- Konu Sahibi nymphedoraaa
Evet aslında en güzeli o hic araştırmamak. Çok inceleyince bir sorun çıkıyor. Tez vakitte iyileşmek dileğiyleÇok stres yaparsan geç iyileşirsin canım o yüzden rahat ol yapılması gerekeni yap ve sürece bırak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aslında en güzeli o hic araştırmamak. Çok inceleyince bir sorun çıkıyor. Tez vakitte iyileşmek dileğiyleÇok stres yaparsan geç iyileşirsin canım o yüzden rahat ol yapılması gerekeni yap ve sürece bırak
Evet bantlar çıktı herşey iyi güzel ama bende minik bir yer açık kalmış kapanmamış şimdi pansumana başladım 1 ay bile sürebilirmiş kapanmasıEvet aslında en güzeli o hic araştırmamak. Çok inceleyince bir sorun çıkıyor. Tez vakitte iyileşmek dileğiyle
Benim bantlar daha açılmadı iki hafta sonra açılacak benimde biri indi diğeri daha inmedi ve daha sert gibi birde ödemi var şuan 8. GundeyimEvet bantlar çıktı herşey iyi güzel ama bende minik bir yer açık kalmış kapanmamış şimdi pansumana başladım 1 ay bile sürebilirmiş kapanması
Merhaba benim karın germe sonrası açık kalmıştı çok iyi bir yara bakimci Dr tanıştım ve çok kısa sürede verdiginkremler kapattıEvet bantlar çıktı herşey iyi güzel ama bende minik bir yer açık kalmış kapanmamış şimdi pansumana başladım 1 ay bile sürebilirmiş kapanması
Hiç ağrı sızı ödem yoktu ama dikişin ucunda ufak bir yer açık kalmış rifle pansuman yapıp kapatıyorum kapanacak dedi bakalımBenim bantlar daha açılmadı iki hafta sonra açılacak benimde biri indi diğeri daha inmedi ve daha sert gibi birde ödemi var şuan 8. Gundeyim
Aaa nedir acaba paylaşabilirmisiniz hızlıca iyileşsin istiyorumMerhaba benim karın germe sonrası açık kalmıştı çok iyi bir yara bakimci Dr tanıştım ve çok kısa sürede verdiginkremler kapattı
Şuan dikişler ne alemde bende bilmiyorum üzerinde bant var hergun bir kez batikonla pansumanimi yapıyorum. Biri daha iyi duruyor diğeri sanki tam iyi olmadı gibi. Doktor bişey olsa akıntı sızıntı olur dedi bakalım açılınca üzerindeki bantlar ozaman gorucem altı nasıl.Hiç ağrı sızı ödem yoktu ama dikişin ucunda ufak bir yer açık kalmış rifle pansuman yapıp kapatıyorum kapanacak dedi bakalım
Bir de benim biraz ayrık duruyor ortası ama sonradan daha çok açılır mı böyle kalır mı? Böyle kalırsa sorun değilde daha da açılırsa çok ayrık olur ozamanHiç ağrı sızı ödem yoktu ama dikişin ucunda ufak bir yer açık kalmış rifle pansuman yapıp kapatıyorum kapanacak dedi bakalım
Bende akıntı yoktu gayet iyi duruyordu ama açınca açıklık gördük pansumana başladıkŞuan dikişler ne alemde bende bilmiyorum üzerinde bant var hergun bir kez batikonla pansumanimi yapıyorum. Biri daha iyi duruyor diğeri sanki tam iyi olmadı gibi. Doktor bişey olsa akıntı sızıntı olur dedi bakalım açılınca üzerindeki bantlar ozaman gorucem altı nasıl.
O herkeste öyle oluyormuş zamanla silikonlar kendini salınca hafif birleşiyormuş Bir de benim biraz ayrık duruyor ortası ama sonradan daha çok açılır mı böyle kalır mı? Böyle kalırsa sorun değilde daha da açılırsa çok ayrık olur ozaman
Yaa gerçekten mi ? Çok geçmiş olsun tekrardan şuan bantin açılma zamanini iple çekiyorum inşallah bişey yoktur. Sizinde tez zamanda iyileşsin inşallahBende akıntı yoktu gayet iyi duruyordu ama açınca açıklık gördük pansumana başladık
İnşallah birtik birlesseler güzel olurO herkeste öyle oluyormuş zamanla silikonlar kendini salınca hafif birleşiyormuş