Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacıncı gun embrıyosuTransferin 11. Gunu beta hcg 20 cikti, umut var mi
Üzülerek söylüyorum pek yok gibi :/ çok düşük bir değer sanirim kimyasal olmuşTransferin 11. Gunu beta hcg 20 cikti, umut var mi
5. GünKacıncı gun embrıyosu
Evet muhtemelenÜzülerek söylüyorum pek yok gibi :/ çok düşük bir değer sanirim kimyasal olmuş
Tepkisiz kalmakta yarar var ne üzülün ne sevının5. Gün
kacıncı gün embriyosu. biraz düşük gibi kimyasal olabilir. ama gec tutunmuş da olabilir inşallah düzenli artarTransferin 11. Gunu beta hcg 20 cikti, umut var mi
hiç üzülme canım en azından hamile kalabiliyormuşsun ben de ilk transferim kimyasal oldu ikinci pozitif oldu. doktorum kimyasal olması negatif olmasından daha iyi demişti moralini bozmaKimyasal oldu
hiç üzülme canım en azından hamile kalabiliyormuşsun ben de ilk transferim kimyasal oldu ikinci pozitif oldu. doktorum kimyasal olması negatif olmasından daha iyi
Ilkinde hic tutunmamisti bu 2. Ydi, nasip.hiç üzülme canım en azından hamile kalabiliyormuşsun ben de ilk transferim kimyasal oldu ikinci pozitif oldu. doktorum kimyasal olması negatif olmasından daha iyi demişti moralini bozma