Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Transferin 7.. günü kan testi çıkar mı tutulup tutulmasını lütfen bilgisi olan paylassin
cAnim ben beşinci gün idrarda silik çiZiya gördüm ilk yarımsaat icinde
Transferin 7.. günü kan testi çıkar mı tutulup tutulmasını lütfen bilgisi olan paylassin
Canim ben beşinci gün idrar testinde ilk yarım saatte silik çizgi görmüştüm yedinci günde ilk beş dk içinde gördüm yedinci gün kan verdim 61 çıkmıştı çok şükür..Fakat benim 5.gün embriyosuydu sen yinede bekle ne olur ne olmaz zor biliyorum beklemek insan alt üst oluyor stersten..rabbim sevindirir inşallah

Bir sorun yok şükür.17 haftalık oldu. Miğde bulantısı ndan başka sorun yaşamadım. Inşallah senin bebeğin de hayırlısıyla sağ salim gelişir ve doğar canım
Inşallah canım. Hala orda mı benimle mi diye tereddütteyim. Ne kadar zormuş. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

İnsallah. Bnm de psazartesi test gunum. Allahim bosa ckarmasn emeklerimizi. Canim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptin. Bak icime kurt dustu.esime aldirsammi eve gelirken test bilemedim.
Sorma ben akşamâ doğru dduramadım yaptım ilk idrar değil.ama kaçıncı test kaç gündür beklemek zor diye yaptım sen bilirsin Cnm inşallah Rabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkarmasın,pozitifi görmeyi nasip etsin burdaki herkese cnm

Canım benim transferden sonra 15. Gunum bugun. Cift cozgi bugun çıktı ancak o da belirgin ile değil. Bence biraz daha sabret. Test gününü bekle.
Evet aslnda dogry soyluyrsn. Ama iste duramiyoruz bir turlu.:KK66: ilk denemem bi de. Aslinda doktor pazrtesi dedi ama bn yarn yaptrcam cunku allah korusun negatif olur is yerinde ogrenmek istemiyorum.

Evet aslnda dogry soyluyrsn. Ama iste duramiyoruz bir turlu.:KK66: ilk denemem bi de. Aslinda doktor pazrtesi dedi ama bn yarn yaptrcam cunku allah korusun negatif olur is yerinde ogrenmek istemiyorum.
Bekle canım yarına kadar. Ben testten bir gun once lekelenme yasadim. Sabaha kadar uyku tutmadi regl diye ertesi gün pozitifti. Değerim düsük basladi oncesinde yapsaydım mumkun değil cıkmayacaktı ve üzülecektim. Gerçi insallah devam eder de Allahın izniyle. Yarın umarım sen de pozitifi görürsün.

Birazdan arkadaslarla toplanicaz kizlar. Ve yaridan fazlasi hamile. ;( tek bn miyim hamile gorunce uzulen.onlar adina seviniyorum ama neden ben de kalamiyrm diye uzuluyorum. Hic gtmek istemiyorum.

Inşallah canım. Hala orda mı benimle mi diye tereddütteyim. Ne kadar zormuş. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Lütfen tereddüt etme ve inan. Benim değerlerim başta yeterince yükselmeyince dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dediler.bir hafta üzüldüm ağladım ama şükür kızım beni bırakmamış. Inşallah senin bebeğin de seninle dir endişelenme. Dua ile :)

Bekle canım yarına kadar. Ben testten bir gun once lekelenme yasadim. Sabaha kadar uyku tutmadi regl diye ertesi gün pozitifti. Değerim düsük basladi oncesinde yapsaydım mumkun değil cıkmayacaktı ve üzülecektim. Gerçi insallah devam eder de Allahın izniyle. Yarın umarım sen de pozitifi görürsün.
Allahim sag salim dogurmk nasip etsin. Bnm de 3 4 gundr ara ara adet sancim oluyor. Diken ustundeyim resmen. ;)

kızlar bugün 8 .günüm idrar testinde çok hafif gölge çıktı 2.çizgi.bilmiyorum yanılma var midir testte
canim inş hamilesindir. sen yinede idrar testini başka marka ilede yap çünkü bir yerde bir konuya rastlamıştım hatırlamıyorum ama bir marka ismi vermişlerdi herkese pozitif veriyordu

Insallah pozitif sonucunu duyacağız canım, içini ferah tut.
inşallah canım inşallah test yanlış mı diye yine yaptım yine aynı çıktı çok mutlu ololduk ilk kez hayal kuruyoruz rabbim bize de bekleyen herkese de nasip etsin

kızlar bugün 8 .günüm idrar testinde çok hafif gölge çıktı 2.çizgi.bilmiyorum yanılma var midir testte
Canim benimde öyle oldu emin olamadım bir daha yaptım yine aynı çıktı dün kan testi 4 çıkmış ti idrar negatif ti demek ki arttı ki görünmeye başladı allah in izniyle olacak canım☺☺☺☺☺ guzel haberler alicaz yarın yine yap koyulasirsa kan verirsin ben öyle yapıcam yarın daha net olursa pazartesi kan vercez

Canım çizgi çıktıysa vardır Allah 'ın izniyle..benim de 8.gün sabahı çıkmıştı..inşallah kan testinde güzel haberlerini alırız :anneadayı:
Canim net netmiydi 8. gün idrar testi benimki bayasilik 9. gün ama 2kere yaptım 2 2 side ayni

bugün adetim hala gelmeyince arkadaşımın ısrarı ile acilden kan verdik. oraya göre de gebelik var çıktı tahlilde. şaka gibi. ama eve geldim adet oldum : )

bugün adetim hala gelmeyince arkadaşımın ısrarı ile acilden kan verdik. oraya göre de gebelik var çıktı tahlilde. şaka gibi. ama eve geldim adet oldum : )
belki kanama oluyordu r canım doktor unu arasan bir. ilac falan verirler. kaç çıktı deger?

Back
X