Tübitak Nitelikli Eleman Sıkıntısı Çekiyor

Duka Tesla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
2.238
5.904
Gaziantep 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi de, delil olarak dosyada bulunan 4 harddisk’i dijital analiz incelemesi için BİLGEM’e gönderdi. BİLGEM Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin tarafından verilen yanıt, geçen cuma günü mahkemeye ulaştı.

Yazıda, gönderilen harddisklerin incelenerek rapor hazırlanmasının istendiği ancak bu incelemelerin yapılabilmesi için harddisklerin ele geçirildiği tarih ve saatin kolluk görevlilerince yazılı olarak bildirilmesi gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, son 6 ayda yaşanan personel değişiklikleri nedeniyle kurumda dijital analiz yapabilecek eleman kalmadığı vurgulanan yazıda şunlar kaydedildi:

“Kurumumuz dijital analiz incelemesi yapabilecek personel ekibinde son 6 ay içerisinde yaşanan yoğun değişim sebebiyle söz konusu talebinize yönelik uygun ve ehliyetli personel bulunmadığından üzülerek talebinize olumlu cevap verememekteyiz."

http://habermeydan.com/tubitak-nitelikli-eleman-sikintisi-cekiyor/

Torpil yapmayın, her yere kendi adamlarınızı doldurmayın demiyorum hobi olarak yine yapın ama bari biraz nitelikli insanlara yapın ya. Vah ki ne vah.

Tübitak'ta hd inceleyecek insan kalmaması utanç verici bir durum. En çok da "Biz de akp'nin her şeyini desteklemiyoruz"cuların yüzünün kızarması lazım ama nerede.

1 ay önce oğlum köpeğimizi belediyenin veterinerine götürdü.veteriner köpeğin cinsiyetini bilememiş,köpeğe dokunamamış.hamile olduğunu bile anlamamış.hayır tabii ki kendi adamlarını yerleştirebilirler anlarım da en azından hakkını verecek işini bilen birileri olsun:KK43:

aaaa bir de şu var

10686709_747768065271881_3048431397861477460_n.jpg

Aaa cok sasirdim. Nasil olur arkadas bu adamlar, hayvanat bahcesinden mudur atamadilarmi bu bolumun basina. Eee o ayarlasin iste birkac maymun falan. Hem hayvanat bahcesi yan gelip yatma yeri degildir. Calistirin bu maymunlari mudurum....

1 ay önce oğlum köpeğimizi belediyenin veterinerine götürdü.veteriner köpeğin cinsiyetini bilememiş,köpeğe dokunamamış.hamile olduğunu bile anlamamış.hayır tabii ki kendi adamlarını yerleştirebilirler anlarım da en azından hakkını verecek işini bilen birileri olsun:KK43:

Artık öyle bir hale geldik ki "eşlerini dostlarını kayırsalar ama bari biraz kalifiye kişileri kullansalar" diyoruz. Ya şu hd inceleme işini bana göndersinler aynı gün içinde çözümleyip sonuçları iletirim. Ya da herhangi bir bilgisayarcıya götürsünler halleder yani. Devletin bilim kurumunun geldiği hale bak ya, seviyeye bak.

Bilim, teknoloji, çağa ayak uydurma falan hayal artık. Zengin mafyavari müteahhit ya da imam/hafız/hafıze çıkarıyoruz sadece ve bir sürü niteliksiz iş gücü.

Doldurursanız sığır çobanlarını kurumlara olacağı bu tabi ki. Yanlış anlaşılmasın çobanları küçük gördüğüm için değil ama bir bilim yuvasına hayvanat bahçesi müdürünü atarsan sonucun bu olacağını da tahmin etmen gerekiyor tabi ki. Gün geçmiyor ki yeni ve rezil bir atama kararı çıkmasın.

Bunların kafasındaki şey zaten bu. Söylediler de zaten... '' bizden mucit falan çıkmaz, ara eleman yetiştirip başkalarının ürünlerinin işçiligini yapalım'' dediler, hangisi dedi tam hatırlamıyorum ama dedi bir tanesi.

Adamlar da bilincinde bu işin üstelik... Yani bunun neden oldugunu da bence biliyorlar ama işte... ben de yazmıyım şimdi burada sonra yine taşlanırım.

İstedikleri şey işçiler toplulugu ve bunlar da işçilerin başında padişah olacak... O yüzden bu tip atamaları gelişigüzel yapıyorlar, o yüzden yandaşa versek de olur diyorlar. Ha tabi halk da buna çanak tutuyor ve zaten layık oldugumuz da bundan ötesi degil zaten. Adamlar bi yerde haklılar yani. Bu atamalar sadece hükümetin degil, halkın da zihniyeti çünkü.

Bir toplum nasıl cahil bırakılır en güzel örneğini yaşadığımız ülkemin 'bilim yuvası'ndan beklenebilicek bi açıklama

Zeki insanı ne yapsınlar koyun gütmek en kolayı...

ülke ülke değil sanki aile malı ne geldiyse başımıza " buna da şükür" demekten geldi biz öyle dedikçe nasıl olsa buna da alışırlar denildi.. millette millet olma bilinci yok ki.. bundan bir kaç gün önce adliye sınava girdim malum kazanamadık açıklanan listeye bakınca kazanamayanlar daha sonra kazanan olarak açıklanmış işte adliyelerde bile adalet bu kadar...!!

Tubitak başkan yardımcısının cv'sini gördükten sonra onların anladıkları 'nitelik'le bizim anladığımız niteliğin farklı olduğunu düşünüyorum.
ne kadar doğru bilmiyorum.:KK51:

1619343_732862926812926_7894908084205049811_n.jpg

Bunların kafasındaki şey zaten bu. Söylediler de zaten... '' bizden mucit falan çıkmaz, ara eleman yetiştirip başkalarının ürünlerinin işçiligini yapalım'' dediler, hangisi dedi tam hatırlamıyorum ama dedi bir tanesi.

Adamlar da bilincinde bu işin üstelik... Yani bunun neden oldugunu da bence biliyorlar ama işte... ben de yazmıyım şimdi burada sonra yine taşlanırım.

İstedikleri şey işçiler toplulugu ve bunlar da işçilerin başında padişah olacak... O yüzden bu tip atamaları gelişigüzel yapıyorlar, o yüzden yandaşa versek de olur diyorlar. Ha tabi halk da buna çanak tutuyor ve zaten layık oldugumuz da bundan ötesi degil zaten. Adamlar bi yerde haklılar yani. Bu atamalar sadece hükümetin degil, halkın da zihniyeti çünkü.

Sana katılıyorum akp böyle olduğu için halk bu halde değil, halk böyle olduğu için akp böyle. Halka göre şekilleniyor iktidarlar, akp de nasıl tavlayacağını biliyor. Ben küçük bir kesim dışında kimsenin Akp'nin yalanlarına inandığını ya da gerçekleri görmediğini sanmıyorum.

X