Tübüler meme estetiğim

Evet bantlar çıktı herşey iyi güzel ama bende minik bir yer açık kalmış kapanmamış şimdi pansumana başladım 1 ay bile sürebilirmiş kapanması 🥲
Benim bantlar daha açılmadı iki hafta sonra açılacak benimde biri indi diğeri daha inmedi ve daha sert gibi birde ödemi var şuan 8. Gundeyim

Evet bantlar çıktı herşey iyi güzel ama bende minik bir yer açık kalmış kapanmamış şimdi pansumana başladım 1 ay bile sürebilirmiş kapanması 🥲
Merhaba benim karın germe sonrası açık kalmıştı çok iyi bir yara bakimci Dr tanıştım ve çok kısa sürede verdiginkremler kapattı

Hiç ağrı sızı ödem yoktu ama dikişin ucunda ufak bir yer açık kalmış rifle pansuman yapıp kapatıyorum kapanacak dedi bakalım
Şuan dikişler ne alemde bende bilmiyorum üzerinde bant var hergun bir kez batikonla pansumanimi yapıyorum. Biri daha iyi duruyor diğeri sanki tam iyi olmadı gibi. Doktor bişey olsa akıntı sızıntı olur dedi bakalım açılınca üzerindeki bantlar ozaman gorucem altı nasıl.

Hiç ağrı sızı ödem yoktu ama dikişin ucunda ufak bir yer açık kalmış rifle pansuman yapıp kapatıyorum kapanacak dedi bakalım
Bir de benim biraz ayrık duruyor ortası ama sonradan daha çok açılır mı böyle kalır mı? Böyle kalırsa sorun değilde daha da açılırsa çok ayrık olur ozaman

Şuan dikişler ne alemde bende bilmiyorum üzerinde bant var hergun bir kez batikonla pansumanimi yapıyorum. Biri daha iyi duruyor diğeri sanki tam iyi olmadı gibi. Doktor bişey olsa akıntı sızıntı olur dedi bakalım açılınca üzerindeki bantlar ozaman gorucem altı nasıl.
Bende akıntı yoktu gayet iyi duruyordu ama açınca açıklık gördük pansumana başladık 😔

X