Transferimin 9. Günü

Canim Seninkide Blastosist Transverimiydi Eger Oyleyse Dis Gebelik Ihtimali Cok Dusuk Birde Durumun Benimkine Cok Benziyor Sadece Degerlerin Benimkinden Cok Iyi Benim 5 Gun Surdu Kanamam 2 Gun Fazlalasti Ama 1 Pedi Doldurmaz Bu Normal Gebelik Bak Diyorum Sana

inşallah arkadaşım inşallah. :nazar::nazar:
benim 4. gün transferi oluyormuş. ben 3. gün sanıyordum.

kızlar hepinize geçmiş olsun allah hepimizin işini rast getirsin
hem iyi düşünelim iyi olsun değil mi:)
(söylemesi kolay dimi herkesin durumu zor mesela ben perşembe günkü tahlilimi düşündükçe korkudan ölüyorummmmmmmmmmmm:):):)

pellyciğim uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum..hayırlısı arkadaşım hayırlısı..

tedavi süreci...bekleme süreci...ve hastanede bulunduğun endişe süreci...çok sıkıntı çektin be arkadaşım..Allahım inşallah sana olumlu haberi almayı nasip eder.

Yazdıklarını okuyorum..Allahım daha büyük dertler vermesin..Senin bebişler epey zorladı seni....senin sağlığın ve moralin yerinde olsun da allah en güzeli ve hayırlı olanı takdir edecektir..Biz de sabırsızlıkla alacağın sonucu bekliyoruz.Umarım tüm bu sıkıntıları çektiğine değecek o güzel haberi alırsın..Baktın olmadı mı herşeyde hayır vardır..ALLAHA EMANET OL SEVGİLİ PELLY...

pellycim merhaba. valla çakıldım haberlerini bekliyorum. Rabbim yardımcın olsun.

kızlar günaydın, kusura bakmayın dün akşam yazamadım. tahlil sonucu 8 gibi geldi. 14. gün bhcg 88. ama sevinemedik. amerikanın bütün doktorlarına göre %100 dış gebelik benimkisi. kendi doktoruma göre ise %99 dış, %1 iç gebelik. Ya da her ikisi birden. bu kadar düzgün artması kafa karıştırıyor, yinede 14.gün için düşük bir değermiş. diğer yandan benim rahim çok ince ve kanamam olduğundan hamilesin diyemiyor. 2 gün daha kal hastanede dedi ben istemedim. evde yatarım daha iyi dedim. çarşamba sabah bi daha test yaptırıcam, perşembe de doktora gidicem. değer gene 2 katı yükselirse tekrar ultrason ile bakacak. rahim birazcık bile kalınlaşsa yeter ama 150-160 gibi bir değere gene çok inceyse o zaman bir iğne yapacak ve dış gebeliğim bitecek. akşam moralim çok bozuldu. eve gelince hemen yattım uyudum. yazamadım size.

kızlar günaydın, kusura bakmayın dün akşam yazamadım. tahlil sonucu 8 gibi geldi. 14. gün bhcg 88. ama sevinemedik. amerikanın bütün doktorlarına göre %100 dış gebelik benimkisi. kendi doktoruma göre ise %99 dış, %1 iç gebelik. Ya da her ikisi birden. bu kadar düzgün artması kafa karıştırıyor, yinede 14.gün için düşük bir değermiş. diğer yandan benim rahim çok ince ve kanamam olduğundan hamilesin diyemiyor. 2 gün daha kal hastanede dedi ben istemedim. evde yatarım daha iyi dedim. çarşamba sabah bi daha test yaptırıcam, perşembe de doktora gidicem. değer gene 2 katı yükselirse tekrar ultrason ile bakacak. rahim birazcık bile kalınlaşsa yeter ama 150-160 gibi bir değere gene çok inceyse o zaman bir iğne yapacak ve dış gebeliğim bitecek. akşam moralim çok bozuldu. eve gelince hemen yattım uyudum. yazamadım size.

canım benım 14. gun degerım 50 ıdı ınede dıs gebelıkten hıc bahsetmedı doktor sen yınede umudunu yıtırme kanaman gecer ınsallah bıran once ve bebegın tutunur sana

gukumser senin rahim ne durumdaydı? ultrasonda bakmışlardır mutlaka.. belki doktorun o yüzden o kadar emindi.

pelly yerim ben o doktorları....amerikan işte her işe bir kulp...allah aşkına başka bir doktora daha gitsene bugün..al bi randevu..yaptır bir kan testi daha....mütamadiyen artıyo senin değer...bak gukumser in değerleri daha düşükmüş senden ona rağmen hamile....sen bence başka bir doktora en azından içini rahatlatmak için git bugün...ben asla hastane / doktor kötülemem ama bazen bazı şeyler ticari olabiliyor...sana hamile olduğunu 5-6 gün sonra söyleyip, hastanede yattığın günleri büyük bir mutlulukla fatura ediyorlar....başka bi yerde bi test daha yaptır bugün...anadolu yakasına geçebilirsen harika bir doktor tanıyorum üsküdar da muayenahanesi....veririm numarasını bir görüşürsün...

canım büyük geçmiş olsun.Allahım hayırlısıyla bebeğini sana senide ona bağışlasın.Bende buna benzer bir durum yaşadım ama dış gebelik değildi merak etme dış gebelik değildir.Allah kolaylık versin.

bir de pelly nasıl rahim çok ince??????????biliyorsun eğer rahim zarı yeteri kalınlığa ulaşmazsa tüp bebek uygulaması yapılmıyor...nedir endometrium kalınlığın şu anda...7 mm üzeri yeterli biliyorsun...eğer altındaysa nasıl oldu da sana tüp bebek yaptılar???????????sıkıştır doktorunu azıcık...biliyor musun bana amerikan da değil ama öbür büyük hastanelerden birinde çatlaması gecikmiş yumurta için nerdeyse biyopsi yapıp kanser taraması başlatacaklardı...başka bi doktora gittim hadi kızım evine dedi..mevsim değişikliğinden adetin gecikmiş bugünyarın çatlar yumrutan dedi...yani o yüzden bence bi doktora daha görün derim pellycim

haklısın nestlecim de benim kendi doktorum, yani Yılmaz bey olmasa zaten şimdiye iğneyi yemiştim. bu zamana kadar bekleyelim görelim diyen o. Dediği şu "Eğer sana sen hamile değilsin dersem bugüne kadar edindiğim tüm tecrübelerden ve doktorluğumdan şüphe ederim". ne yazıkki dış gebelik riski çok yüksek ve 3 tercih var: 1) iğne (bir tür kanser ilacı) embriyoyu neredeyse hemen yok ediyor 2) laparoskopi: normal gebelik varsa narkoz bebeğe zarar verebilir. 3) bekle gör: değerler normal yükselir ve rahim kalınlaşırsa gebelik normal, değerler düşerse vücut dış gebeliği kendi yok ediyor, ya da sonunda iç kanama.
herşey 4-5 gün içinde kesinleşecek.

haklısın nestlecim de benim kendi doktorum, yani Yılmaz bey olmasa zaten şimdiye iğneyi yemiştim. bu zamana kadar bekleyelim görelim diyen o. Dediği şu "Eğer sana sen hamile değilsin dersem bugüne kadar edindiğim tüm tecrübelerden ve doktorluğumdan şüphe ederim". ne yazıkki dış gebelik riski çok yüksek ve 3 tercih var: 1) iğne (bir tür kanser ilacı) embriyoyu neredeyse hemen yok ediyor 2) laparoskopi: normal gebelik varsa narkoz bebeğe zarar verebilir. 3) bekle gör: değerler normal yükselir ve rahim kalınlaşırsa gebelik normal, değerler düşerse vücut dış gebeliği kendi yok ediyor, ya da sonunda iç kanama.
herşey 4-5 gün içinde kesinleşecek.

ya rahim ince olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....arkadaşım sen beni bi dinle......valla bakkk.....ya ben bu hastaneleri bilirim...öksüren / grip adama guatr ameliyatı yapar bunlar...hem de bu büyük hastaneler....yaptır bir tahlil daha bugün....başa bir doktora görün..ultrasonla bi de başksı baksın...senin özel sigortan mı var?? bide özel sigortan varsa iyice kanını emerler....bak kaç gündür hastanedesin....doğum parası kadar fatura ödedin...yanlış anlama ben acıbadem de yaptırdım..orası içnde aynı şeyi düşünüyorum...bu kuruluşlar ticarethane....

rahim kalınlığım transfer günü çok iyiydi. 10 mm elde etmiştik. ama şimdi kanama da var ve ultrasonda rahim incecik gözüküyor. benim ki bir de normalden küçük. sol yumurtalıkta bir kütle gördü doktor ama 3 gün içinde o kütle hiç büyümedi. belki hem iç hem dış gebelik var.
dün 1 saat hastanede tartıştık bunları. tüm olasılıkları konuştuk. %1 şansa tutundum ben. belki kendime zarar veriyorum şu an ama hemen laparoskopi yapalım desem ya da iğne tedavisini kabul etsem o şansı hiçe saymış olacaktım.
3 gün daha beklemek zor olacak ama ben doğrusunu yaptım diyebilriim. 2 saatte bir doktoruma rapor veriyorum.

eski doktoruma gidebilrim belki. yarın sabah test yaptırıcam zaten. sonuç yüksek çıkarsa akşam ona giderim. perşembede şimdiki doktoruma gidicem zaten.

Back
X