- 22 Nisan 2019
- 63
- 42
- 18
- 26
- Konu Sahibi Yagmur taneleri
NEGATİFFFF morelim alt üst oldu yarin kan tahili gidip vermek istemiyorum bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tazeydi canım yaaEmbrio kalitesi ? Günü neydi ? Dondurulmuşmı taze mi ? Belki henüz idrara karışmamış olma ihtimalinden dolayı soruyorum ?
Yaaa morelimm alt üst olduKeske idŕar yapmasaydiniz moral bozuyor.Ben 11.gune kadar bekledim 11.gun gidip kan verdim
Transferden günğnden şimdiyemi 9 gün ve 3 gün mü embrion ? Öyleyse moralini bozma karışmamıştırTazeydi canım yaa
Embiryom 5.gün transferinde bugun 9.günüTransferden günğnden şimdiyemi 9 gün ve 3 gün mü embrion ? Öyleyse moralini bozma karışmamıştır
Taze embriyo idrarda geç çıkar canım sıkma canını az daha sabret ve gününü bekleEmbiryom 5.gün transferinde bugun 9.günü
Arkadaşa katılıyorum taze transfer kan ver idrara geç çıkarEmbiryom 5.gün transferinde bugun 9.günü
Bids benden kahverengi leke geldi çamursu gibi ama adet kanaması gibi degil bildigin kahverengi çamur gibi şimdi de gelmiyorTaze embriyo idrarda geç çıkar canım sıkma canını az daha sabret ve gününü bekle![]()
Belki yerleşme kanamasıdır canımBids benden kahverengi leke geldi çamursu gibi ama adet kanaması gibi degil bildigin kahverengi çamur gibi şimdi de gelmiyor
Adet oldumBelki yerleşme kanamasıdır canım
Benim hiç belirtim yoktu 5.gün embriyosuydu çok şükür tuttu
Adet oldum
21 yaşındayım tüp bebek den önce iki kez gebe kaldım kimyasaldi 1,5 senelik evliym üzerimde baskı var piskolojikmen olası varsada olmuyorHakkında hayırlısı olsun canım, yaşın kaç? Bir de sorunun neydi?
Canım bende 21 yaşındayım. Bende de pco var ve ayrıca bendede baskı çok vardı önce onları bi kafandan silmeyi dene kimseyi dinleme rahat ol. Bende 3yıllık evliyim 1yıldan sonra sadece bir yıl kafama taktım sonra saldım olacağı varsa olur dedim sende öyle yap. Bol bol dua21 yaşındayım tüp bebek den önce iki kez gebe kaldım kimyasaldi 1,5 senelik evliym üzerimde baskı var piskolojikmen olası varsada olmuyor