hep lekelenmem olmustu bir tek kizimda lekelenmem olmamisti bu tedavidede olmadi ondan cok umutluydum

ben de böyle oldum özellikle duygusallık konusu. eşim biraz sitem etti akşam çocuk gibi ağladım yemek yerken.
inşallah bunlar belirtidir. inşallah yarın pozitifi görürüm.

beninde ayakalrım dün çük üşüdü canım eşim 2 battaniye sardı sonra ateş bastı falan fizyolojim bir değişşik şu sırlar:) gece rüyamda garip garip şeyler gördüm un helvası yapıyordum gecenin bir yarısı canım nasıl çekti anlatamam kahvaltıddan sonra yapıcam hemen :)

Kizlar transferden sonra benimde ayaklarim buz gibi oluyodu cok usuyodum adet olacagim zaman oyle olurdu ona yormustum sonra belli bir sure sonra bu sefer ates basiyodu corap falan cikariyodum insallah sizinkude hamileliktendir :KK74:

ayyy şimdi ben yazacaktım esunger yazdı. ben sadece adet olacağım zaman ayaklarım üşür. bi de adet olduğum gün belim ağrır. son 3 -4 gündür fena bi bel ağrısı ve ayaklarımda üşüme. kafayı yicektim. gece çorapla yatıyodum normalde hava soğuk diye. şimdi çıkarıyorum sıkıntı geliyo. Allahım diyom gündüz üşüyom gece yanıyom bu nasıl iş

Canlarr subayın ilk haberi benden gelsin rabbime sonsuz hamdu senalar olsun Hamileyim...geçen hafta bugün transfErim olmuştu prsmbe test günümu sabah idrar testinde silik çizgi çıkınca koşup kan verdim degerim 61.58 çıktı hala soklardayiz rüya gibi crsmba tekrarliycakmisim testi..rabbim hepinize nasip etsin inşallah canı gönülden d

tebrik ederim canım maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
darısı bize inşallahhhh :rolleyes:

ben zaten hiç düşünmedigim kadar olumluyum kendime kızıyor um uzulcem diye☺

:KK76: al benden de o kadar.
tedavi boyunca hem doktorları hem hastaları espirilerle şakalarla kırdım. muayenelerde aksi bi doktor vardı. zor büyüyo senin yumurtalar nazlı çıktı dedi. 2 gün sonra gör dr hanım bir anda büyüyecek dedim. öyle de oldu. ne yaptın kız dedi. tokat manyağı yaptım dedim :KK70: opuda anestezi almadım gırgır şamata geyik muhabbeti ile alındı yumiler. transfer desen aynı.
hastalar da doktorlar da bu kızın işi oldu ya diyerek gönderdiler beni :KK70:

tedavi boyunca hem doktorları hem hastaları espirilerle şakalarla kırdım. muayenelerde aksi bi doktor vardı. zor büyüyo senin yumurtalar nazlı çıktı dedi. 2 gün sonra gör dr hanım bir anda büyüyecek dedim. öyle de oldu. ne yaptın kız dedi. tokat manyağı yaptım dedim :KK70: opuda anestezi almadım gırgır şamata geyik muhabbeti ile alındı yumiler. transfer desen aynı.
süpermiş.ben yumurta toplama sonrası ağlayarak uyandım şaka gibi:)hep böyle pozitif ol arkadaşım. kaç gün var kanda öğrenmene

Kaç yumurtan toplandı ki anestezi almadın 2 veya 3 se normal ama 9 .10 sa bravo..

tabii ki 2 tane alındı :-) ama ben hiç bir zaman anestezi almadım. hsg çekilirken de almadım. anestezi karşıtıyom çünkü. bir de yapılan şeyleri görmek yaşamak istiyorum
Hsg 3kez çekildim zaten onda kimse anestezi almıyo psikolojik problemi olanlar hariç...
2 yumurta toplanan kimse de anestezi almıyo arkadaslarımdan biliyorum..
anesteziye karşıyım derken ben 4 saat süren bi ameliyat geçirdim anestezi aldım :)) hata mı yaptım acaba ..siz sezaryene mecbur kalırsanız anestezi almayın bence :) anestezi bi nimettir uzmanının elinde bana göre canlı canlı kesilip dikilmek insanca değil..

Hsg 3kez çekildim zaten onda kimse anestezi almıyo psikolojik problemi olanlar hariç...
2 yumurta toplanan kimse de anestezi almıyo arkadaslarımdan biliyorum..
anesteziye karşıyım derken ben 4 saat süren bi ameliyat geçirdim anestezi aldım :)) hata mı yaptım acaba ..siz sezaryene mecbur kalırsanız anestezi almayın bence :) anestezi bi nimettir uzmanının elinde bana göre canlı canlı kesilip dikilmek insanca değil..
Hsgyi anestezi ile ola lar psikolojik problemi olanlar degil arkadasım bence. Iki tupun de tıkalı olsun bakalim hsgye dayanabiliyor musun?

tabii ki 2 tane alındı :-) ama ben hiç bir zaman anestezi almadım. hsg çekilirken de almadım. anestezi karşıtıyom çünkü. bir de yapılan şeyleri görmek yaşamak istiyorum
arkadaşım benim 32 tane yumurtam toplandı.dedim ya uyanırken ağladım çünkü çok kötü ağrıyordu.sanırım 32 yumurta toplamaya aneztesisiz dayanamazdım.

Back
X