- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim erken oldugu icin heveslenemiyorum bileNet görülüyor dondurulmus daha erken cıkar diyorlar hayırlı olsun
Aynen öyle sagolun iste sabretmek zor biraz ❤Ağır ıs yapmayın, havuc suyu sıkıp ıcın hergun bır bardak. Tekrar hayırlı olsun. Erken yapmıssnz bıraz İnsan daha cok stres oluyor
HayırCatlatma ignesi kulanmismiydin ???
Evet yiyorum bi kaç dilimAnanas meyvesi öneriyorlar genelde aklınızda bulunsun
Yeme bence bazilarida iyi dgl dio. Kabak cekirdegi citle bolbol.Evet yiyorum bi kaç dilim
Bir çogu yemis ama anlamadım yani evet kabak çekirdeği yiyorumYeme bence bazilarida iyi dgl dio. Kabak cekirdegi citle bolbol.
Inşallah siz kacinci gun öğrendiniz ❤Bende boyle ogrenmistim tuttugunu var var gozunuz aydin![]()
Suhpe varsa bir şeyde yeme cnm. Yinede sen bilirsin. Cogu kisi ananas iyi degil diye yazmis.Bir çogu yemis ama anlamadım yani evet kabak çekirdeği yiyorum![]()
6. Gün ogrenmistim siz baya erken ogrendinizInşallah siz kacinci gun öğrendiniz ❤
Korkma abartmadan ye ben 2 denememde de yedim gunde 1 dilim ikinci denemem tuttu ama.bos gebelikti 3. Denemem olucak.onda da yicem icin rahat olsunBir çogu yemis ama anlamadım yani evet kabak çekirdeği yiyorum![]()
Bende transfer sonrası 5. Gün öğrenmiştim aynı gün kan değerim 22 çıkmıştı bence sizin de var hayırlı olsuuunMerhaba Hanımlar tranferin 4 günü test yaptim coook erken biliyorum öylesine yaptim ama çok silik çıktı dondurulmuş embryo 5. gün tek çıkarımı acaba
Iyi arastir bazilari iyi dgl diyo. Suhpe olan yicekleri yeme cnm bence. Kabak cekirdegi havuc ve avakado cok ii diorlarKorkma abartmadan ye ben 2 denememde de yedim gunde 1 dilim ikinci denemem tuttu ama.bos gebelikti 3. Denemem olucak.onda da yicem icin rahat olsun
Inşallah canım sagolasin❤Suhpe varsa bir şeyde yeme cnm. Yinede sen bilirsin. Cogu kisi ananas iyi degil diye yazmis.
Bu arada catlatma ignesi vurunmadiysan pozitif. Insaallah saglikla ilerler![]()
Inşallah canım ya ❤Bende transfer sonrası 5. Gün öğrenmiştim aynı gün kan değerim 22 çıkmıştı bence sizin de var hayırlı olsuuun❤ sağlıkla ilerler inşallah
![]()