TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Ard arda yaptırmanın herhangi bir avantajı varmıdır diye düşündüğüm için karar veremiyorum yani asında ben 2-3 hatta 4 ay falan ara verelim istiyorum

Ard arda yaptırmanın herhangi bir avantajı varmıdır diye düşündüğüm için karar veremiyorum yani asında ben 2-3 hatta 4 ay falan ara verelim istiyorum
Nerde kalıyorsun bilmiyorum canım ama benim görev yaptığım yer hastaneme uzak.sürekli izin al rapor al sık aralıklarla uzun yol git gel göze alamadım .o yüzden ilk tedavim yaz Di.2.ara tatil.3.bu yaz.tatilde olunca daha rahat oluyor

H
Bende 1,5 saat yol gidiyorum okul çıkışı falan gidebiliyorum yani. Ben bebeğin doğum tarihine çok takılıyorum yapmayayım diyorum ama engel olamıyorum transferim şu tarihte olurda Bebek bu ayda doğar diye hesaplarken buluyorum kendimi. Bakalım engel olmaya çalışcam bu sefer :)

Bence art arda olması doğru değil, sonra vücut ilaca tepki vermiyor alışıyor. Sonra da daha yüksek doz kullanılmak zorunda kalıyorlar..

Ay ne güzel bir haber, maşallah değerin de çok güzel ) inşallah kucağına da alırsın

Öncekileri bende hesapladım.güya doğum izninden faydalanayim diye.ikisinde de olmadı.3.yü de hesapladım.ama dondurulma mevzusu olunca 2 ay sarktı doğum izni güme gitti.çok şükür pozitifi gördüm.o yüzden dedim bu işler hiç hesap işi değil

Aynen öyle Allah sağlıkla nasip etsin de gerisi hiç önemli değil

Günaydın anneler ve anne adayları :) benim bugün 8. Günüm veeee hiç bir belirtim yooookkk çok üzülmeye başladım ben yani umutlanmak için tutunacak hicbi dalım yok :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…