Tsh hormon düşüklüğü hakkında

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
Kızlar 11 haftalık hamileyim Birgün önce tahliller yapıldı tsh hormonu düşük çıktı neden acaba bu konu Hakkı'nda doktorlarınız ne dedi kötü bir hastalık başlangıcımı benim doktorum hiç iyi konuşmadı korktum lütfen bilen yardımcı olsun b 12 biraz düşük ve kan değerimde düşük altı haftalıkken kan ilacı vermişti içtiğim halde hala düşük

Aynen bende şimdi 11 haftadayım tsh 0.09 doktor beklicez dedi
Biraz zaman geçmiş sizin değeriniz düzeldimi

Kızlar 11 haftalık hamileyim Birgün önce tahliller yapıldı tsh hormonu düşük çıktı neden acaba bu konu Hakkı'nda doktorlarınız ne dedi kötü bir hastalık başlangıcımı benim doktorum hiç iyi konuşmadı korktum lütfen bilen yardımcı olsun b 12 biraz düşük ve kan değerimde düşük altı haftalıkken kan ilacı vermişti içtiğim halde hala düşük

Canim benim... değerin dusuk olmasi degil yuksek olması sıkıntı. Ben 2 yildir tedavi goruyorum yeni dustu degerlerim. İlk 3 ay bebisin tiroid bezleri olmadigi icin senden besleniyor. Eger degerlerin yuksek cikarsa bu tiroidlerinin calismadigi anlamina gelir ve dusuk yapabilirsin. Ama bak senin dusukmus degerlerin demek ki tiroidler iyi calisiyorr.benim su anda 0.426 ve ben bu degerleri gormek icin ne kadar bekledim. Cunku o deger yuksekken dusuk tehlikesi var. Hic canini sikma sen. Her sey cok guzel..

Back
X