Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ama genelde silik de olsa çizgi olur hiç birşy yok... zaten belirtim de yok :KK43:
Cizgi illa cikacak diye birsey yok canim. Yarn hmn kan testi yaptir kafan rahat olsun.belirsizlik cok kotu cunku bilirim. İnsallah yaniliyorsundur. Bn de yarin test yaptircam. Umarim hayrli haberer veririz burdan.

kardeşimin 2. transferi bugün kan tahliliyle bakıldı yine yok.. dr. u bülent traş... 11. günde kan tahliliyle görünmeyip sonradan görünen varmı..

Kizlar simdiye kadar progeston igne kullaniyordum. Cok canim acimaya basladi. Doktoruma soyledim crinonal jel kullanacagim artik. Sizlerden daha once kullanan var mi?

yumurta havuzu oluşturuluyormuş her ay doğal olarak 1 yumurta toplanıyomuş. onu merak ettim. benim bi arkadaşım iğnesiz ilaçsız yumurta büyütülüyo ama her toplama için 3 bin tl alınıyo
Canım bunu ilk kez duydum ben. Böyle bir uygulama var mı orada bilmiyorum.

İnsallah. Bnm de psazartesi test gunum. Allahim bosa ckarmasn emeklerimizi. Canim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptin. Bak icime kurt dustu.esime aldirsammi eve gelirken test bilemedim.
Canım benim transferden sonra 15. Gunum bugun. Cift cozgi bugun çıktı ancak o da belirgin ile değil. Bence biraz daha sabret. Test gününü bekle.

Canım ekim topiğinde tanışmıştık değil mi? Bu arada senin hamileliğin nasıl gidiyor canım?
Bir sorun yok şükür.17 haftalık oldu. Miğde bulantısı ndan başka sorun yaşamadım. Inşallah senin bebeğin de hayırlısıyla sağ salim gelişir ve doğar canım.evet ekim topiğinde tanışmıştık ve bir gün arayla transfer olmuştu

Back
X