TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Mrb bahceci de tedavi görüyorum dr um aylin hanim ben progestan kullanıyorum iğne olarak benim de ağrılarım vardı hatta lekelenmem bile oldu arife günü

Canim ilk testim silikti baya. 8. Gun testinde iki çizgide aynı renkteydi. Bu arada gonapeptyl düşük dozlu bi catlatma ignesi. İçinde beta hcg var ama ne kadar sürede vücuttan atılır bilmiyorum
Canim tesekkur ederim cevabin icin. İgneden 5 gun sonra testte pozitifi girmustum. Ama dedigin gibi ignenin etkisinden dolayi olabilir. Kasik agrilarim basladi

Merhaba arkadaşlar, Allah hepimize sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende aranıza yeni katıldım, transferim dün yapıldı yolun daha çok başındayım ama bu 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm

Sizin nezaman transfer oldu bana iğne vermediler ama

Sizin nezaman transfer oldu bana iğne vermediler ama
Canım benim de bugün transferin 10.günü 5 eylülde transferim oldu o dedin iğne pek etkili değilmiş tutunma açısından progestan50 çift ampul kullanıyorum kalçalar mosmor estrofem de kullanıyorum cumartesi günüm inş hayırlısı olsun

Benimde 6 eylülde oldu transferim benim test günüm cuma günü sizde belirtiler veya herhangi bir lekenme oldu mu?

Selam kizlar nasilsiniz ? Bende dun transfer oldum ikinci denememiz insallah bu kez tutunur minnaklarim. Transferden sonra neler yaptiniz nasip gecti gunler

Selam kizlar nasilsiniz ? Bende dun transfer oldum ikinci denememiz insallah bu kez tutunur minnaklarim. Transferden sonra neler yaptiniz nasip gecti gunler
Ayni gun transferimiz:) nette dolasiyorum,birseyler izliyorum,surekli de yatamiyorum,arada yuruyorum evde.vakit de kolay gecmiyor..

Canim tesekkur ederim cevabin icin. İgneden 5 gun sonra testte pozitifi girmustum. Ama dedigin gibi ignenin etkisinden dolayi olabilir. Kasik agrilarim basladi
Canim valla ben bütün ağrıların hayra alamet olduğunu düşünüyorum. Ben müthiş yoğun adet sancisi çektim. Çok şükür pozitif. Sende ilacın etkisi vardır da. İlaçtan demek istemedim o çift cizgi:) güzel olur inşallah her şey.

canım benim sen geçende negatifti yanlış hatırlamıyorsam şuan diğer tüp transferinden mi bahsediyorsun. mı oldu bu sefer ki????ay ne soru sordum,tutt mu bu seferki kız.Kız valla çok heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…