Tuba Büyüküstün saçlarını kazıttı!

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.024
36
tuba-buyukustun-saclarini-kazitti--1601769.Jpeg

Kara Para Aşk dizisinin final yapmasından sonra tatile çıkan oyuncu, güzelliğiyle dillere desten saçlarının bir bölümünü kazıtarak hayranlarını şaşırttı.

Tuba Büyüküstün, başrolünü oynadığı 'Kara Para Aşk' dizisinin final bölümünün çekimlerinin ardından imajını yeniledi.

SAÇLARINI KAZITTI

Kısa süre Bodrum'da tatil yaptıktan sonra yurt dışına giden oyuncu, saçının bir kısmını kazıttı. Büyüküstün, yeni imajını Instagram'dan paylaştı.

tuba-buyukustun-saclarini-kazitti--1601767.Jpeg

Kapanan diğer topikte gördüm modası geçti, Rihanna'dan özenme vs denmiş ama Rihanna'da bizim kuşağın eline su dökemez, marjinallik Göbek adımız:KK59:
Tanıştırayım, 80-90'ların en marjinal kadınlarından 2 tanesi, Tuba hem kazıyıp hem rengarenk boyasında görelim:KK70:

Hey gidinin Cyndi Lauper'ı True Colors şarkısıyla inletirdi ortalığı.

image.jpg

image.jpg

Ve Sinead O'Connor, Nothing compares to you şarkısından çok sesi büyülerdi bizi:KK14:
image.jpg

image.jpg

Aaa başlıkta kazıttı yazınca kel oldu sandım. Meğersem yanlarını kazıtmış. Üzgünüm Tuba'cım puanım 10 üzerinde 0 .. Hiç yakışmamış o dillere destan saçına. Yakında KK'da ''Doğal saç uzatma yöntemleri '' forumunda görmeyelim seni ?

Nick ; TubaBuyukustun

Forum ; Doğal Saç Uzatma Yöntemleri

.. Selam kızlar ben Tuba Büyüküstün, Görüldüğü üzere saçlarımı kazıttım, çok pişman oldum. Bana neler tavsiye edersiniz ? Teşekkürler.. :KK53:

o saç tek bir kişiye yakışıyor oda rıhanna,bence bu kızın sounları var,kocası ile,ama çok gıcık bır kadın,neden bu kadar iş yaptığını nedne bu kadar para aldığını ve neden medyanın bunu bu kadar unlu ettiğini yazmayı isterdım ama,yazamıcam,iptal olur üyaliğim

o saç tek bir kişiye yakışıyor oda rıhanna,bence bu kızın sounları var,kocası ile,ama çok gıcık bır kadın,neden bu kadar iş yaptığını nedne bu kadar para aldığını ve neden medyanın bunu bu kadar unlu ettiğini yazmayı isterdım ama,yazamıcam,iptal olur üyaliğim
ama şimdi çok merak ettim azcık çıtlatsan :KK53:

X