Transferimin 9. Günü

gukumser Senin Rahim Ne Durumdaydı? Ultrasonda Bakmışlardır Mutlaka.. Belki Doktorun O Yüzden O Kadar Emindi.

Canim Benim Doktorum Hic Bakmadi Ultrasonda Bu Arada Cok Iyi Bir Hekimdir Kendisi Sadece 2 Gun Serum Taktir Dedi Ve Yatak Istirahati Verdi Cumartesi Gunu Kese Icin Gidecegim

daha çok kahverengi lekelenme şimdi. kanama halinde değil. zaten adet kanaması gibi olmadı hiç

adet kanaması gibi olmadığına göre rahim zarının dediğin kadar çok incelmesine imkan yok...yarın gideceğin doktorda endometrium ölçümü yaptır mutlaka....bizi de habersiz bırakma....

yarın ki testte progesterona da bakılsın isteyeceğim. normal hamilelik varsa progesteronun 25'ten yüksek çıkması gerekirmiş. yüksek çıkar belki. benim eski doktor çarşamba günü muayeneye gelmiyormuş. buralarda bir sürü hastane var, birine giderim artık.

yarın ki testte progesterona da bakılsın isteyeceğim. normal hamilelik varsa progesteronun 25'ten yüksek çıkması gerekirmiş. yüksek çıkar belki. benim eski doktor çarşamba günü muayeneye gelmiyormuş. buralarda bir sürü hastane var, birine giderim artık.

evet hormon ölçümlerini de yaptır canım...kız eğer hamile isen pek bi maceraperest senin şu bebiş...heyecandan öldürdü bizi baksana...doğunca poposunu ısır tamam mı???show la geliyo beyefendi.....kız beyefendi dedim...ana içime mi doğdu ne...hadi bakalım bekliyoruz merakla haberlerini..dizi gibi oldun anacım..pelly nin gebeliği bölüm 3:))) moralini hep yüksek tut.....

benim umudum heterotopik gebelik çıksın, yani hem iç hem dış. dış gebelik ya kendi yokolur ya da laparoskopi ile alınır. bu arada rahimde tutunmuş bir mebiryo olsun yeter ki. belirtiler her ikisini de gösteriyor şu an.

benim umudum heterotopik gebelik çıksın, yani hem iç hem dış. dış gebelik ya kendi yokolur ya da laparoskopi ile alınır. bu arada rahimde tutunmuş bir mebiryo olsun yeter ki. belirtiler her ikisini de gösteriyor şu an.[/QUO

hetero metero anlamam ben...bebiş gelsin bebişşşşş...gelmezse de hayırlı zamanı beklesin o zaman gelsin...sende dondurma ye bi kase...kimi görsem bugün dondurma tavsiye ediyom...serin serin...çık balkona..uzat ayaklarını...aç bi müzik...serdar ortaç nedendir olabilir mesela...oynaya oynaya ye dondurmanı anacım..moralini yüksek tutttt

slm pelly canım şimdi yazıları okurken benide aldı kahkahalar gönlünden geçeni allah kucağına verir inşallah .dizi gibi oldu gerçekten gelişmeleri heyecanla izliyoruz.

benim umudum heterotopik gebelik çıksın, yani hem iç hem dış. dış gebelik ya kendi yokolur ya da laparoskopi ile alınır. bu arada rahimde tutunmuş bir mebiryo olsun yeter ki. belirtiler her ikisini de gösteriyor şu an.[/QUO

hetero metero anlamam ben...bebiş gelsin bebişşşşş...gelmezse de hayırlı zamanı beklesin o zaman gelsin...sende dondurma ye bi kase...kimi görsem bugün dondurma tavsiye ediyom...serin serin...çık balkona..uzat ayaklarını...aç bi müzik...serdar ortaç nedendir olabilir mesela...oynaya oynaya ye dondurmanı anacım..moralini yüksek tutttt

nestlişko bu enerjiyi nerden buluyon anacığım..şu an pastırma gibiyim ben..balkonları yine b...... götürüyor benim...
sen beni bi gör abartmış durumdayım.her gün süt bir avuç ceviz dün erik bugün kiraz...dün tavuk bulgur bugün etli nohut pilav vs..anam her gün misafir gelecekmiş gibi özeniyom kendime eşim olsun olmasın...sen benim beslenmeyi bi gör o biçim özenli...ama gel de evimi gör ayak tabanlarım tozdan simsiyah..düşün artık...

pelly cim hergün gelişmelerini takip ediyorum
burada çok güçlü bir bağ var hiç tanışmasak da hepimiz benzer kaderleri yaşıyoruz ve arada gönül bağı oluşuyor zaten normal yolla çocuk sahibi olanlar anlayamaz bizi
ben inanıyorum ki tüm çektiklerine rağmen sonunda yüzün gülece
dualarımız seninle herşey olacağına varıyor bebişine güven ve olumlu düşünmeye çalış
bu arada nestle cim sende sitenin moral müdürüsün maşallah :)
allah senden razı olsun herkese yetişiyorsun valla :)

siz olmasanız inanın kızlar bu günleri atlatamazdım. ailem, arkadaşlarım yanımda tabi ki ama beni anlamaları imkansız. KK arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız...

kızlar ya hamiş olunca ev işleri temizlik vs.. yapmamak gerekiyor değilmi zorlanmamak açısından

sizi gidi tembellerrrrrrrrrrrrrrrrrrr....ne demekmiş o.....ev temizliği de yapılacak...yemek de yapılacak..seyahatte edilecek...misafir de çağrılacak...hamilesinizzzzzzzzzzzz sadeceeeeeee...hasta değil.....kız seybay sen körolma ama...anacım ilk 3 ay fazla beslemene gerek yok bizim bebişleri...su ve protein kafi....onlar şu anda içerde hummalı bir şekilde organ yapmaya çalışıyorlar...organlar yapıldıktan sonra gelişimleri için elbette 3. aydan sonra gerekenleri yiyeceğiz...kız çingene gibi oldu ayakların desene.....ben evimi süpürüyom, yemek yapıyom, balkon yıkıyom, ütü yapıyom, laf yetiştiriyom, pelly i teselli ediyom, kendi bebişimle ilgileniyom..anacım ben kaç parçaya bölüneyim daha...tüm hamişlere sesleniyom eğer özel sağlık problemleriniz yoksa yatıp durmayın anacımmmmmm.....kalkın...toplayın o salondaki yastık yorganları..giyinin-süslenin...havanız değişsin yahu....seybay çabuk yıkansın o balkonlar...kız kurtlanacaksınız...suyu kocan getirdsin balkona kadar tabi.....

nestleeee sen çok yaşa emi canım yaa süpersin valla süper kız seni en güzelide moral dağıtan süper kız..

sizi gidi tembellerrrrrrrrrrrrrrrrrrr....ne demekmiş o.....ev temizliği de yapılacak...yemek de yapılacak..seyahatte edilecek...misafir de çağrılacak...hamilesinizzzzzzzzzzzz sadeceeeeeee...hasta değil.....kız seybay sen körolma ama...anacım ilk 3 ay fazla beslemene gerek yok bizim bebişleri...su ve protein kafi....onlar şu anda içerde hummalı bir şekilde organ yapmaya çalışıyorlar...organlar yapıldıktan sonra gelişimleri için elbette 3. aydan sonra gerekenleri yiyeceğiz...kız çingene gibi oldu ayakların desene.....ben evimi süpürüyom, yemek yapıyom, balkon yıkıyom, ütü yapıyom, laf yetiştiriyom, pelly i teselli ediyom, kendi bebişimle ilgileniyom..anacım ben kaç parçaya bölüneyim daha...tüm hamişlere sesleniyom eğer özel sağlık problemleriniz yoksa yatıp durmayın anacımmmmmm.....kalkın...toplayın o salondaki yastık yorganları..giyinin-süslenin...havanız değişsin yahu....seybay çabuk yıkansın o balkonlar...kız kurtlanacaksınız...suyu kocan getirdsin balkona kadar tabi.....

canımcım ben hala hamileyim modundan çıkamadım..eee.insan habire hamile kalmıyor kii..kendime de nazlanıyorum ben galiba..kız o kadar bilgimiz var ilk 3 ay yediklerimizin bir fonksiyonu yok!!!amaaaan şımartayım kendimi biraz ..kız bizim aileler arkadaşlar bilmiyo halaaaa..çatlayacağım...keseyi hayırlısyla görsek de rahatlasak...valla şimdi bi de sakin sakin oturuyom evimde yarın öbürgün aileler de öğrenince vay halime..kayınvalide 62 yaşında ilk torun olacak..bizimkilerin de sonuncu 4.kızıyım ben..onlarında final torunları olacak...aman allahım herkes üzerime çullanacak...ha bi de bende bir görümce var has sosyete.hala olucam diye gör havaları...sinir şey...ha bi de eşimin erkek kardeşi onlarda 2 yıldır uğraşıyorlar...anam bilinçsizler hala yumurta takibindeler..güya çocuk çok istiyorlar..ben var ya ben 5 senedir daha çocuk düşünmüyoruz diye milletin hevesini kırdım..şimdi herkes şoook olacak..sen istemezken neler yapmışın diyecekler!!! curcunayı gör sen!

canımcım ben hala hamileyim modundan çıkamadım..eee.insan habire hamile kalmıyor kii..kendime de nazlanıyorum ben galiba..kız o kadar bilgimiz var ilk 3 ay yediklerimizin bir fonksiyonu yok!!!amaaaan şımartayım kendimi biraz ..kız bizim aileler arkadaşlar bilmiyo halaaaa..çatlayacağım...keseyi hayırlısyla görsek de rahatlasak...valla şimdi bi de sakin sakin oturuyom evimde yarın öbürgün aileler de öğrenince vay halime..kayınvalide 62 yaşında ilk torun olacak..bizimkilerin de sonuncu 4.kızıyım ben..onlarında final torunları olacak...aman allahım herkes üzerime çullanacak...ha bi de bende bir görümce var has sosyete.hala olucam diye gör havaları...sinir şey...ha bi de eşimin erkek kardeşi onlarda 2 yıldır uğraşıyorlar...anam bilinçsizler hala yumurta takibindeler..güya çocuk çok istiyorlar..ben var ya ben 5 senedir daha çocuk düşünmüyoruz diye milletin hevesini kırdım..şimdi herkes şoook olacak..sen istemezken neler yapmışın diyecekler!!! curcunayı gör sen!

gırgırıye de şenlik var desene:)))))))))))))aman süpriz bebekk işte sefan olsun ...kinder chocolate dan çıktı dersin..parçalarını birleşirince voltranı oluşturuyor:))

nestleeee sen çok yaşa emi canım yaa süpersin valla süper kız seni en güzelide moral dağıtan süper kız..

canım hepimizin her zaman morale ihtiyacı oluyor..ben biraz daha dirayetli bi tipim...burda düşücek gibi olanları tutmaya çalışıyorum işte...inşallah herkes her zaman kendini iyi hisseder de bana da çok iş düşmez....

Back
X