- Konu Sahibi Aslan Annesi
Amin insallah cumlemizinki insallahgözün aydin canim kat kat artsin insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah cumlemizinki insallahgözün aydin canim kat kat artsin insallah
Gecmis olsun canim rabbim tekrarini yasatmasin evet o igne bazilarinda cok tehlikeli sonuclara kadar goturuyormus saglik ocagi yapmiyor o yüzdenSelam arkadaşlar ben 16 martta transfer oldum 5.gün yanı perşembe günü denemek için idrar tahlili yaptım silik çizgiyi gördüm akşamına kan testi verdim 27 çıktı bugün yani 8.gün hafif kanama ve progestan iğnesi vyrdurmak için acile gittim tabi bu arada iğne bana allerji yaptı o yüzden doktor emin olmak için test yaptı 109 çıktı şimdi 10.gün esas test günün değer kaç çıkar biliyorum ama biraz fazla katlamış gibi çoğul gebelik olabilir i sizce birde 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi
hayra yoralim insallah canimAksam ustu hafif kahverengi lekem geldi sadece anlik bisey sonuc degisekmi acaba?
Yok hayir soylemedim sabah test yaptirmaya gidicem de bir cok yerde okudum yerlesme kanamasi olabilir diye kafam cok karistihayra yoralim insallah canim
dr arayip soyledin mi ben arayip soylemedim![]()
Canım doktorlar kahverengiyse korkma kırmızıysa kork diyor kalbini ferah tut hayırlısı olsun inşallahYok hayir soylemedim sabah test yaptirmaya gidicem de bir cok yerde okudum yerlesme kanamasi olabilir diye kafam cok karisti![]()
caniiimm 3. gunse zaten gec cikarBen erkenden test yaptim negatifti ama 3.gun embriyosu zaten cikmiyormus erkenden illa 12.gunu beklemek gerekiyormusss belki yarin birseyler cikar insAllah
Canım benim 5.gün embriyo transferi oldu.bugün 7.gün değerim 59 çıktı.sivilcelerim gebeliğe işaretmiş :) şuan hala adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyorcaniiimm 3. gunse zaten gec cikar
bosuna stres yaptin evet belkide yerlesme kanamasi![]()
Kaçıncı gün embriyosu? Ve kaçıncı gün yaptırdınız testi? 5 ve üstü gebelik oluyor..2 gün sonra katlanması önemliymişGunaydin degerim 8.2 acabaaa?
Önemli olan 2 ye katlanması diye biliyorum.kaçıncı gün embriyosu?10.gun 32
12. Gun 61
12.gune gore dusuk gibi sanki sizce nasil.
Herkesinkini okudum 100 kusutlerde
5.gun embiriyosuÖnemli olan 2 ye katlanması diye biliyorum.kaçıncı gün embriyosu?
Forumda bi sayfa var onu okudum bugün.transferden sonra beta değerleri diye.orda düşük ilerleyip sonraki günlerde atağa geçen ve bebeğini kucağına alan o kadar çok kişi var ki..inşallah sizin ki de öyle olur5.gun embiriyosu
2 tane transfer edilmisti.
2 kat artis var ama dusuk seyrediyor sanki 12.gune gore
Evet bende okumustum inşAllah öyle olur Rabbim herkese hayirli saglikli artislar nasip etsin sonuclar bebek oolsunForumda bi sayfa var onu okudum bugün.transferden sonra beta değerleri diye.orda düşük ilerleyip sonraki günlerde atağa geçen ve bebeğini kucağına alan o kadar çok kişi var ki..inşallah sizin ki de öyle olur
tekrar tebrik ederim canim diger posttada okuyup yorum yapmistim rabbim kucagina da almayi nasip etsin cnm cok sevindim❤Canım benim 5.gün embriyo transferi oldu.bugün 7.gün değerim 59 çıktı.sivilcelerim gebeliğe işaretmiş :) şuan hala adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor