- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
Cnim hayal gormediysem.eger spot isiklarin altinda baktim cok silik golge gibi cizgi gordum.Canım seni üzmek istemem ama 10.gün çıkması lazımdı bence kan testi yaptır emin olmak için yoksa için içini yer
İnş inş bize de umut olCnim hayal gormediysem.eger spot isiklarin altinda baktim cok silik golge gibi cizgi gordum.
Biliyomusun en çokta bunu istiyorum. Ben burda okuduklsrimla ayakta kaldim umut icinde kaldim. Allahim yuce rabbim hepimize yasatsin. Insallah yaniltmasinİnş inş bize de umut ol
Mrb bahceci de tedavi görüyorum dr um aylin hanim ben progestan kullanıyorum iğne olarak benim de ağrılarım vardı hatta lekelenmem bile oldu arife günüYesyekser hayırlı olsun hanileliğin, sanırım fulya bahçecide yaptırmıştın. Sana gonepeptyl iğne verdiler mi doktorun kimdi bana transferin 2. Günü çatlatma ipnesi verdiler bugün 7. Günüm kasıklarım ağrımaya ara ara batmaya başladı. Dün idrar testi yaptım hani yüzde 99 doğru olanlardan pozitif çoktı . Ama bu kasık ağrıları adet ağrısına da benziyor . Sen yaşadın mı böyle belirtiler?
Canim ilk testim silikti baya. 8. Gun testinde iki çizgide aynı renkteydi. Bu arada gonapeptyl düşük dozlu bi catlatma ignesi. İçinde beta hcg var ama ne kadar sürede vücuttan atılır bilmiyorumPeki çizgi silik miydi koyu mu
Canim tesekkur ederim cevabin icin. İgneden 5 gun sonra testte pozitifi girmustum. Ama dedigin gibi ignenin etkisinden dolayi olabilir. Kasik agrilarim basladiCanim ilk testim silikti baya. 8. Gun testinde iki çizgide aynı renkteydi. Bu arada gonapeptyl düşük dozlu bi catlatma ignesi. İçinde beta hcg var ama ne kadar sürede vücuttan atılır bilmiyorum
Transferimiz aynı gün olmuş darısı hamiş olduğumuzu öğreneceğimiz güne :) sana tek embriyo mu yerleştirildi çift mi acaba?Benim de transferim dun oldu..basladi heyecenli bekleme suresi..
Sizin nezaman transfer oldu bana iğne vermediler amabana estrofem vermediler yaaa bana crinone jel kullanıyorum sen gibi bi de progesteron adında bir fitil vajina yine ayrıça 3 gün sonra vurulmak üzere gonapeptyl verildi , her doktor farklı ilaçla deniyor.İnşallah kuzum inşallah artık sınavımız bitmiş olur.Kız walla bizde böyle kucağımaza alıp salladığımız görürüz inşallah ,sana tekmi çift mi koyuldu embriyo
Canım benim de bugün transferin 10.günü 5 eylülde transferim oldu o dedin iğne pek etkili değilmiş tutunma açısından progestan50 çift ampul kullanıyorum kalçalar mosmorSizin nezaman transfer oldu bana iğne vermediler ama
Amin isalllah!4.gun embriyosu,cift yerlestirildi.Transferimiz aynı gün olmuş darısı hamiş olduğumuzu öğreneceğimiz güne :) sana tek embriyo mu yerleştirildi çift mi acaba?
Benimde 6 eylülde oldu transferim benim test günüm cuma günü sizde belirtiler veya herhangi bir lekenme oldu mu?Canım benim de bugün transferin 10.günü 5 eylülde transferim oldu o dedin iğne pek etkili değilmiş tutunma açısından progestan50 çift ampul kullanıyorum kalçalar mosmorestrofem de kullanıyorum cumartesi günüm inş hayırlısı olsun
Ayy valla benimde çift yerleştirildi ve çok heyecanlıyım. 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. İnşallahh bu bekleyişlerin sonunda istediğimiz sonuca ulaşırızAmin isalllah!4.gun embriyosu,cift yerlestirildi.
Ayni gun transferimiz:) nette dolasiyorum,birseyler izliyorum,surekli de yatamiyorum,arada yuruyorum evde.vakit de kolay gecmiyor..Selam kizlar nasilsiniz ? Bende dun transfer oldum ikinci denememiz insallah bu kez tutunur minnaklarim. Transferden sonra neler yaptiniz nasip gecti gunler
Canim valla ben bütün ağrıların hayra alamet olduğunu düşünüyorum. Ben müthiş yoğun adet sancisi çektim. Çok şükür pozitif. Sende ilacın etkisi vardır da. İlaçtan demek istemedim o çift cizgi:) güzel olur inşallah her şey.Canim tesekkur ederim cevabin icin. İgneden 5 gun sonra testte pozitifi girmustum. Ama dedigin gibi ignenin etkisinden dolayi olabilir. Kasik agrilarim basladi
Canım benim benim o transfer tutmadı,gümledim yine.Şuan 2. ye başlayacağım bakalım aksilik çıkmazsa.Onlar benim eski yazılarım maalesefSizin nezaman transfer oldu bana iğne vermediler ama
canım benim sen geçende negatifti yanlış hatırlamıyorsam şuan diğer tüp transferinden mi bahsediyorsun. mı oldu bu sefer ki????ay ne soru sordum,tutt mu bu seferki kız.Kız valla çok heyecan yaptımCanim valla ben bütün ağrıların hayra alamet olduğunu düşünüyorum. Ben müthiş yoğun adet sancisi çektim. Çok şükür pozitif. Sende ilacın etkisi vardır da. İlaçtan demek istemedim o çift cizgi:) güzel olur inşallah her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?