Transferimin 9. Günü

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bir haftadır evde yatıyorum bugün transferimin 8. günü bende heveslenip test yaptırmak istiyorum ama üzülürüm diyede korkuyorum ne yapcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

pervanecım mrhb benımde 10.gunum beklemedeyım ama cok kotu degılmı beklemek vakıt gecmıyor sureklı aklım tek noktada baska bırsey dusunemıyorum ya olumsuz cıkarsa ....

pervane hosgeldın :) benımde 10.gunum bugun ama ben erken yaptırmıycam tam gununde yaptırcam meraltan catlasamda beklıycem.bende uzulmekten cok korkuyorum hıcbır belırtı yok sadece karnıma kramp seklındev agrılar gırıyor

Kızlar bugün transferimin 9.günü sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün sizce bu normal mi? aranızda böyle hissedenler olmuşmuydu neticesi ne oldu merak ediyorrum, bide bana 4.gün transferi yapılmıştı (transferim 7 haziranda olmuuştu) yarın transferimin 10.cu günü yarın kan testi yaptırsam çıkarmı yoksa 12.günü bekleyip perşembemi tahlil yaptırmalıyım?
cevaplarınız için şimdiden tşkler[/QUOTE canim senin belirtilerinle Benim yasadiklarim ayni Benim daha yeni 10.gunum ve adet belirtilerim var:( tabi uzun zaman oncesi bu AMA Ben sonucunu merak ettim?

Kızlar bugün transferimin 9.günü sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün sizce bu normal mi? aranızda böyle hissedenler olmuşmuydu neticesi ne oldu merak ediyorrum, bide bana 4.gün transferi yapılmıştı (transferim 7 haziranda olmuuştu) yarın transferimin 10.cu günü yarın kan testi yaptırsam çıkarmı yoksa 12.günü bekleyip perşembemi tahlil yaptırmalıyım?
cevaplarınız için şimdiden tşkler
Bu gün benimde 9.günüm ama hiç bir Ağrı Sancı yok korkuyorum tutmadı diye ve ilk denemem

Mrb benimde transfer sonrası 9.günüm. Karın agrisi adet sancısı gibi) ve kahverengi lekelenme başladı , böyle olup pozitif sonuc alan var mı lütfen yazın?.,,

cevaplarınız için şimdiden tşkler
Benimde transfer im 9. Günü kan değeri 50.95 çıktı sanırım hamileyim ne olur umidiinizi kesmeyin

Slm kızlar ben ikinci tüp bebek denememi yaptım ve 11 günde 189.37 çıktı değerim hamileyim ilk ultrason yaptırdık kalp atışını duyduk meleğimin şuan 6+4 günlük oldu isteyen herkese nasip etsin

Slm kızlar ben ikinci tüp bebek denememi yaptım ve 11 günde 189.37 çıktı değerim hamileyim ilk ultrason yaptırdık kalp atışını duyduk meleğimin şuan 6+4 günlük oldu isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun darısı bizlere beni. 9. Günün regl olacakmışım gibi Ağrı'm var birde ovülasyon testi yaptım biri silik bitinceye çizgi çıktı hamilelik testi yerine de kullanılıyormuş doğru mu

Back
X