- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
olacak gibi geliyor canım ya niyeyse inşallah iyi habeverirsinHenüz gitmedim arkadaş lar eşimi bekliyorum gidip tekrar kan verecem...olursa mucize olacak zaten...olmazsa da hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olacak gibi geliyor canım ya niyeyse inşallah iyi habeverirsinHenüz gitmedim arkadaş lar eşimi bekliyorum gidip tekrar kan verecem...olursa mucize olacak zaten...olmazsa da hayirlisi
Kızlar bugün 9.günum dondurulmus 5.gün tek embriyo transfer edildi ve çıkan değer 257:))
Kizlar simdi test yaptim 176 cikti sonucum. Sevineyim mi
eğer rahim ağzı dar ise ve panik atak varsa uyutuyolar. benimle birlikte opu olan bir kızdan 1 yumurta alındı uyutuldu. ayılırken de çok zorlandı. oksijen filan takıldı. o 1 yumurta da boş çıktı.Hsg 3kez çekildim zaten onda kimse anestezi almıyo psikolojik problemi olanlar hariç...
2 yumurta toplanan kimse de anestezi almıyo arkadaslarımdan biliyorum..
anesteziye karşıyım derken ben 4 saat süren bi ameliyat geçirdim anestezi aldım :)) hata mı yaptım acaba ..siz sezaryene mecbur kalırsanız anestezi almayın bence :) anestezi bi nimettir uzmanının elinde bana göre canlı canlı kesilip dikilmek insanca değil..
Psik.problem derken alttan muayene olamayan veya vajinusmus olanları kast ettim canım ..tüpü kapalı olan arkadasım 2kez cektirdi..benim tek tüpüm kapalı dar rahimle ağlayarak cektirdim 3kez fakat anestezi almadım..acı eşiği farklı herkeste saygı duyarım tabi ki zaten sana yazmadım... 2yımurta toplatan anestezi karşıtı arkadasa yazdım :)Hsgyi anestezi ile ola lar psikolojik problemi olanlar degil arkadasım bence. Iki tupun de tıkalı olsun bakalim hsgye dayanabiliyor musun?
Oyle deyince ben de alındim. Malum duygu durumlarımız sıkıntılı.Psik.problem derken alttan muayene olamayan veya vajinusmus olanları kast ettim canım ..tüpü kapalı olan arkadasım 2kez cektirdi..benim tek tüpüm kapalı dar rahimle ağlayarak cektirdim 3kez fakat anestezi almadım..acı eşiği farklı herkeste saygı duyarım tabi ki zaten sana yazmadım... 2yımurta toplatan anestezi karşıtı arkadasa yazdım :)
Evet normal tabi ki bu durumlarda sizin de 2yumurtada acı çekmemeniz normal ama 15 20 30 yumurtada dayanılmaz ki ..eğer rahim ağzı dar ise ve panik atak varsa uyutuyolar. benimle birlikte opu olan bir kızdan 1 yumurta alındı uyutuldu. ayılırken de çok zorlandı. oksijen filan takıldı. o 1 yumurta da boş çıktı.![]()
Psik.problem derken alttan muayene olamayan veya vajinusmus olanları kast ettim canım ..tüpü kapalı olan arkadasım 2kez cektirdi..benim tek tüpüm kapalı dar rahimle ağlayarak cektirdim 3kez fakat anestezi almadım..acı eşiği farklı herkeste saygı duyarım tabi ki zaten sana yazmadım... 2yımurta toplatan anestezi karşıtı arkadasa yazdım :)
Hayır canım kötüye almadım da burda çok yumurtası toplanıp anesteziyle alınanlar için yazdım boşa anestezi veriliyo sanmasınlar doktorlar kişiye göre hareket ediyo çünkü ..kimsenin aklı karışmasın bilgi için yazdım..10 tane de alınsaydı ben lokal anestezi alacaktım zaten.
anesteziye karşıyım derken kötü niyetle yazmamıştım ama sanırım sen kötüye aldın :)
Sen hamilesin canım duıygu durumları bunun kanıtı oluyo alınma falan başlıyo :)Oyle deyince ben de alındim. Malum duygu durumlarımız sıkıntılı.
Hayır canım kötüye almadım da burda çok yumurtası toplanıp anesteziyle alınanlar için yazdım boşa anestezi veriliyo sanmasınlar doktorlar kişiye göre hareket ediyo çünkü ..kimsenin aklı karışmasın bilgi için yazdım..
sen de inş.pozitif sonıcunu alırsın ♥
Sen hamilesin canım duıygu durumları bunun kanıtı oluyo alınma falan başlıyo :)
hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip eylesinKizlar simdi test yaptim 176 cikti sonucum. Sevineyim mi
Katılıyorum arkadaşım,anestezi almak da marifet değil yani,elimiz mahkum benim de tüpler tıkalı çıktı tesadüf ki anesteziyle çektirmiştimHsgyi anestezi ile ola lar psikolojik problemi olanlar degil arkadasım bence. Iki tupun de tıkalı olsun bakalim hsgye dayanabiliyor musun?
olacak gibi geliyor canım ya niyeyse inşallah iyi habeverirsin[/QUOTE
olacak gibi geliyor canım ya niyeyse inşallah iyi habeverirsin[/QUOTE