Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar mrb bugün transferin 9.gunu, 4.gunun embriyosuydu.birazonce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi falan yok .olsaydı çıkardı degilmi kizlar
Benim 5. Gün embiriyosu idi 9. Gün kan verdim negatif cıktı şimdi postlarda sonradsn pozitife dönen var mı die umutla okuyorum rabbim herkesin derdine derman olsun inşallah
Benim 5. Gün embiriyosu idi 9. Gün kan verdim negatif cıktı şimdi postlarda sonradsn pozitife dönen var mı die umutla okuyorum rabbim herkesin derdine derman olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım. Benimde bugun 10.günüm sabah tekrar idrar yaptım negatif çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam. Negatif ama genede yaptırımda içimde kalmasın
Hayırlısı olsun inşallah canım. Benimde bugun 10.günüm sabah tekrar idrar yaptım negatif çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam. Negatif ama genede yaptırımda içimde kalmasın