Transferin 7. günü kanda bthcg degerleri

Aslan Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
948
1.035
113
Merhaba kk'nın güzel hatunlari
14 Mart'ta transfer oldum dayanamadim kan verdim 93 cikti transferden sonra yaptiginiz kan testleri kaç cikti yükselişi nasıldi paylasir misiniz 6-7-8...12 fark etmez

Banada 13 martta transfer yapildi. 5.gun embiriyosu
Transfer gunu sayilmadigi icin bugun 9.gun oluyor benim betam 16.42 (22 mart bugun) sali gunu (26 mart) tekrarlanmasi gerekiyormus testimin.

Banada 13 martta transfer yapildi. 5.gun embiriyosu
Transfer gunu sayilmadigi icin bugun 9.gun oluyor benim betam 16.42 (22 mart bugun) sali gunu (26 mart) tekrarlanmasi gerekiyormus testimin.
hosgeldin canim az once transfer sonrasi bekleyenlerde konustuk :)
hayirli sonuclarla insallah yarin bende yazarim yukselirde ins

ne yapacagimi sasirdim bende gittim biraz once sümüklü bocegin hikayesi topigine girdim ne alakaysa farkli merkezlerde tup bebek yapanlari okuyup yorum yapiyorum :)

ne yapacagimi sasirdim bende gittim biraz once sümüklü bocegin hikayesi topigine girdim ne alakaysa farkli merkezlerde tup bebek yapanlari okuyup yorum yapiyorum :)
Ayy bende bu kk yi dun kullanmaya basladim uyeligim vardi ama bakmiyodum nereye nasil girecegii cozme asamasindayim sadece tek bildigim cevap a tiklayip yazmak😂😂

Ayy bende bu kk yi dun kullanmaya basladim uyeligim vardi ama bakmiyodum nereye nasil girecegii cozme asamasindayim sadece tek bildigim cevap a tiklayip yazmak😂😂
ben 3 yildir kullaniyorum 2 hafta once degistirdiler canim bende anlayamadim gulucuk bile yapamiyorum dusun yani
neyse suraya gulucuk yaptim say gozu yasli olandan

Pazartesi hastanede yaptirip dr la konusmak istiyorum...en azindan 2.de nelere dikkat etmeliyim bilmem lazim canim
canim hemen olumsuz bakma bugun bi topikte okudum hatta ikiz anneleri miydi ne senin deger gibi cikmis sonra yukselmis tek gebelik olmus uzulme lutfen simdiden

Back
X