- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Aslan Annesi
-
kacinci gun embriyosu cnm hemen kotu dusunme kiminin ki gec cikiyoBende 14 martta transfer yaptirdim dun test yaptirdim 1.18 demekki gercekten negatif benim
hosgeldin canim az once transfer sonrasi bekleyenlerde konustuk :)Banada 13 martta transfer yapildi. 5.gun embiriyosu
Transfer gunu sayilmadigi icin bugun 9.gun oluyor benim betam 16.42 (22 mart bugun) sali gunu (26 mart) tekrarlanmasi gerekiyormus testimin.
hosgeldin canim az once transfer sonrasi bekleyenlerde konustuk :)
hayirli sonuclarla insallah yar
Guzel sonuclar alalim insallahhosgeldin canim az once transfer sonrasi bekleyenlerde konustuk :)
hayirli sonuclarla insallah yarin bende yazarim yukselirde ins
Ayy bende bu kk yi dun kullanmaya basladim uyeligim vardi ama bakmiyodum nereye nasil girecegii cozme asamasindayim sadece tek bildigim cevap a tiklayip yazmakne yapacagimi sasirdim bende gittim biraz once sümüklü bocegin hikayesi topigine girdim ne alakaysa farkli merkezlerde tup bebek yapanlari okuyup yorum yapiyorum :)
ben 3 yildir kullaniyorum 2 hafta once degistirdiler canim bende anlayamadim gulucuk bile yapamiyorum dusun yaniAyy bende bu kk yi dun kullanmaya basladim uyeligim vardi ama bakmiyodum nereye nasil girecegii cozme asamasindayim sadece tek bildigim cevap a tiklayip yazmak
Timam var saydim o gulucuktenben 3 yildir kullaniyorum 2 hafta once degistirdiler canim bende anlayamadim gulucuk bile yapamiyorum dusun yani
neyse suraya gulucuk yaptim say gozu yasli olandan
Ben yine kan vermeye geldim icimde kalmasin diyeben 3 yildir kullaniyorum 2 hafta once degistirdiler canim bende anlayamadim gulucuk bile yapamiyorum dusun yani
neyse suraya gulucuk yaptim say gozu yasli olandan
naptin canim var mi bi haberBen yine kan vermeye geldim icimde kalmasin diyeoff kafayi yemedeydim iydi
testi tekrarladin mi canim merak ettim hayirla insallahBende 14 martta transfer yaptirdim dun test yaptirdim 1.18 demekki gercekten negatif benim
Evet canim simdi cikti sonuc 32.64 yukselmis cok sukurnaptin canim var mi bi haber
Pazartesi hastanede yaptirip dr la konusmak istiyorum...en azindan 2.de nelere dikkat etmeliyim bilmem lazim canimtesti tekrarladin mi canim merak ettim hayirla insallah
gözün aydin canim kat kat artsin insallahEvet canim simdi cikti sonuc 32.64 yukselmis cok sukur
canim hemen olumsuz bakma bugun bi topikte okudum hatta ikiz anneleri miydi ne senin deger gibi cikmis sonra yukselmis tek gebelik olmus uzulme lutfen simdidenPazartesi hastanede yaptirip dr la konusmak istiyorum...en azindan 2.de nelere dikkat etmeliyim bilmem lazim canim
Destegin icin cok tesekkur ederim.InsAllah pozitif cikar...bakalim yarin ne olacak...canim hemen olumsuz bakma bugun bi topikte okudum hatta ikiz anneleri miydi ne senin deger gibi cikmis sonra yukselmis tek gebelik olmus uzulme lutfen simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?