Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Hsg 3kez çekildim zaten onda kimse anestezi almıyo psikolojik problemi olanlar hariç...
2 yumurta toplanan kimse de anestezi almıyo arkadaslarımdan biliyorum..
anesteziye karşıyım derken ben 4 saat süren bi ameliyat geçirdim anestezi aldım :)) hata mı yaptım acaba ..siz sezaryene mecbur kalırsanız anestezi almayın bence :) anestezi bi nimettir uzmanının elinde bana göre canlı canlı kesilip dikilmek insanca değil..
eğer rahim ağzı dar ise ve panik atak varsa uyutuyolar. benimle birlikte opu olan bir kızdan 1 yumurta alındı uyutuldu. ayılırken de çok zorlandı. oksijen filan takıldı. o 1 yumurta da boş çıktı. :KK43:

önemli ameliyatlarda tabii ki anestezi alınmalı. ayrıca kafaya göre de anestezi uygulanmıyo. ne güzel ki vücudun reaksiyon göstermemiş anesteziye. o tarafı da var bu işin. ben fikrimi söyledim. dr yakınım da Allah göstermesin mecbur kalmadıkça almayın diye uyardı

Hsgyi anestezi ile ola lar psikolojik problemi olanlar degil arkadasım bence. Iki tupun de tıkalı olsun bakalim hsgye dayanabiliyor musun?
Psik.problem derken alttan muayene olamayan veya vajinusmus olanları kast ettim canım ..tüpü kapalı olan arkadasım 2kez cektirdi..benim tek tüpüm kapalı dar rahimle ağlayarak cektirdim 3kez fakat anestezi almadım..acı eşiği farklı herkeste saygı duyarım tabi ki zaten sana yazmadım... 2yımurta toplatan anestezi karşıtı arkadasa yazdım :)

Psik.problem derken alttan muayene olamayan veya vajinusmus olanları kast ettim canım ..tüpü kapalı olan arkadasım 2kez cektirdi..benim tek tüpüm kapalı dar rahimle ağlayarak cektirdim 3kez fakat anestezi almadım..acı eşiği farklı herkeste saygı duyarım tabi ki zaten sana yazmadım... 2yımurta toplatan anestezi karşıtı arkadasa yazdım :)
Oyle deyince ben de alındim. Malum duygu durumlarımız sıkıntılı.

eğer rahim ağzı dar ise ve panik atak varsa uyutuyolar. benimle birlikte opu olan bir kızdan 1 yumurta alındı uyutuldu. ayılırken de çok zorlandı. oksijen filan takıldı. o 1 yumurta da boş çıktı. :KK43:
Evet normal tabi ki bu durumlarda sizin de 2yumurtada acı çekmemeniz normal ama 15 20 30 yumurtada dayanılmaz ki ..

10 tane de alınsaydı ben lokal anestezi alacaktım zaten.
anesteziye karşıyım derken kötü niyetle yazmamıştım ama sanırım sen kötüye aldın :)

bu arada çook geçmiş olsun

Son düzenleme:
10 tane de alınsaydı ben lokal anestezi alacaktım zaten.
anesteziye karşıyım derken kötü niyetle yazmamıştım ama sanırım sen kötüye aldın :)
Hayır canım kötüye almadım da burda çok yumurtası toplanıp anesteziyle alınanlar için yazdım boşa anestezi veriliyo sanmasınlar doktorlar kişiye göre hareket ediyo çünkü ..kimsenin aklı karışmasın bilgi için yazdım..
sen de inş.pozitif sonıcunu alırsın ♥

Kızlar merhaba bugün dondurulmuş embriyo transferimin 10. Günü kan testim 0.8 çıktı :( 8. Gündede yaptırmıştım 0.3 çıkmıştı asıl test günüm Cumartesi o zaman da yaptrcam ama negatif çıkcak sanırım moralim bozuldu çok

Hayır canım kötüye almadım da burda çok yumurtası toplanıp anesteziyle alınanlar için yazdım boşa anestezi veriliyo sanmasınlar doktorlar kişiye göre hareket ediyo çünkü ..kimsenin aklı karışmasın bilgi için yazdım..
sen de inş.pozitif sonıcunu alırsın ♥

doktor uyarıyo zaten. onların da bazen işine geliyo çünkü rahat çalışıyolar. o 1 yumurtası olan kıza da seni uyutalım diye doktor demiş. çünkü kız masaya yatmadan bağırmaya başlamıştı

kızlar transferden sonra bekleme sürecinde H.z. Zekeriyanın evlat sahibi olmak için okuduğu şu duayı 7000 defa okudum Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Anlamı:“Ey Rabbim! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla; zira sen, her yakarışı duyarsın.” dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar,hele ki bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey

Hsgyi anestezi ile ola lar psikolojik problemi olanlar degil arkadasım bence. Iki tupun de tıkalı olsun bakalim hsgye dayanabiliyor musun?
Katılıyorum arkadaşım,anestezi almak da marifet değil yani,elimiz mahkum benim de tüpler tıkalı çıktı tesadüf ki anesteziyle çektirmiştim

Back
X