Travesti merakı

Yarın bir gün bunu denemek istemeyeceğinin garantisi yok. Sadece izlese bile sorun olurdu benim için. Değişeceğini sanmıyorum karar sizin

Erkek-travesti birlikteliği içerenler gayliğe geçiş olarak kullanılabiliyor bazı insanlar tarafından. Dini bir örnek vereceğim ama aklıma başka bir şey gelmediği için sadece. Bazı insanların ateizmi ilk andan kabullenemeyip deizm üzerinden ateizme geçişi gibi.

Adam kendisi de farkında olmayabilir. Anatomik olarak erkek olan insanların ilişkiye girmesini izliyor adam. Kadın kılığında olması sadece geçişi yumuşatıyor çoğunun gözünde.

mantikliymis

Kendisini uyarsanız? “Bu bu yüzden şikayet etmiyoruz, ama ne yaptığını görüyoruz.” tarzı konuştunuz mu hiç kendisiyle?
Açıkcası çok muhattap olmak istemiyorum bir de çalıştığımız yer farklı odalar ama geçerken görüyorum yanındaki arkadaşı da görüyor
Değişeceğini de sanmıyorum o yüzden konuşmayı denemedim bir iki kere bilgisayar geçmişine yöneticiler bakıyor diye onun yanında söyledim ama üstüne alınmadı hiç

O nasıl bi kafadir sizin orda calisan erkek personel yok mu siz goruyorsaniz onlarda goruyordur

Bende çok şaşırdım. Çocuk pişmansa eğer bence yanında dur, destek ol. Belki yaptığının farkındadır

Bu gizli mod kayit altina almiyor ben bugune kadar hic ihtiyaç duymamistim bu gizli moda ama demek ki kullanmak gerekiyormus
gizli mod kayıt altına alınıyor. sadece geçmişte gözükmüyor. internet sevis sağlayıcısını arayıp detaylı fatura isterseniz girdiğiniz siteleri size gösterirler. yada pc ile giriyorsanız komut istemcisini açıp ipconfig /displaydns komutunu verirseniz gizli sekmede bile girdiğiniz siteler görünür. telefonda ise biraz daha karmaşık ama bulunur.

ufak bi bilgilendireyim dedim. bulmak isteyen her türlü bulur :))

Böööögggggg igrencccccc

Herkesin zevk aldığı görsel materyaller farklidir sevgiliniz orda hoşuna giden kisimlar keşfetmiştir ve onlardan zevk aliyordur bende onume ne gelirse izlerim buna lezbiyen de dahil bu beni lezbiyen yapmayacagi gibi sevgilinizide travesti filmleri gay yapmaz

Ama merak olsa 1-2 kere olmaz mı? Senelerdir sürekli izlemiş ve böyle şeyler izlediğinde erekte olup mastürbasyon yapıyor. Yani düpedüz zevk alıyor
Ayrılmak için ne bekliyorsunuz? Evli biri böyle bir konu açsa herkes doğal olarak boşan der. Siz herkese onun hoşuna gittiği cevabını vermişsiniz. Peki ayrıldınız mı?

bu adam zaten sizin malınız değil , dünya niye başınıza yıkıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…