Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElTrawel sistem bebek arabasi arıyorum. Uygun fiyatlı Bursa öncelik lütfen.
bende bebe confort yalnız arabası var fiyatı 400 tl belki anakucağınıda bulabilirsiniz rengi kırmızı ilgilenirseniz resminide gönderirim bursadayım iyi günler
Puseti yok ama portbebesi var. Bebek yatar pozisyonda oldugu icin pusetten daha rahat ediyor. Pusete gömüldü derdi yok. Oturmaya baslayana kadar cok rahat kullanilabilir. Suan kullanmadigimiz icin netten fotografini koydum. 250lira dusunurseniz
Baby 2 Go Marvel Travel Sistem Bebek Arabası Mavi çift yönlü. ana kucağının yeni doğan minderinede yanında ben hediye ediyorum. 1 yıllık (10 yıl garantisi var) sepeti gayet geniştir. piyasa fiyatı 600 tl ben 450 tl satıyorum.
Kanz lüx travel sistem arabamizi 3 ay once 850 tlye aldik ve sadece 2 ay kullandik sifirdan farksizdir oto koltugu ve bebek arabasi beraber 500 tlye vercem kucuk arac aldigimizdan bagajimiza sigmadi o yuzden satiyoeum ilgilenen olursa resmini paylasabilir