Transferin 7. günü kanda bthcg degerleri

Selam arkadaşlar ben 16 martta transfer oldum 5.gün yanı perşembe günü denemek için idrar tahlili yaptım silik çizgiyi gördüm akşamına kan testi verdim 27 çıktı bugün yani 8.gün hafif kanama ve progestan iğnesi vyrdurmak için acile gittim tabi bu arada iğne bana allerji yaptı o yüzden doktor emin olmak için test yaptı 109 çıktı şimdi 10.gün esas test günün değer kaç çıkar biliyorum ama biraz fazla katlamış gibi çoğul gebelik olabilir i sizce birde 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi

Selam arkadaşlar ben 16 martta transfer oldum 5.gün yanı perşembe günü denemek için idrar tahlili yaptım silik çizgiyi gördüm akşamına kan testi verdim 27 çıktı bugün yani 8.gün hafif kanama ve progestan iğnesi vyrdurmak için acile gittim tabi bu arada iğne bana allerji yaptı o yüzden doktor emin olmak için test yaptı 109 çıktı şimdi 10.gün esas test günün değer kaç çıkar biliyorum ama biraz fazla katlamış gibi çoğul gebelik olabilir i sizce birde 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Gecmis olsun canim rabbim tekrarini yasatmasin evet o igne bazilarinda cok tehlikeli sonuclara kadar goturuyormus saglik ocagi yapmiyor o yüzden
benim 1embriyo blast 5. gun
7. gun 93 tu
9. gun 230 du dondurulmuslarda deger cok cikiyor diye okudum ama ne kadar dogru
benim ki boyle canim senin ki 2 taneymis ne soylesem yalan olur hayirli olsun cnm

evet canim olabilir
insallah yarin guzel haberlerle görüsürüz canim bundada vardir bi hayir rabbimin bi bildigi vardir seni cok iyi anliyorum 😓 icini ferah tut cnm

Ben erkenden test yaptim negatifti ama 3.gun embriyosu zaten cikmiyormus erkenden illa 12.gunu beklemek gerekiyormusss belki yarin birseyler cikar insAllah

caniiimm 3. gunse zaten gec cikar
bosuna stres yaptin evet belkide yerlesme kanamasi 🤗🙏
Canım benim 5.gün embriyo transferi oldu.bugün 7.gün değerim 59 çıktı.sivilcelerim gebeliğe işaretmiş :) şuan hala adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor

3.gun embriyosu bugun 12.gun dayanamayip 8.gun kan testi yaptirmistim 1.18 cikmisti deger 4 gunde yukselmiss kimyasal diye kokmaya basladim iyice

5.gun embiriyosu
2 tane transfer edilmisti.
2 kat artis var ama dusuk seyrediyor sanki 12.gune gore
Forumda bi sayfa var onu okudum bugün.transferden sonra beta değerleri diye.orda düşük ilerleyip sonraki günlerde atağa geçen ve bebeğini kucağına alan o kadar çok kişi var ki..inşallah sizin ki de öyle olur

Forumda bi sayfa var onu okudum bugün.transferden sonra beta değerleri diye.orda düşük ilerleyip sonraki günlerde atağa geçen ve bebeğini kucağına alan o kadar çok kişi var ki..inşallah sizin ki de öyle olur
Evet bende okumustum inşAllah öyle olur Rabbim herkese hayirli saglikli artislar nasip etsin sonuclar bebek oolsun😍

Canım benim 5.gün embriyo transferi oldu.bugün 7.gün değerim 59 çıktı.sivilcelerim gebeliğe işaretmiş :) şuan hala adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor
tekrar tebrik ederim canim diger posttada okuyup yorum yapmistim rabbim kucagina da almayi nasip etsin cnm cok sevindim❤🙏🤗

Back
X